Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato što proizvodi samo oružje i prodaje energente..
i širi laži...zamisli ja pročito da je više rusija zaradila na pšenici nego na oružju... a sad zamisli još jednu laž...možeš vjerovati da su više zaradili na cjepivu sputnik nego na oružju - lažljivi ivani...srećom uskoro rumunji preko odese dolaze da prekinu blokadu marijopola a pri tom kinđal ne može dobaciti do nosaća USA u mediteranu

Pa nije i nikad ne bi. Britanci su držali pola svijeta ali su napredovali na civilizacijskoj ljestvici i sad ne drže nikog. Rusija je još u srednjem vijeku, sve s Carem i gulazima.

Ma naravno. Britanci su evoluirali, od 2011-te, na primer, drastićno... :hahaha:

Gde vas kljukaju tim jeftinim floskulama o civilizaciji, i sličnim licemernim debilanama, na katoličkoj veronauci?

Preskoči me sa tom jeftinoćom, odavno sam prerastao status pionira... :per:

Ruski okupator se hvali s nekim kotlićima, a Rusi su u kotlu u cijeloj Ukrajini.
A tek će biti, nemaju pojma šta im se sprema.
Russian GIF

Sta mislis kako se sada provode ujkani u Maripolju... :think:

i širi laži...zamisli ja pročito da je više rusija zaradila na pšenici nego na oružju... a sad zamisli još jednu laž...možeš vjerovati da su više zaradili na cjepivu sputnik nego na oružju - lažljivi ivani...srećom uskoro rumunji preko odese dolaze da prekinu blokadu marijopola a pri tom kinđal ne može dobaciti do nosaća USA u mediteranu
Zamisli, kada su iz SWIFT-a 2012., u sklopu međunarodnih sankcija, isključene iranske banke zbog nuklearnog programa, Iran je izgubio pola prihoda od izvoza nafte te 30 posto prihoda od međunarodne trgovine.

Zamisli, kada su iz SWIFT-a 2012., u sklopu međunarodnih sankcija, isključene iranske banke zbog nuklearnog programa, Iran je izgubio pola prihoda od izvoza nafte te 30 posto prihoda od međunarodne trgovine.
ajde...i što je s iranom...živi li se tamo...zamisli ja čuo

Iran je uspešno lansirao u svemir svoj prvi vojni satelit​

...da je hrvatsku stavit pod sankcije ona bi več imala bazu na mjesecu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back