kentaur Nesh
Veoma poznat
- Poruka
- 12.666
Mislis?I vi i mi se možemo sakriti pred Rujama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis?I vi i mi se možemo sakriti pred Rujama
Jel to ono gdje ne možeš proći cestom od izgorenih ruskih tenkova?ko po obicaju lazes . Nikakvog linka snimka nicega.... Koliko znam 4 sata vec traje bitka za Bucu.
Iz aviona ih također napadaju. Znači da Rusi uopće ne kontroliraju nebo nad Ukrajinom. Ne bi se čudio da ih tuku američke F16- ice... bez obilježjaNa par mjesta je konvoj presiječen, tuku ih male borbene grupe koje ako i izginu učine ogromnu štetu i gubitke... I što je najbitnije stvaraju nervozu ubruskim redovima jer im bokovi uopće ne uspijevaju biti zaštićeni...

Све је то империјалистичка боранија, која ће се растурити за неколико месеци.Pa što rusija nije okupila 150 država inlupila sankcije nato-u
Možda zato što je sabotirano da se više ne može koristiti... Jesi čuo npr da se akumulatori kontra polova prespoje i spale kablovsku infrastrukturu u vozilu...Kakva glupost.Nadjes napusteno naoruzanje i spalis ga ahahahha. Umesto da ga koristis.Kakve gluposti.
Putin se obraća: Ukrajinci i Rusi su jedan narod, ali Ukrajincima su isprani mozgovi
I zato si se našao pozvanim slati golobrade klince da im granatama resetiraju mozgove?
Pa bravo Putine
Da, samo se onda nemoj pitati zašto si dobio epitet genocidlijeО моралу треба да размишља и онај који оде за паре да убија. Дугачак је пут од јадранске обале до руског војног затвора.
Rusi samo poštuju međunarodne norme.Portparol ruskog ministarstva obrane Konašenkov:
Plaćenici nemaju pravo na status ratnog zarobljenika
Znači Putinova država se i službeno, sistemski, sastoji od ratnih zločinaca.
Ne spaleMožda zato što je sabotirano da se više ne može koristiti... Jesi čuo npr da se akumulatori kontra polova prespoje i spale kablovsku infrastrukturu u vozilu...
Link?Rusi samo poštuju međunarodne norme.
Špijuni i plaćenici, ne smatraju se borcima i nije im je priznato pravo da budu ratni zarobljenici i uživaju zaštitu koja iz tog statusa proizilazi po međunarodnom humanitarnom pravu.
da,tako je mastao i Hitja u Februaru 1945.https://www.klix.ba/vijesti/svijet/...20303062&utm_campaign=Klix.ba+Facebook+status
Ode hebe lud zbinjenog.
Ako je 30% istina Ruje su izgorile
Ma naravno. Rusi uzmiču, Rusi su izgubili do sada ne znam koliko hiljada vojnika i stotine tenkova i oklopnih vozila, masovno se predaju i beže sa bojnog polja... a onda sačekaš kraj dana i mapere na Jutjubu, pa vidiš da se nakon svakog dana crvena boja širi Ukrajinom. Ne velikom brzinom, ali se širi.https://www.klix.ba/vijesti/svijet/...20303062&utm_campaign=Klix.ba+Facebook+status
Ode hebe lud zbinjenog.
Ako je 30% istina Ruje su izgorile
Jel znaš koliko je do neki dan vrijedila dionica sberbanke 16 dolara, jel znaš koliko danas vrijedi 1 cent... Veliš nekoliko mjeseci... Pa za 7 dana je rusija izgubila 1000 milijardi dolara pomnoži to sa 100 u rubljamaСве је то империјалистичка боранија, која ће се растурити за неколико месеци.
Poštuju Rusi medunarodne norme zato i bacaju bombe i rakete po civilima...Rusi samo poštuju međunarodne norme.
Špijuni i plaćenici, ne smatraju se borcima i nije im je priznato pravo da budu ratni zarobljenici i uživaju zaštitu koja iz tog statusa proizilazi po međunarodnom humanitarnom pravu.
Da i?Jel znaš koliko je do neki dan vrijedila dionica sberbanke 16 dolara, jel znaš koliko danas vrijedi 1 cent... Veliš nekoliko mjeseci... Pa za 7 dana je rusija izgubila 1000 milijardi dolara pomnoži to sa 100 u rubljama
Ke ali sad je hićo mali buci buci iz kremljada,tako je mastao i Hitja u Februaru 1945.
Nikakav rat nije trajao od kada je fiksiran frontРусија врши атитерористичку акцију и том акцијом ће зауставити рат који траје већ осам година.
Ja bi, ali zatvorena berzaDa i?
Kupuj sad dok pada.
dakle, de facto priznaje propadanje rusije.

Mi kupili sberbanku za 70 milijuna eura, a aktiva joj je bila 2,5 milijardi eura... Eto kupiliDa i?
Kupuj sad dok pada.
Koja bruka i sramota, ratuju u komsiluku, šta bi bilo da ratuju negdje 10000 km daleko.
Nemaš ti tih novaca..de gol, što bi se reklo.Nikakav rat nije trajao od kada je fiksiran front
Putin je lagao o genocidu
Kao što je i lagao da je pobijedio Zapad bez ispaljenog metka i da se povlači
Kontaš, Putin je notorni patološki lažov. Što je dobro, jer onda uvijek možeš znati pravu istinu
Ja bi, ali zatvorena berza
Znaš zašto?
Zato jer slijedi revolucija
pa i Energodar ste bili osvojili prije 2 dana kako si ti izvjestio!Енергодар пре неких 2 сата. Воде се борбе за град. РУСИ ГОНЕ УСТАШЕ!
Jel to ono gdje ne možeš proći cestom od izgorenih ruskih tenkova?
Не треба им 150 држава.Ускоро улазе у Берлин , Париз и Брисел.Pa što rusija nije okupila 150 država inlupila sankcije nato-u