radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.060
Bosnjo ne kenjaj capaj tu pitu i moli boga da ti ne dodju u Republiku Srpsku.Nikud ne mogu zato su se i svi okurazili. Ne mogu sa Ukrajinom koja ima oružje iz SSSRa da završe. Turci bi razbili ko sijalicu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bosnjo ne kenjaj capaj tu pitu i moli boga da ti ne dodju u Republiku Srpsku.Nikud ne mogu zato su se i svi okurazili. Ne mogu sa Ukrajinom koja ima oružje iz SSSRa da završe. Turci bi razbili ko sijalicu
Sta ove slike treba da dokazu...Rusi poceli i PVO da ostavljaju po livadama.
Užasna cijena, a prave bitke još nisu ni počele
![]()

A ne, ne. Zar niste vi prvo došli iz svemira, pa smo onda mi došli iz Perzije, pa su onda nastale amebe...Bilo je Albanaca. Oni su najstariji narod ovde, od njih ste postali vi, a mi smo došli malo kasnije...![]()
Ovi su azurniji jbg kao i HRT sto je od RTSaJel ti imaš neki srpski izvor ili samo te hrvacke, pobogu jesi li ti Srbin ili Hrvat?![]()
![]()
Pozivaju se na Zenevu....kme kme![]()

Koliko jučer si pisao da je ova desna fotka od prije par godina od eksplozije gasa
Bolje da te slavenski brat Rus mlati toljagom po glavi, za tvoje dobro naravno.To je to, kraj teme.
lepo od tebe sto stavljas ukrajinske gubitke nigde ruskih oznakaRusi poceli i PVO da ostavljaju po livadama.
![]()

Da jesu.ozbiljno
jel su mozda obavestavali gradjanstvo , sta ce bombardovat
a da , rekli su
ma idi bre u ...
sa svojim glupim postom
hrvati su bugariA ne, ne. Zar niste vi prvo došli iz svemira, pa smo onda mi došli iz Perzije, pa su onda nastale amebe...![]()
Prenosio bi ti i Sputnjik i RT sa YT ali blokiraloOvi su azurniji jbg kao i HRT sto je od RTSa
Ti misliš da misliš.Ja mislim da su Rusi rekli da se povlače i da su pobijedili i ponizili Zapad
Rusi poceli i PVO da ostavljaju po livadama.
![]()
Ludilo, Srbi se raduju 100 puta više ubijanju Ukrainaca od Rusa.kme kme![]()

pa da je ukrajinski naravnoSta ove slike treba da dokazu...![]()

Sta ove slike treba da dokazu...![]()
kada se izvrgavas nekome ili necemu , budi tako dobar ako i u stvarnom zivotu to isto radis , da i ocekujesVjerojatno počasni. Znam da se u mladosti bavio džudom.
...и да држе дистанцу.
Хахахахахахаха....Gleda te u oči i laže
ludilo bosnjo se raduje 1000 puta vise ubijanju rusa od ukrajinca ali ga nesto ne ideLudilo, Srbi se raduju 100 puta više ubijanju Ukrainaca od Rusa.![]()

Ja znam da su to rekliTi misliš da misliš.
Sta bi Radoje ode Rublja u 3pm.Sta ove slike treba da dokazu...![]()
A Srbi su Turci, jbg...hrvati su bugari
Nimalo zao mi je i jednih i drugih.ludilo bosnjo se raduje 1000 puta vise ubijanju rusa od ukrajinca![]()