Хахахаха....и онда се неко пита откуд вицеви о Босанцима?Glup si ti jer ti se mora sve tri puta objašnjavati, nije bitno hoće li Putin ostati na vlasti ako se Rusija vrati 30 godina unazad.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хахахаха....и онда се неко пита откуд вицеви о Босанцима?Glup si ti jer ti se mora sve tri puta objašnjavati, nije bitno hoće li Putin ostati na vlasti ako se Rusija vrati 30 godina unazad.
Бла, бла, бла.Koliko ste samo Rusa pobili... evo i sad ih ubijate u Ukrajini saljete decu od 18 godina sa vojnih vezbi pravo na klanje. Ubijate Ukrajinsku decu,streljate ih,gadjate civilne objekte u besu kada vam 8 put propadne napad na Harkov.
Ala se ovi ameri igraju tudjim zivotima,oce po svaku cenu unistenu evropumislim da sa avionima isceniramo armagedon, da je zato ovo --- ali opet kazem rusija ako krene da gubi latice se nuklearnog, pa vec su rekli da kao da im objavljen rat od svih 15 zemalja koje su poslale oruzje ukrajini
to da ce se vratiti 30 godina unazad, ako oni poveruju, automatski ce gledati ceo svet da vrate 1000 godina unazad
Clown Show: Poland Refutes Secretary of State Blinken’s Claim that It Will Send Its Fighter Jets to Ukraine Hours Before Interview
https://www.thegatewaypundit.com/20...ll-send-fighter-jets-ukraine-hours-interview/
Ma daj Slavene, stvarno nemam zelju da ulazim na tvoj teren, perfidnog i licemjernog politikanstva...imas hrpu klipova i tekstova i cinjenica, koji su o tom pitanju ovde postavili kolege koje su mnogo upucenije i od mene i od tebe...zasto prosto to ne pregledas...Pa šta ima veze koliko ima stanovnika, ako je proporcionalno veći udeo u drugim slučajevima?
Ili dobro, hajde, znaš li ti brojku ukrajinskih neonacista?
to sto zivim gde zivim,A ne pada ti na pamet ići u Moskvu, nego ćeš ti naučit Nijemce kako se to radi, buahahaha.
Русија се враћа 50 година уназад.Glup si ti jer ti se mora sve tri puta objašnjavati, nije bitno hoće li Putin ostati na vlasti ako se Rusija vrati 30 godina unazad.
A onaj obruc sve manji,pomoli se za sugradjanje,pozeli im brzu smrt iako od toga nema nistaEvo izvješća gdje vas najviše boli
Pogledajte prilog 1115389
Koliko ste samo Rusa pobili... evo i sad ih ubijate u Ukrajini saljete decu od 18 godina sa vojnih vezbi pravo na klanje. Ubijate Ukrajinsku decu,streljate ih,gadjate civilne objekte u besu kada vam 8 put propadne napad na Harkov.
Kad je Ruski sto vas toliko pobise tamo,sto vas obican narod ne saceka kao oslobodioce? Zasto gadjate svoje civile i unistavate svoj grad? Ako je vas haha.. Neka komunjare niste ni svesni sta vas ceka.Бла, бла, бла.
Одакле ти те глупости, са CNN-а или Sky newsa?
Шта вас брига за руски Харков?
Може да отфикари то ткиво.neće dirati galiciju koji će mu **** najsiromašniji deo današnje ukrajine sastavavljen od ruskog i poljskog otpada, to je "prava ukrajina" eto im "ukrajinski jezik" i karpati, dosta su živeli na račun rudarskih basena u Donbasu
Хрвати опет о иживљавању над немоћним заробљеницима.nije ovog pilota nego pilota koji je imao čast sa Putinom se slikat, kojeg je Putin nagradio za zasluge u ratu u Siriji. nek bude sretan ako dođe doma bez mooda sa glavom na ramenu. ja bi mu obje ruke odsjekao da se pita poslje svake velike nužde koji mu je qita ovo trebalo u životu
Ma daj Slavene, stvarno nemam zelju da ulazim na tvoj teren, perfidnog i licemjernog politikanstva...imas hrpu klipova i tekstova i cinjenica, koji su o tom pitanju ovde postavili kolege koje su mnogo upucenije i od mene i od tebe...zasto prosto to ne pregledas...
градоначелник киејва јерверинPredsednik Ukrajine Jevrejin, premijer jevrejin, glavni pregovarač Gruzijac. Oni su zapadne marionete koje kroje sudbinu pravoslavnim Slovenima koji svakodnevno ginu u Ukrajini.
Koji vi? Koje si ti nacije?
Slika 1, 2 i 3 tenksiti imaju Ukropske uniformne dok na 4 toj slici ubijeni ima pantalone sa Ukro šarom. Drugo na pdruciju Mariopolj nema snijega.Evo izvješća gdje vas najviše boli
Pogledajte prilog 1115389
CITALI LJUDI NOSTRADAMUSA, I OSTALE lze PROROKE, to ste trebali na vreme, da misliteAla se ovi ameri igraju tudjim zivotima,oce po svaku cenu unistenu evropu
čoek još ne kapira da je nacionalizam bolest.Nebitno je koje je nacije. Vidiš da je buudala.
nije ovog pilota nego pilota koji je imao čast sa Putinom se slikat, kojeg je Putin nagradio za zasluge u ratu u Siriji. nek bude sretan ako dođe doma bez mooda sa glavom na ramenu. ja bi mu obje ruke odsjekao da se pita poslje svake velike nužde koji mu je qita ovo trebalo u životu
Mislis na Tixija & kompany, a sto se mene tice i Svicarske a pogotovo rata u Hrvatskoj, sa ponosom kazem da smo vas dobro naprasili 91 u Vocinu...ni gace sa strika niste skinuliNajjaci su internet ratnici i intrenet jebaci to ovom forumu ne manjka.....ti si samo jedan od njih,a ratnik rvacki izmaglio za vreme rata u Svajcarsku
Osnovna pristojnost i minimum morala je da poštuješ državu u kojoj živiš.to sto zivim gde zivim,
ne daje nikome za pravo da me tera
da govorim ono sto oni zele da cuju,
pogotovo ne oni koji se hvale da su najveca demokratija,
trebali su od hitlera ostati dosledni
i reci, hej, mi vam nismo za demokratiju,
sedite svi kuci, nikog ne primamo u nasu kucu,
....ne mogu me ucutkivati oni
koji su moju zemlju bombardovali i orobili
i jos se sire u njoj kao da su oni gazde