Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Gori si od sime megafona ?Da nisu rasirili zastavu videlo bi se da ih je 15
Cak i bratska im gej parada okupi vise...
...
Crkava ti valuta.Pa to ti je zapad stavio,sta se zalis sada
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gori si od sime megafona ?Da nisu rasirili zastavu videlo bi se da ih je 15
Cak i bratska im gej parada okupi vise...
...
Crkava ti valuta.Pa to ti je zapad stavio,sta se zalis sada
Znači ukrajince trenutno raketiraju i ubijaju vanzemaljci a ne RusiНе тролај више. И УА извори су твдили да никад није мање војске било на РУ граници од 2016.
Да право лудило мозга.
Како се ово једно тело претворило у четири?Nisu pratio, vec je postavljen snimak samog napada i putinofili su se ovde hvalili kako su rusi pogodili "amercke placenike" ( novinari se cuju na snimku )
Ala ste cudni,zapad vam dade lidera a vam ne odgovara
Напишеш агресија и окачиш слику нечега трећег што се изгласало.Admin opet staje na agresorsku stranu, ako nije cuo Srbija je u UN-u stala uz Ukrajinu.
![]()
Koga je Putin odlikovaoAla ste cudni,zapad vam dade lidera a vam ne odgovara
#denjacifikacja
I Rusija u blizinu NATO država, pa?НАТО 30 година допрема оружје у близину Русије.

Da , sedi na više hoklica od šibica.
Привиђа ти се да сам то написао. Умиваш се два пута на сат, није ти добро- опиши.Znači ukrajince trenutno raketiraju i ubijaju vanzemaljci a ne Rusi
Okej
Стигла демократија у Украјину!
Poginu u fasistickoj okupaciji tudje zemlje.Svaki poginuli ruski heroj je nova medja Rusije !
...
Konstantno koriste te maloumne izgovore..oružje Rusija prodaje , od toga i žive...I Rusija u blizinu NATO država, pa?
Slušao sam ja Ruse kako su pričali "sad će nacistički Azov udariti na LNR /DNR", i to u trenutku kada je 200k ruskih vojnika bilo na granici.Ne bih ja to lako odbacio.
Jel ti logicno da slobin vojni stab bira civilne mete bombardovanja za USA rakete?
Da ne poveruje covek u takvu recenicu , pa opet ko bolje zna psiho efekat I dobar izbor , nego domaci.
Poginu u fasistickoj okupaciji tudje zemlje.
Odgovarajuća tema.Привиђа ти се да сам то написао. Умиваш се два пута на сат, није ти добро- опиши. Pogledajte prilog 1115151
#тролаш
Putin dobio koronu.Kad neko ko stoji uz NATO fasiste i ISIL teroriste to kaze, jasno mi je da sam na pravoj strani !!!
...
Svaka slicnost sa doktrinom i taktikom oruzane borbe ISIL a je slucajnaУкрајина добила из иностранства плутонијум за нуклеарно оружје: Верује се да су САД умешале прсте
????
"Носач авиона "Шарл де Гол" тренутно спроводи оперативну обуку у Средоземном мору, а од понеђељка, 7. марта, његови авиони "Рафал"обављаће прелете западног Балкана, укључујући Босну и Херцеговину", саопштио је ЕУФОР.
Народна милиција ДНР саопштава да поседује информације да су милитанти националистичке јединице „Азов“ минирали стамбене зграде у центру Маријупоља. Постављено је око 10.000 мина
Према подацима Националног центра за контролу одбране (део Министарства одбране Русије), милитанти националистичких батаљона у Харкову, Суми и другим градовима држе око 5.000 странаца као таоце. Међу њима су студенти из Индије, држављани Јордана, Египта, Вијетнама, Танзаније...
Украјински националисти који су заробили око 5.000 странаца у различитим градовима и које држе као „живи штит“, починили су тиме највећи терористички акт у историји, изјавио је почасни председник Међународног удружења ветерана антитерористичке јединице "Алфа" Сергеј Гончаров.
Jel istina da je Rusija okupator u ukrajini i da ubija Ukrajince?Привиђа ти се да сам то написао. Умиваш се два пута на сат, није ти добро- опиши. Pogledajte prilog 1115151
#тролаш
Одеш у продавницу - пљачка.

Možda bi mogao da sve te sataniste staviš na ignore kao ja. Neka se dopisuju izmedju sebe.Kad neko ko stoji uz NATO fasiste i ISIL teroriste to kaze, jasno mi je da sam na pravoj strani !!!
...