- Poruka
- 34.849
Руско Министарство одбране: Излазак украјинских јединица нa Азовско море потпуно је блокиран.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Teskoe.Блокирали Ступњик на youtube.![]()
Odkud ti takvo mišljenje?Па зар се ти не убијаш да учествујеш у њему својом мржњом и лажима?
čega snimke?Au kako neke boli istina, pa imaš snimke ovoga po društvenim mrežama.
Ma bravoAustirija i Ceska nisu clanice...
Па сваки пост ти је набијен патолошком мржњом, оно, чистом хрватском изворном мржњом!Odkud ti takvo mišljenje?
Deluzije.mpegAustirija i Ceska nisu clanice...
Koji su to nezamjenjivi resursi Rusije?Logicno.
Zapad je bogatiji novcem,tehnologijom a Rusija resursima.
Svako jedni bez drugih ne mogu,barem ne u dogledno vreme.
Ено ти нај... она твоја бојна у Маријуполу, морате шаљете нове.Ja sam ja Jeremija
Prezivam se Krstić
Kako vaša artiljerija, jel rokaЕно ти нај... она твоја бојна у Маријуполу, морате шаљете нове.
https://forum.krstarica.com/threads...u-operaciju-u-ukrajini-2.946066/post-44320602
A Rusi sudjelovali sa zapadom protiv Srba. Koje epsko kmečanje.Rusija treba da zahvali Srbima jer su imperijalisti izgubili citavu deceniju devedesete u natezanju sa Srbima protiv koji su pokrenuli dve vojne intrevencije u Bosni 1992-5 i Srbiji 1999
Inace bi jos devdesetih krenuli na Rusiju
Bio sam ubedjen da nisu clanica...Ma bravo
Češka je članica od 12.3.1999.

Kako to da te vec nisu mobilisali i poslali na teren ?Па сваки пост ти је набијен патолошком мржњом, оно, чистом хрватском изворном мржњом!
Русе очигледно неко храни јер иначе не би могли да ратују.

I jos mnogi nezamenjivi metali bez kojih iphone ima vrednost 0 rubalja...Koji su to nezamjenjivi resursi Rusije?
Ugljen, plin ili nafta?
Deluzije.mpeg

Ruski vojnici na ulaznim vratima kuća nešto raspravljaju sa stanarima, okupljeni ljudi blokiraju ruske tenkove.čega snimke?
Ti barem posle nekoliko dana vidis da si bio utripovan ... a sta cemo sa onima koji vide putina kao Boga ?Bio sam ubedjen da nisu clanica...![]()