dalmata
Domaćin
- Poruka
- 3.099
0 (nula)Ko zna koliko Azovaca i Ustahija ce se preobuceni u zene izvuci...
....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
0 (nula)Ko zna koliko Azovaca i Ustahija ce se preobuceni u zene izvuci...
....
mercedes ima factory u americi, i cenim da je razdaljina od nje do mene, slicna onoj od Nemacke do Bugarske. a cena auta je ista.Nikada mercedes nije koštao isto u Minhenu i u Hemptonsu USA jer ono što je radila SFRJ još uvek rade zemlje koje imaju svoju proizvodnju a osim toga i sam transport poskupljuje cenu proizvoda.
Nemoj ti ništa mudrovat. Rekao je Vučko da ne brineš, on brine za sve vas.Nemam, a ti si od mudraca koji bi sami sebi udarali sankcije?
sta si zeleo da kazes
naravno da postoje ugovori, pa ne isporucuju gas na osnovu SMS poruka valjda, zasto takve banalnosti
zasto se ugovorom prodaje gas Ceskoj i Poljskoj po razlicitoj ceni od cene za Nemacku ili Tursku, pa kako da formulisem pitanje da ga razumete
i ne, tranzit nema nista sa tim, jer tranzit se placa drzavi kroz koju gas ide, ne Rusima.
koji je odgovor, a da je ekonomski logican za samu firmu, a ne politicki odgovor, i uticaj koji proistice iz toga, gde firma gubi pare jer drzava subvencionise isporuku smanjenjem profita same firme, zarad uticaja kod kupca
znas kad bi gasprom prodao gas nekome po nizoj ceni, da nije u vlasnistvu drzave
nikad
Definitivno se salzem sa tobom prvi put,ni jedan se nece izvuci0 (nula)
na tvoju zalost ovo je ukrajinska kolona koja je unistena moderator nezgodni je vec postavio pre 5 stranaRusima postavljena zaseda kod Mariupolja.
Zarobljena 2 Uragan visecevna bacača i nekoliko vozila uništeno
![]()
![]()
![]()

ono sto sam davno davno i izrazio zelju a to je da se Odesa oslobodi naciukro vlasti i da se citava obala i oslobodi , i to do Prijesopla.
Hey girl you are on your way. Godspeed. Dollar is on steady decline, the gallon of gas is almost $4 in some states much highere da i mojih pet minuta dodje da yuan bude najjaci![]()
posto ste poznati kao kukavice svi kao sto ste to radili na blajburgu0 (nula)

Evropske banke u padu. Videćemo sutra šta će biti sa naftom koja izgleda ide još na gore.da li je istina da je evro pao takodje?
e da i mojih pet minuta dodje da yuan bude najjaci![]()
srbija nema nista svoje
Bankarski sistem i je u stranim rukama, politika zemlje je da se ulizava takozvanom zapadu.
industrije nema , ovo sto ovaj pokazuje u svetu se zove LOM industria , gde se vrsi samo montiranje datih elemenata.
nema ulaganja u Obrazovanje , sa ovakvim kadrovima koji su na vlast i kupljenim diplomama..
NGO , koji vedre i oblace...
zemlja je rasprodana , razjedinjena , rasparcana, Stocarstvo , skoro i unisteno.
sta se ima ovde u Srbiji da pripada gradjanima SRBIJe
u moje vreme rada i boravka pdnos 1USA bio je 7 RMBda li je istina da je evro pao takodje?
e da i mojih pet minuta dodje da yuan bude najjaci![]()
Kinezi su buljson, 1000 Engleza ih okupiralo, a posle ih Japanci šamarali.кинези и остале жуте звери су након бугара број 1 у опадању, тако да ће да им се народ преполови за 10 година.
Запамтите да Кина нема неку историју ратних победа, такође.
vec 317 vrtica,da ne pricam o obdanistimaPočelo gađanje punktova za evakuaciju civila, granatiranje bolnica. Nisam znao da su i pijani, neobrijani rezervisti na ratištu.
Tu se ja sa tobom ne slažem, možda neki i ne izvuče se ak će proći puno bolje od DNRovacaDefinitivno se salzem sa tobom prvi put,ni jedan se nece izvuci
Za 30 godina icete im na pomen ko u Blajburg...ako vas uopste bude biloTu se ja sa tobom ne slažem, možda neki i ne izvuče se ak će proći puno bolje od DNRicaca
Kako misliš kukavuce? Ušli u najgori teren i jebu Ruse. Jučer skinili zapovjednika im i nastavljaju...posto ste poznati kao kukavice svi kao sto ste to radili na blajburgu![]()
Usli su dok su mislili sigurica,ali ih zateklo tamo ono sto nisu ocekivali,do juce ocekivali da ce klati po Donjecku a sada nozic ide ka njima....Kako misliš kukavuce? Ušli u najgori teren i jebu Ruse. Jučer skinili zapovjednika im i nastavljaju...
mavec 317 vrtica,da ne pricam o obdanistima
Zaboravioma
sta je sa Pekarama
Кад не буде више цивила у градовима, добровољци ће се дружити са искандерима.Kako misliš kukavuce? Ušli u najgori teren i jebu Ruse. Jučer skinili zapovjednika im i nastavljaju...