Slavenska
Iskusan
- Poruka
- 6.043
Гледам одличан документарац на РТ
https://rutube.ru/video/d7f8c5163b31713d0a9976897d0b44a9/
на слободној палтформи
https://rutube.ru/video/d7f8c5163b31713d0a9976897d0b44a9/
на слободној палтформи
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како да га не избаце, кад није осудио руску "агресију" на Украјину? Бетовен, Палма, увце...

Ukrajina je pre Rusije osudila Nato agresiju na SRJ !
Bando ruska
A da...tada je Rusija bila slaba...
Americki placenici u Kijevu
Ali je zato izmaglio iz njegaTo je normalno.
Nije zaboravio gde se rodio.
Neka bolji pobedi.Ето, народ гласа за опозицију у Ц.Гори, и онда из британске и америчке амбасаде подвикну да најјача опозициона групација не сме у владу, и миц по миц западне силе врате на власт Мила.
Мило је иначе на власти од 1989 године.
Заплењен лап топ са лицезионим бројем НАТО пакта са свим плановима и доказима о директној умешаности НАТО у целу ситуацију у Украјини.
Сви Украјинци су од руских родитеља, политички инжењеринг,Koliko znam Hruščov je rođen na teritoriji današnje Rusije od roditelja Rusa
Da je prvi...imaš patriota koliko hoćeš na zapadu a hvale RusijuAli je zato izmaglio iz njega
Grome ne gubi živce
Taman te prošla briga oko čipovanja i vaxinacije.
Vučić se bavi samo sitnim poslovima, radnici robovi i slično.Da je nas DEBIl od Vucica imao 1g mozga, sada smo MI mogli da budem TI POSREDNICI!!!
Ja lepo kazem - IZDAJNIK!!! Narode u pamet se kad budete glasali 3. aprila!!!
Pogledas nauku , pogledas muziku , nebo I zemlja.I ona SRJ nije isto što i današnja Srbija![]()
Svaki protest u Srbiji je preuzela udba i obesmislila ga.Ja mislim da su bili jaci tad, ali gluplji, Pa zamsli ti da je Jeljcinova Rusija przila atomkama po YU 1991.? Gdje bi daans bila Rusija.
Nego tacno se vidi po zastavi da nije protest iz naroda nego reziran.
ZALI BOZE DEBILEАмеричка влада је дозволила америчким компанијама да наставе да купују руску нафту преко банака трећих земаља, које се нису придружиле санкцијама Русији. У ствари, америчке компаније ће сада плаћати неповезаним банкама руску нафту, а тај новац ће потом бити пребачен у Русију.
Банкари у Хонг Конгу су већ понудили уносне услове као посредници.
У суштини, Американци ће сада плаћати више за руску нафту, банке које контролише Кина ће добити масну резу, а Русија ће добити исто толико новца као и раније.
РУСИЈА ПОБЕЂУЈЕ
Цех плаћају западни потрошачи нафте и гаса... У ЕУ гас 2400 долара у Србији 270
Neka organizuju podrsku Rusiji ako smeju u nacistickim zemljama...osim sto ce sigurno izgubiti posao zatvor verovatan a glava upitna.Da je prvi...imaš patriota koliko hoćeš na zapadu a hvale Rusiju![]()
Dokacio je srpski dj , pa tubule godinama.Она Руслана победници Еуровизије 2004 је прсла скроз , тешка наркоманка
Auu al su objasnili indijijci, ali pitanje je da li su ovi nešto čuli ili će se i dalje praviti ludi.uzivo verbalno "sahranjivanje" "profesora" iz Londona.
Na 18:55 min spominju i Srbiju
Takva su vremena.Neka organizuju podrsku Rusiji ako smeju u nacistickim zemljama...osim sto ce sigurno izgubiti posao zatvor verovatan a glava upitna.
?Она Руслана победници Еуровизије 2004 је прсла скроз , тешка наркоманка
ne samo Donbas nego čitavu Donjecko-krivorošku republiku, teritoriju koja nije imala nikakav "nacionalni predznak"Па хајде паметни сад докажи умно преимућство и
подастри доказе о националности Хрушчова.
Или Стаљина који је угурао Донбас у Украјину.