Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eto , sankcijeeeee ruuusijiiii.:roll:

ups, pa nemamo metal , hmmm ide platinum, palladium and cadmium za avionske motore i oruzje.
hmmm, ma ima ga u novim kolima katalizatorima...
idemo da mazdisemo.. :hahaha:

Global News

Catalytic converters stolen from vehicles at 2 Peterborough businesses: police​

Greg Davis

1 hour ago
Like3 Comments|

https://www.msn.com/en-ca/news/worl...ed-muslim-burial-policy/ar-AAUyNGg?li=AAggNb9
Pogledajte prilog 1113234
Peterborough police are investigating another string of thefts of catalytic converters from vehicles at businesses.
What a vehicle looks like when the catalytic converter has been stolen.
© Global News What a vehicle looks like when the catalytic converter has been stolen.
According to the Peterborough Police Service, the thefts occurred at two businesses in the southwest area of the city since mid-February 2022.

A catalytic converter is an exhaust emission control device comprising a number of metals including platinum, palladium and cadmium. Police in other jurisdictions have previously reported that the metals are often sold to scrap metal yards.
Predlažem Rusiji da izvozi korupciju
Tu su zaista najbolji.

Danasnji snimci iz okoline Kijeva
Sta je ovo na 2,39

Произведено у Шведској

SAAB BOFORS DYNAMICS

Saab Bofors Dynamics, a business area within the Saab Group, has the competence, technologies and systems that make it a world leader in the area of precision engagement. It is primarily involved in three major defence areas - Missiles, Anti-Armour Weapons and Underwater Systems, which are in service with armies, navies and air forces throughout the world to defend borders

Значи Шведска своје границе "брани" у Кијеву , интересантно

Forumaš?

A vi ste? Šerif Svemira? :lol:

Ili samo tražiš muda
opet si omasio
pitam te odakle ti pravo da meni postavis takvo pitanje
kad si ciljno izmenio vest i postavio samo deo
jer nase novine samo prenose cenzurisano?

a sto se tice dal imam muda ili nemam
ako se intersujes i to ti je fetis
muda mi sisas vec nekoliko dana a ako
nastavis dobices i qurcinu

to marsi kradu po londri i gradovima u britaniji vec nekoliko godina... ima banda neka, valjda su poljaci ili rumunski cigani ako se dobro secam, koji to preprodaju nekim britancima sto drze otpade
ma znam , to se vec odavno i desava u CANADI
ali je sada postalo, nesto previse da se desava mnogo , kada su tu vest i na TV i u medijama -novinama pustili.
stim i da je tacno da za avionske motore , ovi metali su nepohodni.
a rusija i kina , su medj najvecim izvoznicama

opet si omasio
pitam te odakle ti pravo da meni postavis takvo pitanje
kad si ciljno izmenio vest i postavio samo deo
jer nase novine samo prenose cenzurisano?

a sto se tice dal imam mudo ili nemam
ako se intersujes i to ti je fetis
mudo mi sisas vec nekoliko dana a ako
nastavis dobices i qurcinu
Pa da, braniš ratni zločin.
Zašto me to ne čudi?
Pogodi

Запад и Америка су заиста империје лажи и преваре ..Посредством медијског рата и пропаганде , они су и себе убедили да раде добру ствар за човечанство а заправо уништавају планету .

Произведено у Шведској

SAAB BOFORS DYNAMICS

Saab Bofors Dynamics, a business area within the Saab Group, has the competence, technologies and systems that make it a world leader in the area of precision engagement. It is primarily involved in three major defence areas - Missiles, Anti-Armour Weapons and Underwater Systems, which are in service with armies, navies and air forces throughout the world to defend borders

Значи Шведска своје границе "брани" у Кијеву , интересантно
Cijeli civilizari svijet se danas brani u Kijevu.

Ceo svet ima mozak kokoske ako je mislio da ce drzava od 600 000 km2 pasti za dva dana.
A sto se tice sanckija,varaju se ako misle da se one nece osetiti i na zapadu i da ce Rusi biti samo posmaraci u ekonmskom ratu.
NPR.ako hrana na zapadu poskupi 30-40-50% a ako se ovo nastavi poskupljenje je neminovnost,mislis da ce obicni ljudi to nemo posmatrati.
Vreme ce pokazati ko moze vise da trpi i ko je spreman vise da se zrtvuje.
Ма нема цео свет, Добри ***** располаже са тим од кокошке.

Prijetnja ruskog generala dobrovoljcima iz svijeta​

SVIJET Autor:N1 BiH03. mar. 202217:24
Podijeli:

1646324642-2022-02-28T161254Z_1775154269_RC20TS9CEWC7_RTRMADP_3_UKRAINE-CRISIS-750x550.jpg
Izvor: REUTERS/Vitaliy Gnidyi

"Želim službeno naglasiti da plaćenici koje Zapad šalje kako bi pomogao nacionalističkom kijevskom režimu (...) nemaju pravo na status ratnog zarobljenika", kazao je glasnogovornik ruskog ministarstva odbrane i general-major Igor Konašenkov, prenosi novinska agencija Interfax.

Konašenko je poručio da bi svaki stranac “trebao sedam puta promisliti” prije pristupanja ukrajinskoj vojsci jer će ih Rusija smatrati “kazneno odgovornima ako ih uhvati”.

Na drugoj strani, ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski je procijenio da će planirana jedinica sastavljena od stranih dobrovoljaca imati 16 hiljada boraca.
Naglasio je da su prvi strani dobrovoljci već stigli.

“Dolaze odbraniti slobodu i život. Za nas, za sve nas”, poručio je.

Više od 1.000 stranaca se dosad pridružilo borbi protiv Rusije, stoji u ukrajinskim podacima.

sa tim placenicima ce nato da ubaci i svoju vojsku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back