Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja juče pisao kako je Vučić došao kao zamena Tadiću, sns botovi me napali kako sam ustaša, bošnjak. Tadić je pao zbog toga što nije hteo više da ide protiv naroda i eto, čim ideš protiv gazde, on ti odmah nadje zamenu, zapad bolju zamenu nije mogao da nadje.

Inače danas opozicija ne postoji, opozicija šuruje sa vlastima jer im isti gazda.
Koliko novca je AV pokrao i spremio po zapadnim bankama znaju u cent.
Sta znaju o Cvijanu, Oliveru Ivanovicu, Belivuku i cemu sve ne, i kakva bi reakcija naroda bila da se to prikaze na medijima koje kontrolisu?
AV-u su jajca u procepu od momenta kad je pristao da radi za njih. Da nije, mozda bi proveo koju godinu u Hagu, nebitno kriv ili ne.
Nazalost, postenih i nekorumpiranih imamo medju politicarima jako malo, a ako je za utehu nije ni na zapadu drugacije, jedina je razlika sto njihovi narodu bacaju krupnije mrvice...

Jel znaš koliko je do neki dan vrijedila dionica sberbanke 16 dolara, jel znaš koliko danas vrijedi 1 cent... Veliš nekoliko mjeseci... Pa za 7 dana je rusija izgubila 1000 milijardi dolara pomnoži to sa 100 u rubljama
Aktiva je bila 3,56 milijardi kuna, ali imaju imovinu od 1,2 milijarde €. Nemoj mitomanisat ko neki početnici ovdje, naša najača snaga je istina.

Америчке власти страхују за безбедност Зеленског. И они се могу разумети

Још мало из вечерашњег већ легендарног интервјуа Зеленског. Сви су били запањени њиме, не само Украјинци. Смешне приче су последње што су желели да чују од њега у тренутку када Оружане снаге Украјине под његовом контролом држе као таоце цивиле у украјинским градовима. Како је рекао сам председник Украјине, крај човека је увек исписан на његовом лицу.

И Американци су били запањени оним што су видели. Стејт департмент је већ пожурио да објави изјаву да верује да је Зеленски у опасности, али да истовремено може да предводи украјинску војску.

ЉУДИ ЗЕЕЛЕНСКИ СЕ ДРОГИРА - овај снимак то доказује!
Ја мислио да само Руси цуцлају вотку, кад ево и овај квазиукрајинац. Не треба ослободиоци да га рокну, тако би од њега направили неког хероја западне пропаганде.

Kao što sam govorio! Rusija će dodatno mobilisati svoje vojne kapacitete, a raspolaže sa ogromnom vatrenom moći i to znači da Ukrajincima neće biti lako

1646333382535.png

Vučić: "Srbija će primiti ranjenike iz Ukrajine".

Voleo bih da ranjenike iz Azov bataljona leči Zlatibor Lončar - dr. Smrt :evil:

kakve ranjenike.....meni su 2020 dva puta odbili fizikalne terapije za diskus herniju, zbog korone i sad da odem cekala bih 2 meseca na drzavne terapije...sta me bre boli q za ranjenike iz ukrajine, nek crknu. :evil:
mi u srbiji ne mozemo da dobijemo zdravstvenu nego, a treba okolo da je delimo kojekakvima.

Ситуација северозападно од Кијева је тешка.

Није јасно да ли једна од страна у потпуности контролише Бучу. А судећи по данашњим снимцима из Борођанке и Буче, Оружане снаге Украјине су ватром блокирале аутопут Е373 Борођанка-Ворзел.

Судећи по правцу кретања колоне уништене у Борођанци и правцу гађања, у рејону села Пилиповичи, из шумског појаса делује номадска група Оружаних снага Украјине, која онемогућава руске колоне са ватром.

Штавише, то је била колона за снабдевање. Али рута трансфера Иванков - Феневичи - Борођанка је много краћа од западне обилазнице кроз Старовичи и Кухари. Зашто су се овако преселили није јасно.

Од истока ка западу возила су три аутомобила. Чини нам се да је саобраћај преко Борођанке успостављен у оба смера – и колоне које покушавају да прошире контролну зону око аутопута Е373, и колоне за снабдевање које су преусмерене западном обилазницом, која се из неког разлога сматра безбеднијом.

Велика битка данас се води у Бучи. Укро усташе и нацисти имају иницијативу и нападају ! За сада нерешено. Шта ће бити ноћас видећемо ал предвиђам тепих бомбардовање на Ирпин и део Буче под контролом ***********а НАТО пакта.

photo_2022-03-03_19-11-12.jpg

Dolazi vrijeme denacifikacije Rusije. Uskoro će na Crvenom trgu vijorit

Pogledajte prilog 1113309
Свакако, нећеш ваљда писати о томе како сте доживјели НАТО дебакл са ноћашњом авио диверзијом - о томе се ћути.
Него тако површно - биће 'вако, биће 'нако, бла бла ...
biglaughh.gif

Ruski kreteni parkirali 4 PVO vozila i sva 4 im spalili lokalni seljani.

Ovo samo Rus moze
А ти, шиптарски кретену, погледај мало боље фото. Одакле тамо ти оклопњаци? Спуштени хеликоптером, пошто нигде трагова гусеница.
Да прогуташ муву и размишљаш из желуца, схватио би да ти оклошњаци леже ту одавно а по изгледу, такви се у руској армији не могу наћи.
Јефтин фејк, у које верују кретени твог нивоа интелигенције!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back