pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.072
jbemti bolje da sam se rodio u sao tome i principe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta bi Tixi, 30 helikoptera na aerodromu ode u vazduh kod Harkova?Pogledajte prilog 1115471
Министарство одбране Руске Федерације говорило о херојству руске војске која учествује у специјалној операцији у Украјини
Заменик команданта мотострељачког вода гарде, наредник Андреј Шатохин, марширао је на трактору МТЛБ у близини града Харкова - до њега је довезао цивилни аутомобил из којег је изашао борац националног батаљона и почео да гађа. из бацача граната. Шатохин је телом покрио командира чете Дмитрија Борисова, задобивши тешку рану.
Командант Гардијске ваздушно-јуришне бригаде, пуковник Денис Шишов, заједно са својом формацијом, борио се против надмоћнијих непријатељских снага, држећи мост преко Дњепра у рејону Каховке. Његова формација је одбила седам напада, уништила 20 непријатељских возила и 60 националиста. Шишов је задобио рану главе од гелера, али је успео да задржи прелаз.
Заменик команданта моторизованог батаљона, мајор Иван Величко, упао је у заседу у близини града Суми – његова посада је уништила два борбена оклопна возила и око 20 националиста. Мајоров оклопни транспортер погођен је бацачем граната, али је своју групу повукао без губитака.
СЛАВА ХЕРОЈИМА! СЛАВА НАРОДУ ПОБЕДНИКА! УРА!
Наравно да неће. Ти то одлично знаш јер полазиш од тога шта би ти урадио и шта раде нацисти и твоји земљаци добровољци!Ti vjeruješ kako ce se civili evskuirat? Klasa optimist
jbemti bolje da sam se rodio u sao tome i principe

Па само ту страну и гледамо.https://х.me/s/rf200_now
Evo da vidiš i 2.stranu, pusti RT
Milosevicevim upadom u Ustav SFRJ '88-e i brisanjem autonomija iz Ustava SFRJ, bez saglasnosti svih Republika, YU je de facto prestala postojati. Poslije toga slijedi Milosevicev upad u financijski sektor SFRJ itd, itd,Ti ili si glup ili si toliko indoktriniran da ne (ne želiš da) razumeš osnovne stvari, ustav SFRJ, JNA jedina legitimna vojna formacija, nju ima pravo da upotrebi samo i isključivo predsednik i predsedništvo SFRJ a ne predsednik SRSrbije. Drugo pitanje je da li imaju pravo narod ili republike na otcepljenje? Ali sve je to za tebe veoma hard problem.
хахахахаха....да је то тачно, па такву експлозију би сигурно чуо, пошто сам близу Харкова!Šta bi Tixi, 30 helikoptera na aerodromu ode u vazduh kod Harkova?
Otkud ti znaš koga sam ja podržavao tada,i odmah da ti kažem da Milošević nije bio taj!Ne treba da spominjes kasetne, dok podrzavas Ruse da bacaju kasetne
Nije trebalo da podrzis izdajnika Milosevica i velezidajnike i najvece neprijatelje Srbije i svih naroda u istoriji, tvoje boljsevike,
nego Srbiju
Морамо имати вјере. Реалност - да, тешко да ће пустити таоце.Ti vjeruješ kako ce se civili evakuirat? Klasa optimist

zar ameri nemaju svoju naftu? iz saudiske arabije, i tih zemalja..Гас прешао 3.000$ а нафта 130$!
Идемо још горе!!!!
Ni jedno ni drugo, on je samo bezobrazan...ali jedan od najbezobraznijih ovde...Ti ili si glup ili si toliko indoktriniran da ne (ne želiš da) razumeš osnovne stvari, ustav SFRJ, JNA jedina legitimna vojna formacija, nju ima pravo da upotrebi samo i isključivo predsednik i predsedništvo SFRJ a ne predsednik SRSrbije. Drugo pitanje je da li imaju pravo narod ili republike na otcepljenje? Ali sve je to za tebe veoma hard problem.
Južna Amerika najbolje.ja razmatram u koju africku zemlju da odbegnem ili to ili negde u neko nepoznato pleme u juznoj americi.![]()
Nek cuvaju, nek skupe sve u sabrana dela i nek objave, dzabe toPatato dragi, verovatno su i ove poruke sad sacuvane u sistemu
Da ti je neko pricao.......
Против себе имају цео НАТО.Ovo je od prilike trenutno stanje istocno od Dnjepra
Crno su napredovanja zadnja 2-3 dana a crveno pre
Ogroman je to prostor ,naprimer pogledaj dole na jugu kad se povuce crta u google earth od rijeke Dnjepr do Volanovahe je 180 km a od ove Velike Novosilka do Mariuplja 100 km ..Rusi za samo 12 dana oslobodili teritoriju vecu od dve Hrvatske a protiv sebe imaju ozbiljnu nato armiju
Pogledajte prilog 1115468
Да га тапшу по рамену без да ико прислушкује.Sjedinjene Države su obezbijedile ukrajinskom predsjedniku Volodimiru Zelenskom šifrovanu komunikacionu opremu, omogućavajući mu kontaktiranje američkog predsjednika Džozefa Bajdena preko sigurne telefonske linije, piše list "Njujork tajms".
koliko ja poznajem istoriju a poznajem je dobro, secesionisticki ustav koji su podrzali podguzni drugovi iz bg sa stanbolicem na celu, je omogucio republikama pravo na samoopredeljenje...Ti ili si glup ili si toliko indoktriniran da ne (ne želiš da) razumeš osnovne stvari, ustav SFRJ, JNA jedina legitimna vojna formacija, nju ima pravo da upotrebi samo i isključivo predsednik i predsedništvo SFRJ a ne predsednik SRSrbije. Drugo pitanje je da li imaju pravo narod ili republike na otcepljenje? Ali sve je to za tebe veoma hard problem.
Sjedinjene Države su obezbijedile ukrajinskom predsjedniku Volodimiru Zelenskom šifrovanu komunikacionu opremu, omogućavajući mu kontaktiranje američkog predsjednika Džozefa Bajdena preko sigurne telefonske linije, piše list "Njujork tajms".