piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.601
Rusija ne umire , Putin voli SrbeEU umire, o čemu ti to pišeš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rusija ne umire , Putin voli SrbeEU umire, o čemu ti to pišeš?
Rusija ne umire , Putin voli Srbe

Branite je vi u supku Vladimira PutinaАхаха, нисте морали започети бранити истину тако далеко од куће. Браните је прво у Јасеновцу, Старој Градишки...
Надам се да све разумете, иначе ћете бити подвргнути санкцијама у разним регионима света, укључујући Африку, Кину, Индију и арапски троугао.![]()
Bio, i čini mi se da je jedna gadna njuška virila iza zavese na jednom prozoru zgrade predsedništva
Zašto, pa nemamo 140 godina ili vremeplov.Ахаха, нисте морали започети бранити истину тако далеко од куће. Браните је прво у Јасеновцу, Старој Градишки...
Znači sve pristojne države, sigurno bi jednu od njih odabrao za život da se želiš seliti
Branite je vi u supku Vladimira Putina
Председник Украјине је изразио сумњу у способност НАТО-а да заштити било кога, укључујући и државе које су чланице алијансе.
A šta su okupatori radili tamoVječnaja pamjat svima poginulima. A herojima slava! Ukrajinci su Rusi!
Bukači i gubitnici vremena gledajte snimke sprovoda.
Dva brata poginula u Ukrajini:
Gurnuli hrabri nacisti babu u prvi red.Doček oslobodioca.
Znaš kako, onaj ko izloži Windows Internet u je lud pogotovo u ratnom stanjuOnaj tko plaća Windows licencu je lud a ostatak servisa im je za qurac.

Znaci zemlje u kojima zivi milijardu ljudi ukupno tj. jedna osmina medjunarodne zajednice
ti ne znas da se snadjes ni na "mapi" u Monopolu a zelis vojne karte ?Dajte mapu stavite trenutnog stanja...
Ali točnu mapu, bez kreteniziranja...
.

U pravu je, zato se to ide mijenjatiПредседник Украјине је изразио сумњу у способност НАТО-а да заштити било кога, укључујући и државе које су чланице алијансе.
Dajte mapu stavite trenutnog stanja...
Ali točnu mapu, bez kreteniziranja...
.
Свега 5% свЕта - које неће никоме недостајати.Znaci zemlje u kojima zivi milijardu ljudu ukupno tj. jedna osmina medjunarodne zajednice

Znači , tada si hteo da ubijaš Ruse ?Zato jer su moji dečki iz kvarta išli zajedno sa Šelerom i nekim drugim BBBovcima, pa onda i ja jer u to doba nisam baš znao šta ću sa sobom
Samo sam sugerisao bukačima i junacima sa mišem u ruci da pogledaju snimke sprovoda. Ukrajinci su Rusi a "okupatori" ih oslobađaju od vještačke tvorevine zvane "Ukrajina", koju su izmislili Nijemci a komunisti sproveli u djelo. SLAVA PALIM HEROJIMA VELIKE RUSKE ARMIJE!A šta su okupatori radili tamo
Misliš, mapu Ukrajine pre početka ruske operacije?
Dobro, pa? Zemlje iz kojih dolazi sve civilizirano i napredno.Znaci zemlje u kojima zivi milijardu ljudi ukupno tj. jedna osmina medjunarodne zajednice
Само потврдио да није посебно ителигентан ...Председник Украјине је изразио сумњу у способност НАТО-а да заштити било кога, укључујући и државе које су чланице алијансе.