Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da su ih pogodili kakvom eksplozivnom napravom sada bi ih lopatom skupljali a bilo bi i kratera i ostalih pokazatelja delovanja parcadnog dejstva granate ili rakete na okolone objekte.
Odjebite vise sa tom jeftinom propagandom i kreiranjem markala i ostalih propagandnih sranja

To su streljale iste ove majmuncine sa slike!
Pala granta a les jos drzi kofer.... aha.... hoce to tako ali samo u glavama pusaca jeftine propagande
Nisu pratio, vec je postavljen snimak samog napada i putinofili su se ovde hvalili kako su rusi pogodili "amercke placenike" ( novinari se cuju na snimku )

Istorija se ponavlja

FNFqtIRWYAMGkgL
FNG31iZWUAEPRwn

Америчка влада је дозволила америчким компанијама да наставе да купују руску нафту преко банака трећих земаља, које се нису придружиле санкцијама Русији. У ствари, америчке компаније ће сада плаћати неповезаним банкама руску нафту, а тај новац ће потом бити пребачен у Русију.

Банкари у Хонг Конгу су већ понудили уносне услове као посредници.

У суштини, Американци ће сада плаћати више за руску нафту, банке које контролише Кина ће добити масну резу, а Русија ће добити исто толико новца као и раније.

РУСИЈА ПОБЕЂУЈЕ

Цех плаћају западни потрошачи нафте и гаса... У ЕУ гас 2400 долара у Србији 270

Da je nas DEBIl od Vucica imao 1g mozga, sada smo MI mogli da budem TI POSREDNICI!!!

Ja lepo kazem - IZDAJNIK!!! Narode u pamet se kad budete glasali 3. aprila!!!

"What we're doing is encouraging the Ukrainians to play tough with the Russians. We're encouraging, the Ukrainians to think that they will ultimately become part of the West, because we will ultimately defeat Putin, and we will ultimately get our way, time is on our side. And of course, the Ukrainians are playing along with this."

https://www.zerohedge.com/geopoliti...lashes-out-weak-nato-not-imposing-no-fly-zone

ajde sada neka mi neko objasni kako misli da porazimo nukearnu silu broj 2 koja se hvali da je u medjuvremenu postala broj 1, modernizacijom, supersonicnim itd? kako?

ukrajinci su slagani, niti ce oni biti deo zapada ikada, niti se nukelarna sila moze pobediti, defeat - PORAZITI, a da ne izumremo svi kao ljudska rasa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back