Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ozbiljno, nakon onog "I need ammunition, not a ride"?
Mogao je kao onaj hrabri rusouvlakač Januković zbrisati, a nije. Zelenskij je već i sada, dok je živ, heroj Ukrajine.

aj pogledaj jos jednom facu dok prica. ja sma gledala bez engleskog prevoda, a ruski ne znam. gledala sam samo mimiku i pokrete tela. covek je psihicki gotov, iako je glumac i pokusava da glumi.

na putinovom licu se nista ne moze procitati.

А пре тога су Украјинци убили око 13 000 руских цивила, грађана Украјине и 161 дете.
Да ти неко убије децу из хира тј. само зато што су твоја, помирљиво би то пропратио?
To isto je govorio Klinton kad je napao Srbiju, kako smo mi ubijali albansku decu. Tuga što se služite njegovim argumentima.

Civile ubijaju oni koji su počeli invaziju na susede. Ukrajina nikada nije napala Moskvu, već je Moskva napala Kijev.

pa sad....koliko vidim *****************i ne dozvoljavaju civilima da napuste gradove i ubijaju ih. rusi su ostavljali koridor za civile.
zelenski je taj koji je sakom i kapom delio oruzje kome je stiga tjah po njegovom ukazu je deljeno. pa ti razmisli.

aj pogledaj jos jednom facu dok prica. ja sma gledala bez engleskog prevoda, a ruski ne znam. gledala sam samo mimiku i pokrete tela. covek je psihicki gotov, iako je glumac i pokusava da glumi.

na putinovom licu se nista ne moze procitati.

Убица и злочинац се заглавио у бункеру ..шта речи ...а Кличко се хвали по интернету како је током прошле ноћи убио 8 људи у Кијеву ...

нема тамо никог нормалног .

Pa nece jos dugo, jer su rafovi od Kijeva do Harkova prazni, a ni na zapadu zemlje nije nista bolje. Rusi su vec prvog dana zauzeli Cernobil a danas i Energograd. Mada ne znam sto su se cimali da uzimaju elektrene kada su sa dva kalibra mogli da polupaju Elektro instalacije. Jos Kijevske toplane rade na Ruski gas. Rusi jos nisu udarili kako mogu, ali hoce sigurno kako vreme bude prolazilo, Jer smo se i mi u SRJ tako kurčili u pocetku ali patritoski naboj sa praznim stomakom, u mraku ne traje dugo... Mislim da ce Zelenski na kraju biti ono sto jeste samo jedan obicni klovin
Ne možeš poreći da dečko ima čelična muda. A ako Ukrajinci žele pokloniti svoju slobodu zato jer su gladni ili u mraku, onda je i ne zaslužuju.

To isto je govorio Klinton kad je napao Srbiju, kako smo mi ubijali albansku decu. Tuga što se služite njegovim argumentima.
Клинтон је лагао, док број побијених Руса у Украјини и избеглих није фингиран.

Зашто изједначаваш лаж и истину?
Који интерес имаш?

А пре тога су Украјинци убили око 13 000 руских цивила, грађана Украјине и 161 дете. Избеглих Руса око 150 000 за 7 година.
Да ти неко убије децу из хира тј. само зато што су твоја, помирљиво би то пропратио?
Sofke
ne vredi mu objasnjavati
dva su ocito razloga
ili mora pisati da bi opravdao svoje dolare koje dobija
ili je u pitanju poremecaj opazanja kao i spoznaja zbilje,
a i historija i znanje geo politike mu je
pa hmmm, mora da je bio dobar tatin sin i pionir i nije morao uciti.

Inače Split je ovih dana pun Ukrajinaca i ukrajinskih registracija...baš se danas organiziralo prebacivanje familija ukrajinskih radnika splitskog škvera.
Ove godine neće bit potrebe za sezoncima iz Srbije, idite Putinu na 20 eura plaću:per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back