posvuda odkijeva do nikolajevaGde su Čečeni?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
posvuda odkijeva do nikolajevaGde su Čečeni?
Све по заслугама. Ми Срби веома ценимо индивидуалност.Neke na VMA a neke u široko otkopane rupe u zemlji..
Meni ovaj sa ovim deluje ozbiljno. Na čijoj li je on strani...
![]()
civili nose oružje...nisu civilinesto mi govori da nece biti tako obazrivi prema civilima u Mariupolju
Sad bas nesto gledam , taj toranj je visok skoro 400 metara (skoro duplo visi od Avalskog)

Чисто информативно:"Хоћеш ли ти можда доћи у Русију да га ухапсиш!"Ode Putin u Haag zajedno sa svojim ljudima.
Izgleda da nije gadjan sam toranj nego objekat pored njega.Sad bas nesto gledam , taj toranj je visok skoro 400 metara (skoro duplo visi od Avalskog)
Sta se desilo jel pao ?
Ovi u kadru panice kao da ce na njih da se srusi![]()
civili nose oružje...nisu civili
Pa SAD su ostavili samo talibanima tehnike u vrednosti 100 milijardi dolaresa...Ne znam sto se neki opterecuju gubicima pa SAD je izgubila u Iraku brdo moderne tehnike i ostalim vukhebinama..
Ono sto je bitno gledajte na karti i ko probija koridore i zauzima polozaje.
da............isto ko i nesretna anglo-amerika...............ako se ovaj ruski agresorski pir ne zaustavi.Нешто ми изгледа, да ће несрећна Молдавија, такође да настрада, ако се овај руски агресорски пир не заустави
Pa SAD su ostavili samo talibanima tehnike u vrednosti 100 milijardi dolaresa...
Нешто ми изгледа, да ће несрећна Молдавија, такође да настрада, ако се овај руски агресорски пир не заустави
To ti je društvo koje denacificira Ukrajinu.Lici na Anta Pavelica
.........ako si zasluzio, batine ti ne ginu...............TAKO KAZE KADIROV.Više volim da me niko ne mlati, ako može.
Довољно је да униште објекат где се налази сам предајник, не морају да руше стуб.Izgleda da nije gadjan sam toranj nego objekat pored njega.
To ti je društvo koje denacificira Ukrajinu.
Врати се на тему један па одслушај шта каже професор.Ima, vidjeli su da su Rusi tuta u borbenim dejstvima, svi su krv namirisali(bajrakatri jos uvijek lete) a nuklearke su smrt za sve pa i Ruse. To postavljanje nuklearnog arsenala u pripravnost je očajnički pokušaj. Niko ih nikad neće upotrebiti.
Zašto? Prije mjesec dana Hrvatska je uputila poziv Putinu da dođe u Hrvatsku . Treba samo strpljivo čekati.Чисто информативно:"Хоћеш ли ти можда доћи у Русију да га ухапсиш!"
Kinezi ih deru samo tako ode sve za bagatelu