Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i širi laži...zamisli ja pročito da je više rusija zaradila na pšenici nego na oružju... a sad zamisli još jednu laž...možeš vjerovati da su više zaradili na cjepivu sputnik nego na oružju - lažljivi ivani...srećom uskoro rumunji preko odese dolaze da prekinu blokadu marijopola a pri tom kinđal ne može dobaciti do nosaća USA u mediteranu
Sad će još manje, tko će kupit kramu kad su vidjeli kako je sve šuplje.
Tko će kupit Rusko oružje posli ovakve blamaže?

Russian GIF

Sta mislis kako se sada provode ujkani u Maripolju... :think:
Pa budući da znaju da ih ruski nacisti neće zarobljavati nego likvidirati, kao što su i najavili, spremaju se za sobom povući što više ruskih okupatora.
A šta ti misliš?

jel danas zelenski zamolio brita da puste u london ukre pred azijskim hordama...nego evo neki klošar mi je pred vratima da mu dam paštetu i komadić hljeba al ne daj bože da ga pusim u kuću da mi donese kakvu bolest...

Karta nekadašnje a izgleda i buduće Ukrajine iz 1917 (Narodne republike Ukrajine) objavljena na Poljskoj televiziji greškom ili namerno 2008 godine
Pogledajte prilog 1116560
Ona se širila postepeno zahvaljujući komunistima i cilj je bio kao što vidimo da se što bliže dodje Moskvi. Iz ovoga vidimo da su komunisti bili antirusi i u principu zapadni ljudi, špijuni, naravno ne svi... ali ubačena masonerija itd... Takodje Putin je uspeo za jedan dan da im sruši to što su gradili od 1922. Zato su poludeli... nemoguće da zapad neće pokušati da im se osveti ... jer im je Putin srušio san preko noći

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back