Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ukrajinski seljani vuku ruski PVO vrijedan 20 miliona

FM2Iz2bXIAgDNFT

Mozemo reci da su postali milioneri preko noci.

VACIĆ NE ZNA DA GLEDA U KALENDAR Hteo da podrži teroristu Kadirova, a onda je "otkrio" koliko februar ima dana i pošteno se IZBLAMIRAO​

Invazija Rusije na Ukrajinu danima traje, reakcije na to su svakodnevne i kreću se od onih vrlo ozbiljnih i zabrinjavajućih do potpuno besmislenih i punih neznanja, a "šampion" u toj disciplini ovih dana mogao bi da bude desničar Miša Vacić koji će se, prema nekim najavama, kandidovati i za predsednika Srbije.

Piše: M.T.
02.03.2022. 14:09
0
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ, AP/ MUSA SADULAYEV / RAS SRBIJA
Ramzan Kadirov i Miša Vacić
Vacić, inače proruski orjentisan, hteo je valjda da "pokaže zube" i izrazi svoj stav u vezi sa ruskom invazijom na Ukrajinu, pa se poslužio navodnom izjavom lidera Čečenije Ramzana Kadirova, a rezultat je u isto vreme i smešan i tužan jer su obojica, bez zadrške, smislili da februar ima 31 dan?!

Naime, Kadirov je zapretio odmazdom evropskim zvaničnicima ako svoje izjave o novim sankcijama Rusiji ne povuku ni manje ni više nego do 31. februara. Vacić je, bez imalo promišljanja, samo prepisao istu tu izjavu, i na Tviteru ponovio reči Kadirova, sa sve nepostojećim datumom.

Tako su se "zestoki momci", koji su pozivali i pozivaju na raznorazne obračune, oružje i sukobe, "zapretili" zapravo svojim neznanjem a njihove "strašne" izjave se pretvorile u potpunu sprdnju.
Pročitajte još
"AMERIKA NEĆE RUSIJU BACITI NA KOLENA" Kadirov: Da sam na mestu Putina odavno bih zauzeo Ukrajinu
"DAVNO BIH JA TO REŠIO" "Putinov pas" doliva ulje na vatru: Rusija treba da prisajedini Ukrajinu
"Bolje da bude druga ili treća, nego UBIJENA": Putinov "besni pas" ima drugu ženu, spazio je kad je imala 14 godina i napravio od nje MILIONERKU
- Ima jos 4 dana do 31. februara. Mozda rat bude gotov do 30.og - glasi jedan od komentara ispod Vacićevog tvita, kome ekstremne pretnje nisu nepoznanica.

"Miša i dan danas čeka 31. februar", "Još samo da si napisao do 31. limburga meseca..." samo su neki od komentara na ovu, mnogi će reći, Vacićevu glupost.

Koja je po vama najbolja opcija za Srbiju posle novonastale situacije u Evropi?

1. Da i dalje sedi na dve stolice (I zapad i Rusija)
2. Da sedi na jednoj stolici (Rusija ili EU)
3. Da ne sedi ni na jednoj stolici (Nesvrstani)
4. Čardak ni na nebu ni na zemlji (Pokušaj malog šengena)

5. da se pravimo mrtvi i dalje. :mrgreen:

Ne znam kako vam je promaklo.
Da bi kupili danas naftu i gas iz Rusije, nema više dolar, evro, mora da se konvertuje u rublje. Direktan udarac na petrodolar.

No, ovi nato gmizavci koji govore da Kina sad uslovljava Rusiju zbog slabe rublje prilikom kupovinom gasa, mnogo greše jer se ti ugovori pišu na 5, 10, 20 godina i najverovatnije je vezan za juan, tako da Rusija ništa ne gubi.
Ja napisah kupujte rublju dok je niska, kad skoci $$$$$! :cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back