Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jos jedna mapa. Nije doduse ucrtano napredovanje ka Nikolajevu

Prilozi

• FMxVL0taAAM1MWA.jpeg.jpg
    FMxVL0taAAM1MWA.jpeg.jpg
    132,2 KB · Pregleda: 63
Ne znam sto se neki opterecuju gubicima pa SAD je izgubila u Iraku brdo moderne tehnike i ostalim vukhebinama..
Уствари нису. Својевремено је ИСИС нудио велике паре у Ираку ко донесе онај штит од митраљеске куполе на "Хамеру", и нису се многи овајдили.

Специјалци полицајци?! ОМОН нема везе са војском. И који би то идиот пристао да иде у рат у маскирно плавој јакни? Која је иначе прилично чиста.

glup je koliko je visok :hahaha:
О не, паметан је Шунтави. Ова порука уопште и није намењена људима у Србији, већ страним менторима. Нуди се као бољи послушник од Вучића.

Ovde preovlađuju rusofili koji ne kažu da im je žao ruskih žrtava. Obični navijači, koji ne vole rusku naciju - već sistem, politiku i diktatora.
Sve pogani brozov crveni nakot i šešeljugini đaci.
Ево рецимо ја не волим Путина нити његов накарадни систем. Жао ми је и сваког погинулог Руса и Украјинца. Ок, скоро сваког Украјинца.
Са друге стране, Русија (држава) јесте била принуђена на овај потез и на овај сукоб.

Ima jedna istinita priča iz '95, svojim očima i ušima gledao i čuo. Vojnik mladić redovni u jednom gradu u RS trči da prihvati ranjenika (nosila) med brat kaže musliman, malo se "seknuo" ali je bez reči prihvatio nosila i nosio (inače mu je brat poginuo na Sarajevskom ratištu).
Naravno da ima i zločinaca, ali znam pilote Srbe koji su vozili Hrvate iz srednje bosne u Doboj u bolnicu. Znam i za Loru i kako su prolazili zarobljeni i to ne iz štampe već od prijatelja koji je tamo bio (inače uhvaćen u BiH)...Tako da ne sereš preterano ujko.
Nisam ti ja ujac..

Куцамо на врата заборављених асова. Где су, шта (к)раде ових дана?
https://en.wikipedia.org/wiki/Aidar_Battalion

Да ли ће се, са пуштањем ових робијаша, коначно ре-формирати чувени батаљон "Ајдар"? Страх и трепет беле технике и паркираних возила, како међ' Русима, тако и међ' Украјинцима.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back