klikk
Iskusan
- Poruka
- 6.948
neki spec task k..palac , pogledaj predstavit će se ljudiruski policajac ne nosi bradu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neki spec task k..palac , pogledaj predstavit će se ljudiruski policajac ne nosi bradu!
Pošto je sad rublja? Pre neki dan je bila otprilike kao dinar, ali nisam posle gledao.
opasno su cene krenule i kod nas u americi da divljaju, ali opet je gorivo duplo jeftinije, ko zna - zna. samo je dizel preskup, ali namerno jer zagadjuje
znaci ako je benzin do $4 galon zaboravih poslednji put, jel bio 3.5, ili 3.8 ali onda je litra oko 1 dolara, mada ga npr. kalifrnicani placaju skuplje i 50%
dobro i?Svako iz svog ugla posmatra stvari...
Činjenica je da su Rusi napali suverenu državu.
Izgovora može biti milion...sada jel biološko oružje...
jes, pa da ga neko posle okaci ko medjeda na zidlik ima bar 10 svastika lakse bi mu bilo da ga prepariraju

ukrajinskiRuski PVO sistem Tor 9K330 (NATO kodno ime SA-15 "Gauntlet") zaglavljen u blatu i napušten od strane posade. Okolina Černjihiva.
Jel si bio da skidaš tetovažu laserskim putem? Nisu čuo da Rusi dolaze?Pošto je sad rublja? Pre neki dan je bila otprilike kao dinar, ali nisam posle gledao.
Ne znam u dinarima, ali sad za 100 Fr. dobijes 13000 rubalja, danas sam postavio, a kad sam iso na utakmicu u Kalinjingrad sam za 100 franaka dobio 5500 rublji!Pošto je sad rublja? Pre neki dan je bila otprilike kao dinar, ali nisam posle gledao.
На тњитеру - да.Ruski PVO sistem Tor 9K330 (NATO kodno ime SA-15 "Gauntlet") zaglavljen u blatu i napušten od strane posade. Okolina Černjihiva.
ЗРК 9К330 "Тор" https://t.me/anna_news/23580
pa eu nema od koga da kupi ukapljeni plin kada rusi zavrnu severni tok, nego mora od nas najvise brodovima, a sta ce da rade zemlje koje tu mogucnost nemaju, mi ne znamo, posmrzavace seAmerika je drugi kontinent
moguće , isto kao što je moguće da su svi hrvati ujkani.Nebitna grupa građana, Srbija većinski podržava sve šta radi Putin..
А не данашњи Хитлер се крије иза демократског плашта иPa jašta bre, Englezi su znali što će napravit Hitler do 1945, vidoviti, jelte.
Danas točno znamo što će mali Hićo napravit i to treba zaustavit.
pa eu nema od koga da kupi ukapljeni plin kada rusi zavrnu severni tok, nego mora od nas najvise brodovima, a sta ce da rade zemlje koje tu mogucnost nemaju, mi ne znamo, posmrzavace se
u svakom slucaju kada se sve ovo zavrsi gorivo i hrana mora da bude duplo skuplje nego danas
pre 10 dana snimak iz drugog pravca,sada vrtite stare snimke kada nema novih
Šokantni snimci iz predgrađa Kijeva: Civili pod kišom ruskih granata dok pokušavaju pobjeći
Avioni padaju,samo bi pre rekao da je to raketa oborena....Šokantni snimci iz predgrađa Kijeva: Civili pod kišom ruskih granata dok pokušavaju pobjeći
Za koga bi Mingo bio da je živ na forumu?![]()
upravo si pogodila sustinuNe vodi se sve ovo zbog toga od koga će kupovati, već KOLIKO ĆE KUPOVATI
Тако некако...Nebitna grupa građana, Srbija većinski podržava sve šta radi Putin..

https://hr.wikipedia.org/wiki/Komorna_glazbawtf je komornijim ?![]()
Koliko ces ti kupit....Koliko litara goriva može kupiti Švabo za jedan eur?
I koliko će moći za 7 dana?