Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Хитан апел председника @ZelenskyyUa: ракетни удар на #Виницу састојао се од осам пројектила; аеродром је потпуно уништен.
Председник је позвао свет да затвори небо над #Ukraine и обезбеди Украјини авионе.

FNKzinDWQAAPAzc

Откуд ти знаш да су на редовном одслужењу војног рока?
Упућен је, има директну везу у руском генералштабу или је НАТО бот? Већ неколико дана исту "козу дере". Ни у наредним постовима неће одустати, да се кладимо? :lol:

Хитан апел председника @ZelenskyyUa: ракетни удар на #Виницу састојао се од осам пројектила; аеродром је потпуно уништен.
Председник је позвао свет да затвори небо над #Ukraine и обезбеди Украјини авионе.

Хахахахахаха...да затворе небо? А како то мисли да затворе небо над Украјином, да припрете Русима обарањем авиона?
Не разумем о каквом затварању неба пени тај наркоман? Украјина са три стране опкољена Русијом а ови да затворе небо?!

Фасцинантна је подршка "наших" усрашоида (ту подразумјевама и ове који се представљају као срби и "забринути" срби) у побједу Запада, као што су подржавали УСрА/ИСИС главосјече у Сирији и најављивали скори (само што није :lol: ) крај Асада, побједу у Ираку (којег су разорили, па збрисали), побједу у Авганистану (исто као и у Ираку), Либије коју су такођер "усрећили". :maramica:

Хахахахахаха...да затворе небо? А како то мисли да затворе небо над Украјином, да припрете Русима обарањем авиона?
Не разумем о каквом затварању неба пени тај наркоман? Украјина са три стране опкољена Русијом а ови да затворе небо?!
То они траже од НАТО-а неколико дана!

FNKzinDWQAAPAzc
a kako ce to ini uciniti
bit ce sa svojim avionima u ukrajini i sa svojim radarima ii neprekidnim letenjem AWASka..
a
cek , majkumu , moraju i pistaviti i njihove rakete za obaranje aviona.

dobro , pa Rusija ima sve to a i jos i vise,
Sta bi bilo ak bi bilo vako
Rusija je zabranila , letenje u okrugu od 500 km , i ukljucujuci i pola evrope.
hmm, sta bi to onda bilo ak bi bilo/

FNKzinDWQAAPAzc
Претпостављам да стављате и слике на овој теми, а ја их скоро и не видим уопште.

Може ли ми неко помоћи да их гледам?

Rat je trebao biti gotov po ruskim predviđanjima.
Za sanacije ćemo vidjeti vrlo brzo

Ne znam...za ovih 10 dana sam se uverio da samo dve grupe na svetu sigurno znaju ruski plan: Ruska vojska i Hrvati na Krstarici.

Što se sankcija i njihovog delovanja tiče, ja ipak imam malo više iskustva sa tim nego ti...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back