Slavenska
Iskusan
- Poruka
- 6.043
Шта ће ЕУ да ради када их немаром Америке спжре нукларном бомбом , да ли ће да се опамете или ће служити Америку до смрти .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Partizani su to.Ukrajinski seljani vuku ruski PVO vrijedan 20 miliona
![]()
Mozemo reci da su postali milioneri preko noci.
Нацисти скупљају фотошопове "уништене" руске технике, Руси скупљају ослобођене градове.
Ко ли ће да победи?
Koja je po vama najbolja opcija za Srbiju posle novonastale situacije u Evropi?
1. Da i dalje sedi na dve stolice (I zapad i Rusija)
2. Da sedi na jednoj stolici (Rusija ili EU)
3. Da ne sedi ni na jednoj stolici (Nesvrstani)
4. Čardak ni na nebu ni na zemlji (Pokušaj malog šengena)

Ja napisah kupujte rublju dok je niska, kad skoci $$$$$!Ne znam kako vam je promaklo.
Da bi kupili danas naftu i gas iz Rusije, nema više dolar, evro, mora da se konvertuje u rublje. Direktan udarac na petrodolar.
No, ovi nato gmizavci koji govore da Kina sad uslovljava Rusiju zbog slabe rublje prilikom kupovinom gasa, mnogo greše jer se ti ugovori pišu na 5, 10, 20 godina i najverovatnije je vezan za juan, tako da Rusija ništa ne gubi.

Ok.Ma yebe mi se, no te cimam...![]()
Izvini ali stvarno je smesno! Inace da, i to se zove relej.Moguće nisam ni ja neki stručnjak, ali čini mi se da imaju široku primenu. Na ovo sam mislio.
Pogledajte prilog 1112172
I to je tacno ali sve je moguce.pa nije to americka raketa pa da "slucajno" zaluta pod na neciju svadbu pod sator.
Avala ti je relej - primopredajni uredjaj za (pojacavanje i) prenos signala.Za šta se sve koriste releji?
Ovi relejni čvorovi šta je to tačno?
Kod nas protesti 1 od 5 miliona budu prilično posećeni a na glasanju AV oduva... Ovaj video može da znači nešto a i ne mora.
kakva tugaШок и паника украјинске војске након напада на базу Оружаних снага Украјине
Објекат украјинске војске уништен је прецизним ударцем, војска се не може опоравити.
Hebiga...

Огромна је пропаганда , не могу да читам уопште ткз српске медије ..то уопште нису слободни медији