Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ово су експонати са Калемегдана, испред Војног музеја...Zarobljeni Ruski oklop, novi vlasnik Ukrajina.
Sad će još manje, tko će kupit kramu kad su vidjeli kako je sve šuplje.i širi laži...zamisli ja pročito da je više rusija zaradila na pšenici nego na oružju... a sad zamisli još jednu laž...možeš vjerovati da su više zaradili na cjepivu sputnik nego na oružju - lažljivi ivani...srećom uskoro rumunji preko odese dolaze da prekinu blokadu marijopola a pri tom kinđal ne može dobaciti do nosaća USA u mediteranu
Pa budući da znaju da ih ruski nacisti neće zarobljavati nego likvidirati, kao što su i najavili, spremaju se za sobom povući što više ruskih okupatora.![]()
Sta mislis kako se sada provode ujkani u Maripolju...![]()
Nemaju veze Ameri ni sa Sirijom ni s Linijom, to je francuska interesna sfera.
Gadafi je bio Car.
Sirotinja, dovukla je sve sto je imala.
Mislim da se veceras ludo provode....Pa budući da znaju da ih ruski nacisti neće zarobljavati nego likvidirati, kao što su i najavili, spremaju se za sobom povući što više ruskih okupatora.
A šta ti misliš?
I Rusija će biti uspješna skupa sa Srbijom koja je nepogrešivo izabrala stranu..ajde...i što je s iranom...živi li se tamo...zamisli ja čuo
Iran je uspešno lansirao u svemir svoj prvi vojni satelit
...da je hrvatsku stavit pod sankcije ona bi več imala bazu na mjesecu
bolje bi bilo za njih da nisu. sad su pokazali da su gokurrac u geopolitičkom svijetu
Jbg Rusi salju vojsku u tim krntijama, ne cudi me sto napustaju onoliko tehnike. Zamisli ti u ovome krsu a lik te ceka sa JavelinomОво су експонати са Калемегдана, испред Војног музеја...![]()
'Сиротиња' се с тим возика по држави од 35+ милиона. ...Sirotinja, dovukla je sve sto je imala.
vidiš užas...a u ratu nema šanse da bude štete...a i ti rusi stvarno se blamiraju svaki dan napreduju i to pješkeSad će još manje, tko će kupit kramu kad su vidjeli kako je sve šuplje.
Tko će kupit Rusko oružje posli ovakve blamaže?
Pa i Kosovo je kolevka Srbije, pa šta ne pošalješ helikopter žandarmerije da sredii Prištinuako nisi znao Kijev ti je kolevka Rusije ...
srećom u USA i EU ruže cvatu...
Učio si hrvatski pa znaš? Fenomenalni ste.
dobar pogodak...
koju je stranu odabrala srbija...I Rusija će biti uspješna skupa sa Srbijom koja je nepogrešivo izabrala stranu..
Ona se širila postepeno zahvaljujući komunistima i cilj je bio kao što vidimo da se što bliže dodje Moskvi. Iz ovoga vidimo da su komunisti bili antirusi i u principu zapadni ljudi, špijuni, naravno ne svi... ali ubačena masonerija itd... Takodje Putin je uspeo za jedan dan da im sruši to što su gradili od 1922. Zato su poludeli... nemoguće da zapad neće pokušati da im se osveti ... jer im je Putin srušio san preko noćiKarta nekadašnje a izgleda i buduće Ukrajine iz 1917 (Narodne republike Ukrajine) objavljena na Poljskoj televiziji greškom ili namerno 2008 godine
Pogledajte prilog 1116560