Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ne govori niko o njihovim fajter dzetovima, i njihovim aerodromima, nego o natovskim, njihova je samo crna zemlja u koju mogu da budu pokopani, a infrastruktura je natovska, dzetovi su NATOVSKI, mogu da dodju iz britanije na primer, poljski pm se nista tu ne pita, njegova pisljiva kancelarija FAK EU!.
Може свако да тумачи вест по својој вољи, били су прилично јасни. Да ли лажу, могуће али нема званичније од овога.

Може свако да тумачи вест по својој вољи, били су прилично јасни. Да ли лажу, могуће али нема званичније од овога.
Ja ne kazem da lazu, samo kazem da se ne pitaju, kancelarija poljskog pm.
struktura nato hijerarhijska ne zavisi od necijeg prajm minstrovanja.

mislim da zelenski vise ne glumi...nije on toliko dobar glumac. previse je bio naduven, pogled unezveren da bi to bila samo gluma.

a nesto osecam da cak i ako je jos uvek u ukrajini, on ne zeli da izadje, jer se mozda boji i svojih zapadnih prijatelja. :think:

jedini ko dobiva po picicu su Ruska vojska i država Rusija
Мислиш да то не би коначно охрабрило НАТО д'улети - не би или недовољно.?
biglaughh.gif

Ja ne kazem da lazu, samo kazem da se ne pitaju, kancelarija poljskog pm.
struktura nato hijerarhijska ne zavisi od necijeg prajm minstrovanja.
Па сад, зависи колико се плаше јединог озбиљног у том савезу, америке. Скоро се турчин нешто посвађао с њима ( америком) а они су у нато. Плус су купили од руса с400. Можда су пољаци коначно одбили да ваде трње као последњих 400-500 година.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back