- Poruka
- 66.233
Lažem da je Moskva napala Kijev?Зашто имаш болесну потребу да лажеш и ђубриш тему попут кроасана? Јел те то узбуђује?
Jel' ti radiš za Informer možda?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lažem da je Moskva napala Kijev?Зашто имаш болесну потребу да лажеш и ђубриш тему попут кроасана? Јел те то узбуђује?
Ozbiljno, nakon onog "I need ammunition, not a ride"?
Mogao je kao onaj hrabri rusouvlakač Januković zbrisati, a nije. Zelenskij je već i sada, dok je živ, heroj Ukrajine.
Tako je i Klinton govorio za Srbe.
Da istorija se ponavlja,jedino su glumci drugi! Ove današnje ujkane neće na njihovu žalost Pavelić posthumno da odlikuje, nego Srbin Milanović! Ili možda i neće?Као под Стаљинградом!
Samo sto je Klitnon lagao, a u Odesi (i sad na snimcima savko moze da vidi ) su ljudi zivi spaljivani ...Tako je i Klinton govorio za Srbe.
To isto je govorio Klinton kad je napao Srbiju, kako smo mi ubijali albansku decu. Tuga što se služite njegovim argumentima.А пре тога су Украјинци убили око 13 000 руских цивила, грађана Украјине и 161 дете.
Да ти неко убије децу из хира тј. само зато што су твоја, помирљиво би то пропратио?
Civile ubijaju oni koji su počeli invaziju na susede. Ukrajina nikada nije napala Moskvu, već je Moskva napala Kijev.
Rusi ubacuju spavace u Finsku, pametan potez.Ovo je gotovo, Makron je Putinu rekao, sta ti je unistices svoj narod ni zašto. Jedino ga nuklearke čuvaju.
aj pogledaj jos jednom facu dok prica. ja sma gledala bez engleskog prevoda, a ruski ne znam. gledala sam samo mimiku i pokrete tela. covek je psihicki gotov, iako je glumac i pokusava da glumi.
na putinovom licu se nista ne moze procitati.
Tako je .Pa da, preki sud. Tako sam razumela.
.nesto mi vise deluje da brine za svoje doope i za doope svoje porodice, nego za ukrajinu.
To je nevazno dal je placen ili nije...dal je vazno dal su mudzahedini u bosni bili placeni ili su bili dobrovoljci..mozda jeste al ne razumem zasto je to bitnoKako god, nisu plaćenici nego dobrovoljci.
Изгледа ужасно, режија да поради мало на том боље.Ovo čeka Okupatora na svakoj cesti, iza svakog drveta i iz svake ukrajinske kuće.
Slava Ukrajini!
Pao si na Klintonovu, pardon - Putinovu propagandu.Samo sto je Klitnon lagao, a u Odesi (i sad na snimcima savko moze da vidi ) su ljudi zivi spaljivani ...
Jašta bre, posvud ste ih gradili osim po Srbiji. Mnogo ste dobri.То су српски краљеви и дворци.
Ne možeš poreći da dečko ima čelična muda. A ako Ukrajinci žele pokloniti svoju slobodu zato jer su gladni ili u mraku, onda je i ne zaslužuju.Pa nece jos dugo, jer su rafovi od Kijeva do Harkova prazni, a ni na zapadu zemlje nije nista bolje. Rusi su vec prvog dana zauzeli Cernobil a danas i Energograd. Mada ne znam sto su se cimali da uzimaju elektrene kada su sa dva kalibra mogli da polupaju Elektro instalacije. Jos Kijevske toplane rade na Ruski gas. Rusi jos nisu udarili kako mogu, ali hoce sigurno kako vreme bude prolazilo, Jer smo se i mi u SRJ tako kurčili u pocetku ali patritoski naboj sa praznim stomakom, u mraku ne traje dugo... Mislim da ce Zelenski na kraju biti ono sto jeste samo jedan obicni klovin
Razmišljam i ne shvatam šta Rusi traže u Kijevu uopšte.pa sad....koliko vidim *****************i ne dozvoljavaju civilima da napuste gradove i ubijaju ih. rusi su ostavljali koridor za civile.
zelenski je taj koji je sakom i kapom delio oruzje kome je stiga tjah po njegovom ukazu je deljeno. pa ti razmisli.
Клинтон је лагао, док број побијених Руса у Украјини и избеглих није фингиран.To isto je govorio Klinton kad je napao Srbiju, kako smo mi ubijali albansku decu. Tuga što se služite njegovim argumentima.
SofkeА пре тога су Украјинци убили око 13 000 руских цивила, грађана Украјине и 161 дете. Избеглих Руса око 150 000 за 7 година.
Да ти неко убије децу из хира тј. само зато што су твоја, помирљиво би то пропратио?

Makron, Putin a tu sam ja dobri Bošnjo iz pizd.ća uz njih, da vodim visoku politiku!!Ovo je gotovo, Makron je Putinu rekao, sta ti je unistices svoj narod ni zašto. Jedino ga nuklearke čuvaju.
Razmišljam i ne shvatam šta Rusi traže u Kijevu uopšte.
Razmišljam i ne shvatam šta Rusi traže u Kijevu uopšte.