Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Хахахахахаха...да затворе небо? А како то мисли да затворе небо над Украјином, да припрете Русима обарањем авиона?
Не разумем о каквом затварању неба пени тај наркоман? Украјина са три стране опкољена Русијом а ови да затворе небо?!
Тражи затварање неба, ваљда да би после могао песнички закукати.
Надамном је небо затворено,
не прима ми плача ни молитве...

Фасцинантна је подршка "наших" усрашоида (ту подразумјевама и ове који се представљају као срби и "забринути" срби) у побједу Запада, као што су подржавали УСрА/ИСИС главосјече у Сирији и најављивали скори (само што није :lol: ) крај Асада, побједу у Ираку (којег су разорили, па збрисали), побједу у Авганистану (исто као и у Ираку), Либије коју су такођер "усрећили". :maramica:
Синоћ сам гледао Зорана Кесића који се презнојио да оправда приговоре против "руске инвазије" Украјине.

Жалосно је било гледати то проституисање.

Али, нека, ако. Кад умре стари и накарадни свет, неће моћи да каже да је био стрељан.

Упућен је, има директну везу у руском генералштабу или је НАТО бот? Већ неколико дана исту "козу дере". Ни у наредним постовима неће одустати, да се клад

Упућен је, има директну везу у руском генералштабу или је НАТО бот? Већ неколико дана исту "козу дере". Ни у наредним постовима неће одустати, да се кладимо? :lol:

Naročito volim takve mudrosere koji bi sa tuđim sinovima napadali i osvajali svet.
Što se ne spakuješ i povedeš svoju decu pa sa Putinom na juriš

Dakle jos jedna NATO placenik...toliko o tome koga sve jure Rusi, a doci ce i do ovoga...a on ne podleze ratnom pravu...
Има их на хиљаде твде, диверзаната ... НАТО војска, наравно - само незванично.
Само ова задња тура којој је одзив био 16к за два дана говори превише.

Čitaj malo, informiši se, pogledaj slike i snimke, veterani svakako nisu.

Na kraju priče će se i imena objaviti pa kad budeš video koliko je Rusa poginulo a da nisu krenuli ni da se briju kako valja verovatno će ti neke stvari postati jasnije
Ја стварно не знам који је вама туки? Откад је света и века најбољи
борци су између 20 и 28 година. Све старије од тога би се ушинуло
при прескакању прве ограде.
Ту наравно не убрајам елитне војнике који су под сталним тренингом
као спортисти.

Сахрама бандеристе у Лавову, униформе СС дивизија "Галичина" :D

1646574212958.png

Ne znam za vas.
Ali iako po meni ima logike slati mladu vojsku , ako hoces poslusnu I malo ubitacnu vojsku , tako ima logike odmah vrsiti zamenu vojske iskusnim , lukavim , matorim jedinicama , ako se pojave placenici.
imaju dovoljno vojne pomoci I inzenjerije da odrade fortifikaciju koridora do blizu kijeva.
a onda brza hokejaska zamena snaga.
To je mac sa dve ostrice jer ce broj zrtava ukrajinaca ds skoci 10x.
Da li to putin hoce ili nece ne znam.
Sad se ukrajinci zaebavaju na dva nacina , sto je u nekom smislu dobro I za ruse , ali ne znam do kada ce.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back