blooser
Veoma poznat
- Poruka
- 14.983
Rusi zauzeli magistralu Nikolajev-Krivi Rog. U Harkovskoj oblasti dosli su do Izjuma.
Ukri raketirali ruski aerodrom Taganrog.
Znaci idu na Dnjepropetrovsk.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rusi zauzeli magistralu Nikolajev-Krivi Rog. U Harkovskoj oblasti dosli su do Izjuma.
Ukri raketirali ruski aerodrom Taganrog.
Sve budale na berzama sell sell sell a ja pametam buy buy buyЕУ ће вртоглаво да падне са новим санкцијама и те како ће да их боли , евро ће да падне , долар исто тако ...
без обзира како у овом тренутку изгледа , сад је добро уложити у рубљу ..чим се ослободи Кијев , рубља ће да скочи .
Imaju i na zarobljenim tos-u, ali imaju i neku zaštitu za municiju. Vidi se vrh rakete u sredini .
Ako je kao na srpskom to su ti Telekom cvorovi.Za šta se sve koriste releji?
Ovi relejni čvorovi šta je to tačno?
Kijev i Harkov su ujedno i 2 najveća grada u Ukr. Dnjipro je treći a i za njega je započela priprema odbrane.Realno slabo to ide. Kijev i Harkov moraju da padnu!
Možeš misliti, sve ti piše.kad je data naredba manje od 24 sata arkan vas je ocistio za manje od 12 sati iz vukovara kada je dobio totalno odresene ruke pa ste kmecali pred stranim tv kamerama kako je brutalan![]()
prezime koje najbolje oslikava naciju

Gospode, spasi nas.
Obaveštajna zajednica: Rusi gladuju
Према изворимаа који долазе из ДНР њене јединице су ушле у Волноваху и у току су оштре уличне борбе за ово место које представља важно чвориште путева. Има губитка на обе стране. Гранатиран Доњецк.
Пада Волноваха!
nema sta da pise ja sam bio tamo kada je data naredba manje od 24 sata i pobegli ste na traktoru a arkan je bio dvostruko brziMožeš misliti, sve ti piše.

U kritičnim trenucima puštaš iz zatvora, zašto se diler ili muljator na dionicama ne bi boriozanimljvo da ukrajinci zahtevaju no fly zone. sad bi da i zapadne sile dalje eskaliraju sukob, a oni su ga konstatno eskalirali sa rusima. ja sam bio za ukrajince, ali odluka da pusti kriminalce i da mobilise civile je tako kriminalna da i zeleni trebba da ostane bez glave. neverovatno da covek oce da pobegne i ti mu ne das. drugo su drzavni sluzbenici, oni imaju obavezu prema drzavi i treba da stoji u ugovoru radnom da je bezanija zabranjena i da imaju vojnu obavezu
Nisu od 2007. Pretprosle godine su obicni radnici praznili racune gde su 2 ,3 vlasnika . Kao to su mutne radnje , pa nece da se bune.Mislim da je i Svajcarska odsvirala svoje. Vise nisu sigurna zemlja za bankarske uloge. Cao zdravo.
Ja sam mislio da si Srbin kad ono gle Hrvatanema sta da pise ja sam bio tamo kada je data naredba manje od 24 sata i pobegli ste na traktoru![]()
Ti si se izlegao prije manje od 15 godina, ništa ti nisi bio.nema sta da pise ja sam bio tamo kada je data naredba manje od 24 sata i pobegli ste na traktoru a arkan je bio dvostruko brzi![]()
Ovo vise nije ni smesno.
Ja sam mislio da si Srbin kad ono gle Hrvata
Zaplenili vam pokradene pare haMislim da je i Svajcarska odsvirala svoje. Vise nisu sigurna zemlja za bankarske uloge. Cao zdravo.
Ova mapa kao da je Tihi pravio , čini mi se da nije realna.Konacno prava mapa
Da li si cula da je Nikola Kojo postao glavni ruski diverzant...
Ruski vojnici namerno buše svoje rezervoare, da bi se pravdali da nemaju goriva i zato abortiraju bratoubilačku vojnu.