Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ово је тачно. Данас су то јасно саопштили на телевизији. Плаћенике не узимати у плен!
Хрватски конзул позван на разговор поводом тога што Хрватска отворено подржава слање плаћеника у Украјину.
Мало им је био други светски рат и Стаљинград?!
.
Ово им дође као поправни испит...

.

Civile ubijaju oni koji su počeli invaziju na susede. Ukrajina nikada nije napala Moskvu, već je Moskva napala Kijev.

Кијевска окупциона влада је напала Донбас , Одесу ..спаљивали људи , линчовали и затварили политичаре ...То су ратни злочини за које ће морати да одговарају

Hoćeš reči da Ukrajina nema Azov? Da pripadnici Azova nisu zapalili zgradu sa civilima u Odesi? Da pripadnici Azova ne ubijaju na ulici one koji ne misle kao oni? Da pripadnici Azova ne maltetiraju ljude vezajući ih za drvo i udarajući ih u glavu tvrdim predmetom?

U kom ti svetu živiš? Nekom paralernom?

Zločini moraju da se plate, čak i oni koji nisu činili ništa a znali su za sve.

Tako su i Nemci znali da pored njihovih gradova postoje logori a pravili se kao da ih nema.

Moralno pravo svakog čoveka je da pomogne drugom čoveku u nevolji a ne da gleda kako Azov ubija ljude bez milosti. Ukrajina je sama kriva što je dozvolila da Azov preuzme državu, mogla je da se otrgne ali ništa po tom pitanju nije učinila. Zašto se Ukrajinci nisu digli kada su 8 godina zaredom pripadnici Azova artiljerijom gadjali isključivo civilne objekte u Donbasu i Lugansku? Zašto se svet nije bunio?
Sad kad Rusija krenula da očisti pripadnike Azova i strane plaćenike, ti plačeš za njih i zato tebe lično smatram da ih podravaš nacisto.

Molim te sjaši da ove teme, nemoj da se glupiraš.
ja ti ces mu zabraniti
e sad ce bas iz inata jos vise da iznosi istinu koja je samo njemu znana , ups
data.
i onda ce se glupirati i glupirati.

Ozbiljno, nakon onog "I need ammunition, not a ride"?
Mogao je kao onaj hrabri rusouvlakač Januković zbrisati, a nije. Zelenskij je već i sada, dok je živ, heroj Ukrajine.
Pa nece jos dugo, jer su rafovi od Kijeva do Harkova prazni, a ni na zapadu zemlje nije nista bolje. Rusi su vec prvog dana zauzeli Cernobil a danas i Energograd. Mada ne znam sto su se cimali da uzimaju elektrene kada su sa dva kalibra mogli da polupaju Elektro instalacije. Jos Kijevske toplane rade na Ruski gas. Rusi jos nisu udarili kako mogu, ali hoce sigurno kako vreme bude prolazilo, Jer smo se i mi u SRJ tako kurčili u pocetku ali patritoski naboj sa praznim stomakom, u mraku ne traje dugo... Mislim da ce Zelenski na kraju biti ono sto jeste samo jedan obicni klovin

Civile ubijaju oni koji su počeli invaziju na susede. Ukrajina nikada nije napala Moskvu, već je Moskva napala Kijev.
А пре тога су Украјинци убили око 13 000 руских цивила, грађана Украјине и 161 дете. Избеглих Руса око 150 000 за 7 година.
Да ти неко убије децу из хира тј. само зато што су твоја, помирљиво би то пропратио?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back