Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Слика говори више од речи! Није свет САД и распала ЕУ!
Остатак света, а то је 80% популације није окренуло леђа Русији!
Већина је рекла своје!
1646566223373.png

Ne prijatelju, nije lupetanje, izginuli su momci iz oktobarske klase, jedva obuku da su prošli a šalju se u invaziju.

Uostalom pogledjate snimke zarobljenih Rusa pa sami procenite ko su i koliko su iskusni borci
То нису борци већ возачи, борци изгледају мало другачије.
Ако те интересује погледај фотке по теми, разликују се по
униформама, опреми и оружју.

На тему принципијелности и свеобухватности санкција. Руски гас иде за Америку. Добро, Украјина ту ништа не може. Али руски гас иде у Европу преко Украјине. То могу да прекину сваког секунда, али им се нешто не да.

ja sam vise puta na ovoj temi vec jasno rekao da su US apsolutni pobednici ove invazije, da je Rusija izvodjac radova a da je sama Ujedinjena Evropa, ili ono sto ostaje od nje bez Kraljevstva i Ukrajine, apsolutni gubitnik ovog strateskog pomeranja granice

dakle Anglo Ruska strana je pobednik, Iran je potpisao garancije da ce biti mir, i sada se sva vojna moc Anglo imperije moze prebaciti na Pacifik

Evropa bez ozbiljne vojske, ostaje nista vise, do kvalitetnog zaposlenog platise poreza i potrosaca koji uredno izmiruje svoje obaveze

Od nastanka NATO pakta, Evropa nikad nije imala sjajnu vojsku, čak i Amerika, iz razloga što su ratovale uvek protiv slabog protivnika.

Ne verujem da se pokrene ceo Nato protiv Rusije da će biti lake borbe.

Ako si služio vojsku, lakše je kad braniš zemlju.

U prevodu, jedna četa može da skemba bataljon.

Odličan primer smo imali u bici za Košare kada je 200 vojnika odbilo deset puta više neprijateljskih vojnika.

No, slažem se sa tobom samo za jedno, Evropa je veliki gubitnik i sama je kriva što je Amerika ubacila trojance i napravila od država Evrope satelite.

Већина је рекла своје!
А то, што ти пишеш, нема никаквог смисла. Свет се не може прехранити свифтом него оним што Русија има у изобиљу а тоје храна и енергија!

Pogledajte prilog 1115025
1646566791224.png

poklapa se sa ovom kartom

Већина је рекла своје!
А то, што ти пишеш, нема никаквог смисла. Свет се не може прехранити свифтом него оним што Русија има у изобиљу а тоје храна и енергија!

Pogledajte prilog 1115025

Dakle od Japane preko Italije, Nemacke = SILE OSOVINE...:dosadno:

Istorija se ponavlja...i ponovice se i ishod...:kafa:

...

Ситуација на терену га трезнии сда је спреман да призна али касно! Ситуација му не иде на руку, мораће да капитулира и да прихвати оно што му Русија каже!
Када му је Русија нудила Минске споразуме, смејао се самоуверено!

пр.PNG

jesam, napisao sam u osnovnom postu, u gulazima, nema nikakve potrebe da elaboram sta je to gulag, i sta se tamo desavalo, isto kao sto nema potrebe da elaborarim sta je to Mathauzen ili Ausvic, i sta se tamo desavalo, to su siroko dostupni podaci, koje mozes sam da proucavas natenane, ako te zanima takvo istorijsko stivo. Sovjeti su mnogo pre Hitlera zapoceli progone protiv Jevreja. i ne samo Sovjeti, i u doba Carske Rusije su isto radili. cak je i sam Car napisao da je to zato sto su Jevreji razapeli Isusa na krst, kad jedan Hitler nije bio ni rodjen
Гулаг је био систем казнено-поправних установа, односно затвора.У том систему, затвореници нису чамили у ћелијама, већ су радили и издржавали казну скоро као слободни људи, могле су их посећивати породице и добијали су солидну накнаду за рад.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back