- Poruka
- 66.493
Meni ovo liči na fejk njuz, ali izgleda da nije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....i par dana kasnije, tvrdićeš da je Zemlja ravna.Sve više sumnjam da je covid samo bio uvod u nešto mnogo veće !
Нема потребе, изгледа да ће еу имати више губитака него што је узела замрзавајући туђу имновину.Zašto Rusija ne uvede sankcije EU tako što će joj potpuno obustavit isporuku plina i nafte. To bi za EU bilo najbolnije.
a oce li i plahnuti svoju za vreme i ili mozda pre..Ne znam za Vas ali rat u Ukrajini je u senci vesti da ce Srbiju na Evroviziji predstavljati zena koja pere ruke u lavoru na sceni.
Највећа је била на Црном мору, Очаково! Њу су ракетама сабили у земљу!Zapostavljeno je pitanje šta su radile hemiske i genetičke laboratorije po Ukraini ????
Ima ih preko 15 ----- Bilo ih je
Imaju se informacije da su i vršena ispitivanja na ukrainskim vojnicima
Sve više sumnjam da je covid samo bio uvod u nešto mnogo veće !
Tesovi na covid pre da su služili za uzimanje DNK nego tes na kovid , stotine je primera njihove nepouzdanosti
Sad se postavlja pitanje i odakle je krenuo COVID ???
Što je razlog brutalne ruske vojne kampanje u Ukrajini?
Što je do te mjere prepalo hladnokrvnog Putina da je potegao javnu nuklearnu prijetnju već drugog dana rata?
Što je to i gdje je to?
O tome se može samo nagađati, ali mora biti da je bilo nešto više od osmogodišnjeg sukoba niskog intenziteta koji tinja u Donbasu, zar ne?
Nešto više od lova na Azov i Desni sektor.
Не, зашто би. Боље је да им сада узима огромне паре за енергенте и на тај начин финансира ову акцију!Zašto Rusija ne uvede sankcije EU tako što će joj potpuno obustavit isporuku plina i nafte. To bi za EU bilo najbolnije.
Pa da pomru od gladi?Zašto Rusija ne uvede sankcije EU tako što će joj potpuno obustavit isporuku plina i nafte. To bi za EU bilo najbolnije.
Crveni KrstPa da pomru od gladi?
Šta misliš odakle im pare za invaziju.
Нема потребе, изгледа да ће еу имати више губитака него што је узела замрзавајући туђу имновину.
Da, kažu da se šalju nikad veće količine plina za EUPa da pomru od gladi?
Хајхахахахаха....највећа житница па да умре од глади?!Pa da pomru od gladi?
Znas li za onog lika iz Alana Forda, sto hoda okolo i vice - ja sam izgubljen slucaj, ja sam izgubljen slucaj.....Čista ruska propaganda..
Nigdje objektivnosti..
Русија нема плин!Da, kažu da se šalju nikad veće količine plina za EU
mene samo interesiraju dogadjaji , koji i ukazuje i ZASTO se sve ovo dogadja.
neki , ovde koji izigravaju da su mirotvorci , neve ili ne mogu ili im je i zabranjeno od strane njihovih gazdi da shvate ono osnovno
Sta je uzrok u Ukrajini
Ko je taj , koji i na sve nacine , novcano , instruktorima, ljudstvom , intiligencijom datih satelitskih informacija , vrsi stalne provokacije
i kome sve ovo odgovara , raskol medju narodima
To kao sto Vojvodina moze da hrani celu EvropuХајхахахахаха....највећа житница па да умре од глади?!
Јбт, па и кишна глиста би се постидела таквог писања!

Ок, али то је било пре 30-40 година. Данас су кинези савладали масу високе технологије и могу да замене буквално сваки производ са запада који се опет, прави у Кини. Русија и Кина имају уговор о гасу на 30 година док је тржиште ЕУ колико....250 милиона људи?EU može imati gubitak jedino bez ruskog plina. Ništa drugo Rusija ne može ponuditi svijetu. Za vrijeme SSSR-a je isto bilo. EU je doživljavala veliki progres dok je glavni sovjetski izvozni adut bio plin, u manjoj mjeri nafta. Rusija ništa nije proizvodila. Sjetimo se smiješnog auta moskviča
Da, kažu da se šalju nikad veće količine plina za EU