Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Чудесно је како ови велики умови што дању-ноћу куцкају на Крстарици, нису почели подкасте као н.пр. Расел Бренд на ЈуТјубу.

Па то кад почну прегледи, па монетизација истог...

Ауууу, па зарађивали би можда и више од министара.

---------------

А?

Што не почнете?!

А?

Ето, угледајте се на Расела. Узме тему, прегледа је из разних углова, признаје да није баш најпаметан...
Али поставља питања, слуша туђа мишљења, и размишља.
И, шири добре вибрације.

Хајдете. Имате моју подршку.
МОЖЕТЕ ВИ ТО!!!
Hauwk

jel babuška bivša komunistkinja?
jer činilo mi se da je ona

slika van konteksta, a kontekst je da su pokazivani pravci kretanja izbjeglica a ne borbena djelovanja.
uh van konteksta, kakve izbeglice na nema ruske vojske na teritoriji ukrajine, te izbeglice uglavnom idu iz lavovske oblasti i ostalih delova zapadne ukrajine gde uopšte i nema borbenih dejstava, iz kijeva ko je hteo da ide otišao je u prva 2-3 dana.

https://www.index.hr/vijesti/clanak...19.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d
ovo mi se ne sviđa. prije 3 dana za putina, sada protiv putina.
ODLUĆITE SE SRBI ZA ŠTA STE
ne može se sidit na dvi stolice
Sto ne moze?
Evo moze na obe stolice I protiv.
Putin ne cuva svoje vojnike , a ukrainci su klasicne jajare koje rade sitne poslove za druge , za korist.

A sto se tice politike dobra stvar je sto srbija nece skoro u eu.
Dokle god je eu vojni savez , meni je ulazak srbije u eu nezeljen.

A dobra stvar je I pokazati da je srbija kao ukrajina. Spremna da proda dupe naroda za baksis.
A dobra stvar je I to da nas toliko interesuje novac a ne moral da smo za poverenje I postovanje svakog zapadnog investitora.

pa ne znam koliko pratis hrvatske medije sarolikiji su od nasih
kod nas su mediji okupirani,govorim o slobodi ljudi na javno iznosenje misljenja.Redovno u BG i NS razne NVO izvode performanse i niiko nije imao neprijatnosti.Bio je skup podrske Rusima,sutra Ukrima,sve prolazi bez problema.Da uporedis njihova pisanja po forumima i drustvenim grupama,mi smo za njih pojam tolerancije

Ја бих сад Авганистанцима обећао обале Темзе.
biglaughh.gif
bojo kaze da putin mora da padne, a nece da uleti tamo i obori ga, ni 1 avion ne sme da posalje, pa da prepisemo temzu avganima

istina je da zapad prinosi ukre puitinu da ih satre sto vise

jer kada bi putin zaista bio na putu pada, englezi bi uleteli

ovako guraju ukre da izginu, anglocionistocka zavera, hazarska osveta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back