Окупатор? Ко то каже - ЦННJel istina da je Rusija okupator u ukrajini i da ubija Ukrajince?
Jer ako nije, mora da su vanzemaljci
Очајни сте само ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Окупатор? Ко то каже - ЦННJel istina da je Rusija okupator u ukrajini i da ubija Ukrajince?
Jer ako nije, mora da su vanzemaljci

Možda bi mogao da sve te sataniste staviš na ignore kao ja. Neka se dopisuju izmedju sebe.

Na prosvjedu u Beogradu zapaljena ruska putovnica: "Putine, Hitleru"
![]()
Pa okupatorska vojska je ona koja napadne drugu suverenu državu, ili imaš neko svoje izdvojeno mišljenjeОкупатор? Ко то каже - ЦНН
Очајни сте само ....
Ja sam u stranačkoj frakciji i NVO organizaciji Dragana Šormaza i za njega glasam.

САД су послале нуклеарни носач авиона Хари С. Труман у Егејско море са циљем... могуће подршке Турској у случају компликација са Русијом
![]()
Нацисти годинама допремали енормне количине војске према Доњецку и Луганску, али Русија соремала сукоб.Rusi mjesecima dopremali enormne količine vojske na ukrajinsku granicu, ali NATO spremao sukob
Ludilo mozga 2.0
Za koga bi Mingo bio da je živ na forumu?![]()
Dokle vise sranja, neka prime više tu Rusiju u EU !
САД су послале нуклеарни носач авиона Хари С. Труман у Егејско море са циљем... могуће подршке Турској у случају компликација са Русијом
![]()
Патетика, виђена већ безброј пута у западним медијима.Sad ce neki iz "Obraza" da objasni kako on zna bolje.
Obrni okreni ukrajina čista za desetak dana.Konstantno koriste te maloumne izgovore..oružje Rusija prodaje , od toga i žive...
Zna li to Miloš Lib3k?Ja sam u stranačkoj frakciji i NVO organizaciji Dragana Šormaza i za njega glasam.![]()
si pravi derpe jer na avatarima samo takve imaš, posle Mensona sad imaš Gahana?Jel istina da
Усамљено размишљање. Народ УА ће да те демантује на референдуму о припајању у РФ.Pa okupatorska vojska je ona koja napadne drugu suverenu državu, ili imaš neko svoje izdvojeno mišljenje
Bilo prvo 48h ...Obrni okreni ukrajina čista za desetak dana.
Njet, Rusi su jo uvijek barbari, prevo preodgoj.Dokle vise sranja, neka prime više tu Rusiju u EU !
Evo koga su pogodili vasi heroji u onom granatiranju koridora.
![]()

moja teorija je da si ti ovaj libekJa sam u stranačkoj frakciji i NVO organizaciji Dragana Šormaza i za njega glasam.![]()

Nekada koristan nosač aviona, danas je ranjiv koliko i tenk, čak i više od toga.
![]()