Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni ovaj sa ovim deluje ozbiljno. Na čijoj li je on strani...

FMxjuJQXsAI4Bo8

Pa SAD su ostavili samo talibanima tehnike u vrednosti 100 milijardi dolaresa...

SAD i EU ce ostaviti isto toliko Rusima sad u Ukrajini, zivi bili pa vidjeli

Нешто ми изгледа, да ће несрећна Молдавија, такође да настрада, ако се овај руски агресорски пир не заустави

Za Moldaviju ce biti napredak

Izgleda da nije gadjan sam toranj nego objekat pored njega.
Довољно је да униште објекат где се налази сам предајник, не морају да руше стуб.

Гађање ТВ предајника у главном граду, имам неки dejavu. Сад само да јаве да се Олександр Вучениук уселио у трособан стан у Новом Кијеву.

Ima, vidjeli su da su Rusi tuta u borbenim dejstvima, svi su krv namirisali(bajrakatri jos uvijek lete) a nuklearke su smrt za sve pa i Ruse. To postavljanje nuklearnog arsenala u pripravnost je očajnički pokušaj. Niko ih nikad neće upotrebiti.
Врати се на тему један па одслушај шта каже професор.
Изненадићеш се колико немаш појма, тктичко нуклеарно
оружје се итекако може користити, без опасности по планету.
Мини бојеве главе са прецизношћу седам метара на хиљаду
километара.

Dobro pogledajte, licimjerstvo i njihove "standarde"..
Mnoge su ganule fotografije dece, srušenih kuća, zapaljenih zgrada koje su se pojavile pre nekoliko dana na portalima pojedinih svetskih medija. Mislili su da su to fotografije napada na Ukrajinu. A zapravo postavio ih je jedan Srbin. I zatražio samo jedno...

- Sinoć sam na nekoliko sajtova u Americi, Britaniji i Australiji okačio slike bombardovanja i zamolio narod da to osudi, što su oni i učinili. Na kraju prije nego što su me obrisali sam im se zahvalio i napisao da su to slike kada su oni 1999. bombardovali Srbiju - objavio je na svom Fejbuk profilu Vladan Milićević.

Ovaj potez je naišao na brojne reakcije njegovih pratilaca. Komentare su ostavljali čak i ljudi iz Rusije, ali i iz Ukrajine. A vest o tome je plasirana i u ruskim medijima posredstvom agencije Tass.

На неким страним (западњачким) сајтовима и форумима искачу рекламе "помози украјинској војсци", Украјина се бори за светску слободу, подржи је", "Русија нема милости према деци, подржи Украјину финансијски" итд. Дакле траже од западњачких будала да иду у Украјину ратовати на страни бандероваца а против Руса, као и да уплате паре за помоћ Украјини и украјинској деци (наравно ниједан долар ни евро неће стићи у Украјину, већ ће завршити у џеповима оних на западу који пропагирају наводно уплаћивање пара за напаћену Украјину). Те рекламе се смењују на сваких пар секунди као на траци и све тако у круг, издвојио сам испод 3 поменуте (има их још).

IMG_20220301_161732.jpg

IMG_20220301_161111.jpg

IMG_20220301_162053.jpg

@zemunski kej @jevropa @Mej bregami @iig @Petar_Petrovic @zx16 @Cosmopolite @jos_1_5ak @JankoTheGreat @Nataša Rostova @This is Sparta @Mstislav @FDDD @Branko Lori @Бранко Нешић @Тихи @psmaniac @Slavenska @snouden @P3ndula @mario80 @Pudzara @zmlatan @Darth Vader @guslar1389 @ZagaTeNej @Sreten Žujović

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back