Bren
Elita
- Poruka
- 23.738
Izgleda da se južni front potpuno raspao. Čekamo deratizaciju Mariupolja. Ustaše, ustaše ne bih vam bio u koži. Stiže Ruz Bolton.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
injaoooooPogledajte prilog 1111973
Списак политичара који имају рачуне/новац у руским банкама.......кажу руски компјутерски стручњаци....
Ко може нека провери...
Заглавио јој темпомат.Ima vise naloga,na nekim divlja i tu izdrzi maksimalno 50-60 poruka pre bana.
Dok je sa tempomat nalogom i dalje pod kontrolom u pisanju bolestina.
NeSada ne treba imati Z na oklopu
To u dolarima ili rubljama?Pogledajte prilog 1111973
Списак политичара који имају рачуне/новац у руским банкама.......кажу руски компјутерски стручњаци....
Ко може нека провери...
u tnjiteru.Slušam na yotube Otvoreno HRTi upravo jedna hrvatska ****** objašnjava kako su hrvati po osnovu BDP-a poglavi stanovika sila za Ruse
U kom svetu on živi?
Zbog te procedure ste sad u strahu.Nije dovoljno reći "ovo moje selo je sada država".
Postoji stanovita procedura
Уствари нису. Својевремено је ИСИС нудио велике паре у Ираку ко донесе онај штит од митраљеске куполе на "Хамеру", и нису се многи овајдили.Ne znam sto se neki opterecuju gubicima pa SAD je izgubila u Iraku brdo moderne tehnike i ostalim vukhebinama..
Специјалци полицајци?! ОМОН нема везе са војском. И који би то идиот пристао да иде у рат у маскирно плавој јакни? Која је иначе прилично чиста.Uništeni ruski specijalci
О не, паметан је Шунтави. Ова порука уопште и није намењена људима у Србији, већ страним менторима. Нуди се као бољи послушник од Вучића.glup je koliko je visok![]()
Ево рецимо ја не волим Путина нити његов накарадни систем. Жао ми је и сваког погинулог Руса и Украјинца. Ок, скоро сваког Украјинца.Ovde preovlađuju rusofili koji ne kažu da im je žao ruskih žrtava. Obični navijači, koji ne vole rusku naciju - već sistem, politiku i diktatora.
Sve pogani brozov crveni nakot i šešeljugini đaci.
Ljudski ??One koji su se borili i poginuli, naravn oda su sahranili, ljudski je. One koji su ranjeni, na lečenje.
Стара вест, још јуче су је заузели, качио сам то.
Svaka častTako treba, to je pre svega hrišćanski a on kao patrijarh ima tu snagu i zna šta treba činiti.
Nisam ti ja ujac..Ima jedna istinita priča iz '95, svojim očima i ušima gledao i čuo. Vojnik mladić redovni u jednom gradu u RS trči da prihvati ranjenika (nosila) med brat kaže musliman, malo se "seknuo" ali je bez reči prihvatio nosila i nosio (inače mu je brat poginuo na Sarajevskom ratištu).
Naravno da ima i zločinaca, ali znam pilote Srbe koji su vozili Hrvate iz srednje bosne u Doboj u bolnicu. Znam i za Loru i kako su prolazili zarobljeni i to ne iz štampe već od prijatelja koji je tamo bio (inače uhvaćen u BiH)...Tako da ne sereš preterano ujko.
Policijski specijalcima, znaš koliko je sati kad i policiju vuku u Ukrajinu.Специјалци полицајци?! ОМОН нема везе са војском. И који би то идиот пристао да иде у рат у маскирно плавој јакни? Која је иначе прилично чиста.
Sad treba kupovat RubaljZnači sad je rublja kao dinar.
Eto, još ispadosmo i braća po parama.![]()
Putinov najbliži prijateljOvo je Dmitry Utkin, osnivač Wagner Grupe, Putinovih plaćenika koji pokušavaju uloviti Zelenskog.
Na stranu sada psihotično lice, ali tetovaže su dosta zanimljive
#denacifikacija
Pogledajte prilog 1111985
Postavljano dosad bezbroj puta...Ovo je Dmitry Utkin, osnivač Wagner Grupe, Putinovih plaćenika koji pokušavaju uloviti Zelenskog.
#denacifikacija
To si ti gaduro! Trebalo mi je malo više vremena, ali provalio sam te.Ovo je Dmitry Utkin, osnivač Wagner Grupe, Putinovih plaćenika koji pokušavaju uloviti Zelenskog.
#denacifikacija