Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.675
Замисли зло болесног Западног ума и мржњу која може да уклони Достојевског
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Objasnis mu tako sto mu kazes "OK bili smo jedan narod koji su istorijski dogadjaji podelili,vise nismo jer je to bio tvoj zbor ,ali u slucaju da na tvoju teritoriju pustis mog protivnika da instalira rakete uperene protvi mene,tako cu te nalupati da ces godinu dana lezati u koritu".Moze li jasnije od ovoga ?Pa šta ti da radiš nekome ko se izjasni kao Ukrajinac, ili Crnogorac, ili Dorćolac... da mu objasniš da to ne postoji? Ja ne znam kako bih Ukrjincu objasnio da je on u stvari Rus, ili Hrvatu da je Srbin (pričam o onome što sam čuo na ovom forumu).
Moja jedina nada je bila da je čovečanstvo malo napredovalo od feudalnog doba, ali izgleda da sam se zajeb'o.
Имаш ли доказе да је Совјетски Савез убијао Јевреје на милионе? Име неког концентрационог логора?Nemacka i Soviet Union su pobile na milione Jevreja, ne secam se Mathauzena i Gulaga na teritoriji US
Опет лупаш глупости и лажеш. Највећи број јевреја и "јевреја" из СССР су дошли на територију Израела тек од касних '80их.postoji razlog zasto su Izrael u pocetku naselili mahom izbegli iz SSSR
oko 1.200.000 Izraelaca i danas govori ruski, tecno
Ja nisam ljubiteljka SSSR-a ali za to postoji ime a to ime nije nacizam......zovi ga staljinizam..... kako hoces......
izvrtanje istorije jednostavno nema nikakvog smisla
na kraju cete tvrditi da su Rusi u WWII bili nacisti![]()
Počni od toga da je ničim izazvana Ukrajina napala Rusiju.Ovi vaši moderatori me opsjedaju na pp i posredno inzistiraju da se na krstarici isključivo daje podrška Rusima i njihivoj "operaciji".
Pa shodno tomu od jutros isključivo podržavam Ruse... Jel ima negdje neka domena gdje bih se mogao onak na brzinu indoktrinirati...
Ајде, наброј руске злочине од 2014 на овамо?Ne negiram nikakve zločine, znam da ih je bilo na obe strane.
Sa tom razlikom što Ukrajina nije upala u Moskvu, već obrnuto. Kao što su nama Albanci upadali na Kosovo, sad Ukrajincima upadaju Rusi.

razumes razumes.Svako onaj ko pokusa da napusti Ukrajinu biva proglasen izdajnikom,azovci su vec pobili neke civile pod tim izgovorom.Ovde bogati i kreatori politike od 2014 beze iz Mariopulja, dok se civili drze unutra pod pretnjom smrtiNe razumem baš šta se ovde dešava, vidim da se svađaju nešto, ali slabo divanim ruski (ukrajinski?).
Пронацистички!U crnomorskim oblastima, kao i uz granicu sa Rusijom svakako da ima i toga. Na zapadu mnogo manje, oni su uglavnom proevropski orijentisani.
Pazi, reči "nacista" i "fašista" potpuno su obesmišljene danas, jer se koriste kao placeholderi za "onaj ko ne misli kao ja". Totalno van konstesta, i u svakoj prigodnoj prilici, kao ti sad.
Znači po definiciji, nacisti i fašisti su simpatizeri Hitlerove nacionalsocijalističke partije koja je vladala u Nemačkoj od 1933-1945. Da bi neko danas bio to, morao bi biti, za početak, star preko 100 godina. Od toga nema ništa.
Ovi klinci koji se slikaju sa kukastim krstovima danas ne mogu nikako biti nacisti, mogu biti samo simpatizeri nacista, ili mogu biti neonacisti. Ja sam za to čuo, ali nikada u životu nisam video, a i bolje što nisam jer bih ih verovatno išamarao.
Putin je odredio da je "nacista" svako ko ne podržava njegovu politiku, što je danas 141 država u svetu. Po Putinu ispade da su svi oni nacisti, ali njegova definicija naciste je penis na biciklu. Ultradesničarske grupe koje danas sebe zovu nacistima su takođe penis na biciklu.
Da, ali to je sve netačno što si napisao. NATO ne podržava nacizam. U Nemačkoj ideš na robiju ne samo za isticanje nacističkih simbola, već čak i za poricanje Holokausta.
To su ozbiljne stvari da bi se neko zajebavao. Ti više i ne znaš šta je, zapravo, nacizam.
Свако може да се истушира и да се више не осећа!.....svako se oseca kako zeli
i takoPiloti su hrabri i sa jedne i druge strane , ista je to sorta ljudi, ista nacija ,ali zapad je potplatio misli Ukrajincima.
prvi premijer Izraela je iz SSSR, rodjen u RusijiИмаш ли доказе да је Совјетски Савез убијао Јевреје на милионе? Име неког концентрационог логора?
Са друге стране, овај совјетски јеврејин је крив за страдања десетина хиљада људи директно, а такође и за Холодомор:
https://en.wikipedia.org/wiki/Lazar_Kaganovich
Опет лупаш глупости и лажеш. Највећи број јевреја и "јевреја" из СССР су дошли на територију Израела тек од касних '80их.
Зато и говоре руски течно, зато што су релативно скорашњи дошљаци у Израел.
ti i tvoj sarkazamTo je bio sarkazam.
Izguglaj šta znači sarkazam.
Odkad je iz Pridnostrovlja krenula vojska ?
Терористи Азова држе цивиле у Мариупољу као живи штит. Реакција жене којој Азов нацисти саопштавају да не дозвољавају евакуацију цивила је срцепарајућа.
prijavljena si za spam, i meni brises poruke, koje samo povlace paralele u nebitnosti njihovih i nasih nacista na sceni od 2.16% dok 97.84% ne podrzava te budaleNe znam za Vas ali rat u Ukrajini je u senci vesti da ce Srbiju na Evroviziji predstavljati zena koja pere ruke u lavoru na sceni.

Ne postoje nikakvi NATO standardi,clanstvo u NATO je samo politika...Pa nek uredi državu po NATO standardima pa ćeš vidjet kako ulazi, ti bi ovako primitivnu državu u NATO?