darda
Elita
- Poruka
- 16.837
ukrajinci samo sto nisu usli u moskvuNije ni čudo da je ruska kolona 70km, ništa se ne miče.
Gore Rusi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ukrajinci samo sto nisu usli u moskvuNije ni čudo da je ruska kolona 70km, ništa se ne miče.
Gore Rusi

rusi su oslobodioci kao sto cemo i mi biti kada oslobodimo srpske zemljeLepo od tebe sto podrzavas agresora, to si radio i 99.

Zapravo, najnovije istrazivanje pokazuje da je Putinu porastao rejting sa 60 na 71 posto od pocetka rata.
samo sto nisu

Није исто на РТ можеш чути и супротно мишљење...RT = CNN
Lepo od tebe sto podrzavas agresora, to si radio i 99.
u tnjiteru.
Ma jok kradu carape sa strikovaKradu po dućanima ko miševi.
.. Totqlno ludilo kakva propaganda se vodi ..Slava Ukrajini sto nase postene kamiondzije isceraju iz zemlje?![]()
rusi su oslobodioci kao sto cemo i mi biti kada oslobodimo srpske zemlje![]()
Obaveštajna zajednica: Rusi gladuju

„Денацификација, сине. Овај процес је неупоредив. Волим да денацификујем ујутру. Знате, једном смо денацификовали украјински град дванаест сати заредом. Кад се све завршило, отишли смо тамо. Тамо нисмо никога затекли, ни једног Бендерца. А општи утисак је, знате, толико антифашистички. Цео град је заударао на... денацизацију.”
Nista manji nego Nato 99. Ista skola donosenja denacifikacije tj demokratije.
nemoj traziti na zagrebackom kolodvoruEvo baš tražim let Beograd - Moskva
![]()
Nažalost nismo pronašli ovakav let
Obaveštajna zajednica: Rusi gladuju

Fala Bogu, mi iz RS i RSK smo guštali kad vas je NATO gruvao vas Slobine snobove iz BGLepo od tebe sto podrzavas agresora, to si radio i 99.
To su neki ukroni