Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko ste samo Rusa pobili... evo i sad ih ubijate u Ukrajini saljete decu od 18 godina sa vojnih vezbi pravo na klanje. Ubijate Ukrajinsku decu,streljate ih,gadjate civilne objekte u besu kada vam 8 put propadne napad na Harkov.
Бла, бла, бла.

Одакле ти те глупости, са CNN-а или Sky newsa?

Шта вас брига за руски Харков?

mislim da sa avionima isceniramo armagedon, da je zato ovo --- ali opet kazem rusija ako krene da gubi latice se nuklearnog, pa vec su rekli da kao da im objavljen rat od svih 15 zemalja koje su poslale oruzje ukrajini

to da ce se vratiti 30 godina unazad, ako oni poveruju, automatski ce gledati ceo svet da vrate 1000 godina unazad

Clown Show: Poland Refutes Secretary of State Blinken’s Claim that It Will Send Its Fighter Jets to Ukraine Hours Before Interview

https://www.thegatewaypundit.com/20...ll-send-fighter-jets-ukraine-hours-interview/
Ala se ovi ameri igraju tudjim zivotima,oce po svaku cenu unistenu evropu

Pa šta ima veze koliko ima stanovnika, ako je proporcionalno veći udeo u drugim slučajevima?

Ili dobro, hajde, znaš li ti brojku ukrajinskih neonacista?
Ma daj Slavene, stvarno nemam zelju da ulazim na tvoj teren, perfidnog i licemjernog politikanstva...imas hrpu klipova i tekstova i cinjenica, koji su o tom pitanju ovde postavili kolege koje su mnogo upucenije i od mene i od tebe...zasto prosto to ne pregledas...

A ne pada ti na pamet ići u Moskvu, nego ćeš ti naučit Nijemce kako se to radi, buahahaha.
to sto zivim gde zivim,
ne daje nikome za pravo da me tera
da govorim ono sto oni zele da cuju,
pogotovo ne oni koji se hvale da su najveca demokratija,
trebali su od hitlera ostati dosledni
i reci, hej, mi vam nismo za demokratiju,
sedite svi kuci, nikog ne primamo u nasu kucu,
....ne mogu me ucutkivati oni
koji su moju zemlju bombardovali i orobili
i jos se sire u njoj kao da su oni gazde

photo-2022-03-06-14-53-23.jpg

Украјинска војска у Харкову.

Kriminalna banda

Poslednja izmena:
neće dirati galiciju koji će mu **** najsiromašniji deo današnje ukrajine sastavavljen od ruskog i poljskog otpada, to je "prava ukrajina" eto im "ukrajinski jezik" i karpati, dosta su živeli na račun rudarskih basena u Donbasu
Може да отфикари то ткиво.
Али, може и да очисти терен Украјине до краја.
А, нацисти могу да побегну у Пољску... што мислим да сада то и раде.
То значи да ће и Пољска бити на реду за денацификацију.
Да ли ће Пољску чистити Руси или Пољаци - то нека сами Пољаци размисле.

Иначе, чини ми се да галицијски Руси су највише настрадали од нациста и унијата украјинских. Приде, колико ја знам, први концентрациони логори у Европи у 20.-ом веку су били у Аустрији, у 1.-ом светском рату, баш против тих галицијских Руса.
И, још увек и има.
Заслужују и они да дочекају руску војску.

nije ovog pilota nego pilota koji je imao čast sa Putinom se slikat, kojeg je Putin nagradio za zasluge u ratu u Siriji. nek bude sretan ako dođe doma bez mooda sa glavom na ramenu. ja bi mu obje ruke odsjekao da se pita poslje svake velike nužde koji mu je qita ovo trebalo u životu
Хрвати опет о иживљавању над немоћним заробљеницима.
Добро је, напредовали сте од касапљења цивила.

Ma daj Slavene, stvarno nemam zelju da ulazim na tvoj teren, perfidnog i licemjernog politikanstva...imas hrpu klipova i tekstova i cinjenica, koji su o tom pitanju ovde postavili kolege koje su mnogo upucenije i od mene i od tebe...zasto prosto to ne pregledas...

Ne znam o čemu govoriš, niti šta ti je poenta; čini mi se da opet tražiš samo neku svađu radi svađe, bez nekog povoda ili smislenlg razloga. :lol:

Već sam primetio kod tebe ranije da ti voliš da se ne slažeš - ono, iz inata, tj. prosto radi ne slaganja kao takvog.

Ala se ovi ameri igraju tudjim zivotima,oce po svaku cenu unistenu evropu
CITALI LJUDI NOSTRADAMUSA, I OSTALE lze PROROKE, to ste trebali na vreme, da mislite
ameri su religiozni fanatici, ja sam vam to vec rekao, seci me gde sam najtanji ako te lazem, jos od zalivskog rata glavnu rec vodi armagedon lobi, sve ide ka tome... i to je moj jedini interes u celoj prci, da RASKRINAM ARMAGEDONiSTE, NE NAVIJAM NI ZA KOGA, samo da izgazim lazno otkrivenje, makar i po cenu 3. svetskog rata!

nije ovog pilota nego pilota koji je imao čast sa Putinom se slikat, kojeg je Putin nagradio za zasluge u ratu u Siriji. nek bude sretan ako dođe doma bez mooda sa glavom na ramenu. ja bi mu obje ruke odsjekao da se pita poslje svake velike nužde koji mu je qita ovo trebalo u životu

Jako fino. Ne znam sta su Srbi onda trebali da urade vama 1945. za ustaske masakre?

to sto zivim gde zivim,
ne daje nikome za pravo da me tera
da govorim ono sto oni zele da cuju,
pogotovo ne oni koji se hvale da su najveca demokratija,
trebali su od hitlera ostati dosledni
i reci, hej, mi vam nismo za demokratiju,
sedite svi kuci, nikog ne primamo u nasu kucu,
....ne mogu me ucutkivati oni
koji su moju zemlju bombardovali i orobili
i jos se sire u njoj kao da su oni gazde
Osnovna pristojnost i minimum morala je da poštuješ državu u kojoj živiš.
Naravno, možeš biti i špijun i petokolonaš u tuđoj državi, ali sumnjam da imaš te kapacitete.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back