Tempomat
Ističe se
- Poruka
- 2.677
Znači телевышки в Киеве je odjednom legitimna meta
Kasnite, Musk je ubacio Starlinkove
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači телевышки в Киеве je odjednom legitimna meta
kme kmePogledajte prilog 1111984
Rusija još na svojim granicama.
А не, само се радујемо уништењу нато слугерања.
Народ нису ни пипнули, чак и кад им легну под гусенице
Руси их прескоче.
Молдавија је настрадала одавно, са или без Руса. То као кад Годзила напада Хаити...Нешто ми изгледа, да ће несрећна Молдавија, такође да настрада, ако се овај руски агресорски пир не заустави
Не знам...
neka hrvatske majke spreme crninuČekaju i AZOV - ci
U ratu u Jemenu ginu deca svaki dan. Tamo Arabija vrsi genocid pomognuta od Amerike, Britanije i zemalja Zapada. Kod nas nema tolike brige o deci u Jemenu kao o Ukrajini. Zasto osudujes Rusiju zbog Ukrajine, a ne osudujujes Ameriku i Zapad zbog Jemena?
![]()
![]()
![]()
Ima jedna istinita priča iz '95, svojim očima i ušima gledao i čuo. Vojnik mladić redovni u jednom gradu u RS trči da prihvati ranjenika (nosila) med brat kaže musliman, malo se "seknuo" ali je bez reči prihvatio nosila i nosio (inače mu je brat poginuo na Sarajevskom ratištu).
Naravno da ima i zločinaca, ali znam pilote Srbe koji su vozili Hrvate iz srednje bosne u Doboj u bolnicu. Znam i za Loru i kako su prolazili zarobljeni i to ne iz štampe već od prijatelja koji je tamo bio (inače uhvaćen u BiH)...Tako da ne sereš preterano ujko.
Ima ovde dosta informacija o tim putinovim ljudima.Ko bi rekao, Putinov vjerni čovjek neskriveni nacista. Morao sam da provjerim, nevjerovatno. I grupa ovog neonaciste će da izvrši "denacifikaciju" Zelenskog, inače Jevreja kome su preci masovno stradali od nacista u Drugom svjetskom ratu.
"He company's name comes from Utkin's own call sign ("Wagner"), which he allegedly chose due to his passion for the Third Reich"
https://en.wikipedia.org/wiki/Wagner_Group
Nevjerovatno.
Што јес' јес', ми не водимо рачуна ни о својим цивилима,Da budemo korektni, mi Srbi bismo do sad sravnili Ukrajinu.
To su sve plaćeni provokatori i glumci.Ima ovde dosta informacija o tim putinovim ljudima.
Slike iz Sirije, Libije...
https://www.respublica.lt/post/neonacizmas-rusijos-samdiniu-tarpe
![]()
![]()
Zaboravljas onaj vas poster ...Бог постоји и Бог је на руској страни , без обзира колико сада угрожавали Русију и руске грађане и све они који су на руској страни ...
Без обзира на прогоне и забране , једно је сигурно ПРАВДА ЋЕ ДА ПОБЕДИ и ИСТИНА ЋЕ ДА ПОБЕДИ !
9 Маја ће да буде дан победе , овај пут ће победа бити коначна
Putinov najbliži prijatelj
kme kme hrvatske majke neka spreme crninuZaboravljas onaj vas poster ...
Pogledajte prilog 1111994
Sada ste kao veliki vernici , u Rusiji je sve laz.