Numb3r
Poznat
- Poruka
- 8.940
Te koje snime sigurno prezive,na drugoj strani ima na hiljade zarobljenika i bice razmenjeni....Ja mislim da proklinje onaj dan kad je poso za Ukrajinu, ne bi mu bio u kozi ni 2 minute...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Te koje snime sigurno prezive,na drugoj strani ima na hiljade zarobljenika i bice razmenjeni....Ja mislim da proklinje onaj dan kad je poso za Ukrajinu, ne bi mu bio u kozi ni 2 minute...
Тражи затварање неба, ваљда да би после могао песнички закукати.Хахахахахаха...да затворе небо? А како то мисли да затворе небо над Украјином, да припрете Русима обарањем авиона?
Не разумем о каквом затварању неба пени тај наркоман? Украјина са три стране опкољена Русијом а ови да затворе небо?!
Postaje jadan ali razumem,kraj je blizu a pomoci nema....jedino ga predaja spasava ako vec nije izmaglioТражи затварање неба, ваљда да би после могао песнички закукати.
Надамном је небо затворено,
не прима ми плача ни молитве...
Поздрав Јотанка!Претпостављам да стављате и слике на овој теми, а ја их скоро и не видим уопште.
Може ли ми неко помоћи да их гледам?
Čitaj malo, informiši se, pogledaj slike i snimke, veterani svakako nisu.Откуд ти знаш да су на редовном одслужењу војног рока?
Serbia digging its own grave...
https://9gag.com/gag/avAWEW5
čitajte strane komentare ispod ove slike
Lobotomija....Serbia digging its own grave...
Синоћ сам гледао Зорана Кесића који се презнојио да оправда приговоре против "руске инвазије" Украјине.Фасцинантна је подршка "наших" усрашоида (ту подразумјевама и ове који се представљају као срби и "забринути" срби) у побједу Запада, као што су подржавали УСрА/ИСИС главосјече у Сирији и најављивали скори (само што није) крај Асада, побједу у Ираку (којег су разорили, па збрисали), побједу у Авганистану (исто као и у Ираку), Либије коју су такођер "усрећили".
![]()
Уплашио се ваших плаћеника.Zato je vojni glasnogovornik Kremlja je spomenio sve plačenike svijeta osim Hrvata! ili je ono samo spomenuo 200 Hrvata a o drugima ni slova?
Слике су за зид, а не за форум.Претпостављам да стављате и слике на овој теми, а ја их скоро и не видим уопште.
Може ли ми неко помоћи да их гледам?
Нека ти Бог врати умножено, оно што радиш и мислиш.Serbia digging its own grave...
Упућен је, има директну везу у руском генералштабу или је НАТО бот? Већ неколико дана исту "козу дере". Ни у наредним постовима неће одустати, да се клад
Упућен је, има директну везу у руском генералштабу или је НАТО бот? Већ неколико дана исту "козу дере". Ни у наредним постовима неће одустати, да се кладимо?![]()
Има их на хиљаде твде, диверзаната ... НАТО војска, наравно - само незванично.Dakle jos jedna NATO placenik...toliko o tome koga sve jure Rusi, a doci ce i do ovoga...a on ne podleze ratnom pravu...
Ја стварно не знам који је вама туки? Откад је света и века најбољиČitaj malo, informiši se, pogledaj slike i snimke, veterani svakako nisu.
Na kraju priče će se i imena objaviti pa kad budeš video koliko je Rusa poginulo a da nisu krenuli ni da se briju kako valja verovatno će ti neke stvari postati jasnije
glasnogovrnik kremlja je spominjao sve strane placenike jedno 10 puta iz albanije najmanje 4 puta ali eto lepo je ziveti u fantazijiZato je vojni glasnogovornik Kremlja je spomenio sve plačenike svijeta osim Hrvata! ili je ono samo spomenuo 200 Hrvata a o drugima ni slova?

Ruska propaganda...

lepo od tebe sto stavljas ukrajinske gubitke nigde ruskih oznaka