Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U vijetnamu su popušili i tu se nema što dodat.
Irak uzeli za 26 dana 194 mrtva. Poslije 8 godina povukli se iz Iraka.
Za 6 dana osvojili bagdad, pogledaj samo vide koje imaš i danas na you tubu kakav je to rat bio, po cijelu noć Bagdad je svijetlio od djelovanja iračke PZO.
Ruska vojska je treća liga to se vidjelo u ovih 10 dana.

Lupaš. U poslednjem zalivskom ratu Amerikanci(i Britanci) su imali 5000 mrtvih vojnika. Kada su Rusi treća liga zašto prvoligaši ne uvedu zonu zabrane letova iznad Ukrajine? Samo to.

Ok.
Kada bi se to uslovilo vracanjem Krima i Donbasa Ukrajini, isplatom stete i takodje izvodjenjem krivaca za ovaj rat u Haag, da li bi pristao?
Da ili ne?

Nece reci, vidis da je krzljav u glavi.

Ti se iskljuci radije iz ove rasprave, drugi su morali da odgovaraju mjesto tebe, toliki ti je mentalni kapacitet.
nisam se iskljucio,za razliku od tebe neki imaju zivot van krstarice,odgovori ti menu prvo za nato da li je zlocin napad na Srbiju,pa cu ja tebi za Rusiju

Кмечиш итекако и избегаваш да схватиш нешто што је 100 х речено овде.

Ништа се од овога не би десило да су се поштовали споразуми из Минска.

Тачно је да постоји нацизам и у Русији као што постоји свуда у свету али Украјина ти јединствена држава у којој се нацистичка идеологија фура. Зар си слеп? Поред 1000 доказа ти негираш то?

Ех да сам админ, почистио бих овај форум од нациста и њихових симпатизера.
Znaci nista se ne bi desilo da je Krim i Donbas pusten niz vodu?
Po istom nacinu razmisljanja ni Srbija ne bi bila bombardovana da je pustila Kosovo.
Ono sto ti ne shvatas je cinjenica da ova dva sukoba imaju mnogo vise slicnosti nego sto ti zelis da priznas.
Ciscenje foruma od onih koji ne slijede moju liniju misljenja se zove jednoumlje, forum i jeste napravit za razmjenu misljenja.

И шта са тиме, кога то у Русији тангира?
Не знам шта је поента твоје приче?
Одмах да ти додам! С обзиром на целу буку, све је тешка превара. Званично су својој глупој публици морали да понуде нешто, као оправдање за кукавичлук и објавили су невиђене санкције? Ја видим, Русија је повратила гро своје имовине коју је Јељцин великодушно поклањао западу!
Путину је то био највећи циљ, да Русија влада својим ресурсима. Одиграо је бриљантно!
Од 2014 Русија има свој свифт и има већ приличан број ино банака које су се прикључиле јер им је боље да се укључе у тај систем него сутра да плаћају гас 2400$.
Тако да та прича са картицама и осталим глупостима апсолутно одговара старој мудроси:"Тресла се гора родио се миш"!
На твоју велику жалост, све функционише. Турска је већ рекла, Руси, дођите у госте, ваше картице раде код нас!
25 banaka je u tom ruskom swiftu, sve u rusiji po jedna u švici i švabiji. Irelevantno

Али су окупирали део и направили "државу" на територији међународно признате државе, чланице УН.
A što su mogli napravit na teritoriju gdje je 95% Albanaca? Pustit opet srpsku vojsku i opet za 10 godina rat?
Ako misliš da Ameri više vole Albance od Srba nije ti dobro.
Europa je motor svijeta, Europa je dostigla ekonomski i duhovni vrhunac. Njemačka, Francuska, Engleska su bili najljući protivnici, danas su saveznici.
Europi treba MIR a ne naklapanje tko je bio car 567 pne.

Kazem da smo albansko stanovnistvo toiko izmaltretirali da nam nikada to nece moci da vrate....
Čime? Time što smo ubijali naoružane teroriste koji su oružano hteli da otcepe deo teritorije? Pri tome mnogi nisu znali uopšte srpski jezik, živeli su kako su hteli, porez nisu plaćali, struju nisu plaćali... stvarno gde ima takve hajdučije?

Ови Азовци се сви тетовирали и сад их Руси свлаче једног по једног.

Сећам се кад је мој ујак дошао из ЈНА тетовирао ЈНА и датум заклетве. И ја га питам шта ако га неко у рату ухвати и то види он каже - ко га јбе!

Ljudi moji. Otvorim ja 9GAG, nekada jako kul sajt za meme-ove. Uvek sam ga cenio. Kad ono, žestoka NATO propaganda. Znači gaze po Rusima koliko je ono žestoko. Ja namerno stavim post za Ruse, oni uzmu istog momenta da me zovu Ruski bot i da vređaju. Ćak je jedan napisao Srpski idiot. :D

U kakvom mi svetu živimo? Koliko su ljudima isprani mozgovi da veruju šta im se kaže na CNN-u, BBC-u i ostalim propagandnim društvenim mrežama. Bukvalno sam zgrožen. Posetiti neću više taj web sajt. Gnušam se tih insekata.
Ičli da cjeruju svojim očima? Ljudi su glupi i ne vide što se događa? Europa je zažmirila pred Hitlerom ako zažmirimo danas nemamo opravdanja.

апел руског добровољачког батаљона грађанима града Изјума.

Руководство града, по узору на представнике националистичких формација, не усуђује се да без непотребних жртава препусти град Изјум под контролу руских ослободилаца. Одбијање градских власти да то питање реши мирним путем сматраћемо кршењем преузетих обавеза према становништву и саучесништвом са нацистима.

Наш циљ је да избегнемо урбане борбе и сачувамо животе цивила, као и инфраструктуру града.

Да бисмо показали добре намере, вечерас ћемо ћутати. Захтевамо од одборника Градског већа, функционера и безбедносних службеника да се сете одговорности за животе цивила.

Руси захтевају предају Изјума или ће судити општинарима као сарадницима нацизма

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back