Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neke na VMA a neke u široko otkopane rupe u zemlji..
Ima jedna istinita priča iz '95, svojim očima i ušima gledao i čuo. Vojnik mladić redovni u jednom gradu u RS trči da prihvati ranjenika (nosila) med brat kaže musliman, malo se "seknuo" ali je bez reči prihvatio nosila i nosio (inače mu je brat poginuo na Sarajevskom ratištu).
Naravno da ima i zločinaca, ali znam pilote Srbe koji su vozili Hrvate iz srednje bosne u Doboj u bolnicu. Znam i za Loru i kako su prolazili zarobljeni i to ne iz štampe već od prijatelja koji je tamo bio (inače uhvaćen u BiH)...Tako da ne sereš preterano ujko.

svaka drzava ciji vladajuci sloj te primora da ratujes, a isti ti cinovnici nisu u prvm linijama je mafijaska i treba da nestane. znaci zelenski ako je iskren bi rekao ginite za moju funkciju, ako ne izginete imacete drugog predsednika. tako i putin treba da kaze. treba mi veca teritorija da vladam, ajmo momci

Замисли Елизабету како пилотира Харијером.

1. марта 2022. године ослобођено је 29 насеља која су раније била под контролом АФУ: Павлопољ, Пишчевик, Викторовка, Богдановка, Новогнатовка, Николајевка, Рибинское, Трудовское, Васиљевка, Прохоровка, Старогнатовка, Свободное, Донское, Анадол, Андреевка, Гранит, Гнутово, Бугас, Старомариевка, Мирное, Каменка, Кременка, Новоселовка, Друга, Федор Новоселовка, Друго , Заможное, Широкино, Талаковка, Сартана.

lb32hxHovewp8wTZCn4WrnT-5hHZlC-ElYvbgSdzb6HPxUNWjmNZl3hlY7_Buk4aglmGy-ZQPektlEE1Bj7xf0JLM7avVO17VFLLXH2vX9puU2OAkd1Ja4QWUUVZSQfmDdtpvPB6Bn8LX4MgGoXPXVLpsRN62ptc8uAxjy5-MM9771o-wp4_9iLPhwdWsQQM3v4_Ia2gsuBjP1diQAi3Y0Dhg2Kme7SSg3vT-aYU0zptQiZJd311psSXKlOz-o8G2HiRqWztj4uGm0DPp4auXtagELyna2Mr734TzkaLoGCjBybazSz1zP8wcE1IkUU4BCz8GGg06b7auw3YXUSTnw.jpg

...како неки веле, пар кокошињаца и пољских клозета...даа

Pa dobro neka neko pokuša da napadne avionima Ukrajinu. Mac mac
eu pi@ketine su samo srbiju beograd smele, ali u coporu kao besni psi, a sada samo kevcu
bar da su posteno placali nato, pa da ih mi ameri sad branimo
stoka je to, ...

pozdrav iz amerike
Укидају и забрањују све медије на руском језику а ево сада читам хапсиће и затвараће сваког ко јавно даје подршку Русима и симпатизер је Русије.
Ma pusti stoku tihoglu, jos ove zime se greju na ruski gas, a dogodine ce da te mole za drva

sve ide po planu, samo opusteno

Jen Psaki Trips Over Her Tongue When Asked Why the US Is Importing Russian Gas Today (VIDEO)

Nisam, ali zamisli da Rusi nalete na moderno naoružanje umjesto ono iz SSSRa kao u Ukrajini. :D
Значи ниси ти? Што си украо профил?
Ја теби о логору за србе Виктор Бубањ а ти о модерном наоружању?
Па не могу да налете јер неће улазити да спашавају турски народ.
Само спале све око Аја Софије, као у Грозном.

1. марта 2022. године ослобођено је 29 насеља која су раније била под контролом АФУ: Павлопољ, Пишчевик, Викторовка, Богдановка, Новогнатовка, Николајевка, Рибинское, Трудовское, Васиљевка, Прохоровка, Старогнатовка, Свободное, Донское, Анадол, Андреевка, Гранит, Гнутово, Бугас, Старомариевка, Мирное, Каменка, Кременка, Новоселовка, Друга, Федор Новоселовка, Друго , Заможное, Широкино, Талаковка, Сартана.

lb32hxHovewp8wTZCn4WrnT-5hHZlC-ElYvbgSdzb6HPxUNWjmNZl3hlY7_Buk4aglmGy-ZQPektlEE1Bj7xf0JLM7avVO17VFLLXH2vX9puU2OAkd1Ja4QWUUVZSQfmDdtpvPB6Bn8LX4MgGoXPXVLpsRN62ptc8uAxjy5-MM9771o-wp4_9iLPhwdWsQQM3v4_Ia2gsuBjP1diQAi3Y0Dhg2Kme7SSg3vT-aYU0zptQiZJd311psSXKlOz-o8G2HiRqWztj4uGm0DPp4auXtagELyna2Mr734TzkaLoGCjBybazSz1zP8wcE1IkUU4BCz8GGg06b7auw3YXUSTnw.jpg

...како неки веле, пар кокожињаца и пољских клозета...даа
pa zar nisu ukrajinci pred moskvom ? :hahaha:

Ima, vidjeli su da su Rusi tuta u borbenim dejstvima, svi su krv namirisali(bajrakatri jos uvijek lete) a nuklearke su smrt za sve pa i Ruse. To postavljanje nuklearnog arsenala u pripravnost je očajnički pokušaj. Niko ih nikad neće upotrebiti.
Ти дјечак имаш озбиљан проблем, возикају се к'о код куће.
Све авијације, барјактара ... +70 НАТО авиЈона и види резултат. :per:

ferferferfr.PNG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back