Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo je najbolji odgovor i potvrda prethodnog mog posta, o bolesnoj anti narodnoj nacističkoj banderistikoj ideologiji u "savremenoj evropskoj ukrajini"
danas je nadoknadio večinu gubitaka u ukrajini u napuštenoj ukro baziMene brine sta ce uraditi Putin ako potrosi pola vojske i ne uspe da okupira Ukrajinu? Kad vidi da se zaebao sto je krenuo u tu akciju. Da ne ispuca nuklearke u ocaju? To me brine, covek nije psihicki stabilan.
Ludaci zele da budu deo evrope a ne putinov satrap. Kakva jeres...Пази кад спрам ових лудака из Кијева и Путинова власт делује као мало маче.

pa rekao sam da je simbol samo deo tehnike zaluđivanja i održanja stanja sužene svesti ljudi. on se podmeće kao najviša vrednost i prepoznavanja sledbenika (zastava, krst, petokraka, slava ukrajine, za dom spremni...). u samim ratnim okolnostima može imati svrhu postizanja istrajnosti u borbi za taj "viši cilj".
E onda je sve ok.danas je nadoknadio večinu gubitaka u ukrajini u napuštenoj ukro bazi
a bbc im je kontrolisao pasose i sve su rusi?jer kako dodaje BBC, ne prestaju glasine da bi vlada predsednika Vladimira Putina uskoro mogla da proglasi ratno stanje
ne, radi se o strancima, bbc laze. rusi nemaju vize za strane zemlje, nemoguce da su ih odjednom svi dobili, preko noci, nego su to uglavnom stranci koji su ostali bez posla u rusiji: sankcije odavde, sankcije odande, zabrana stranim medijima itdNe radi se o Ukrajincima, već Rusima koji pokušavaju da napuste svoju zemlju.
1. НАТО - зато им и слиједи лудачка кошуља.Pogledajte prilog 1114601
Не знам да ли је била фотка. Углавном, украјинске снаге не дозвољавају цивилима да напусте Ирпин, сабили су их испод моста који су минирали.
Ко подржава ову болест и сам је тешко оболео.
a ti si stabilan?! u kom očaju?! u očaju su tvoji "DRAGOVOLJCI" u ukrajini! ukrajina je već okupirana od jevreja i banderista odavno! koji drže svoj narod kao štit koji prave maskakre, koji su prekršili svoje ustave i zakone!Mene brine sta ce uraditi Putin ako potrosi pola vojske i ne uspe da okupira Ukrajinu? Kad vidi da se zaebao sto je krenuo u tu akciju. Da ne ispuca nuklearke u ocaju? To me brine, covek nije psihicki stabilan.
danas je nadoknadio večinu gubitaka u ukrajini u napuštenoj ukro bazi
Imaš snimke iz Rusije iz raznih oblasti od Sibira do zapada Rusije.Све знате, инфо из прве.![]()
E, pa sad ... moguće je svašta. Međutim, to saznanje mu svakako neće stići baš brzo tako da imamo još vremena.Mene brine sta ce uraditi Putin ako potrosi pola vojske i ne uspe da okupira Ukrajinu? Kad vidi da se zaebao sto je krenuo u tu akciju. Da ne ispuca nuklearke u ocaju? To me brine, covek nije psihicki stabilan.
Mani me te glupe propagande. Napadnuti su i brane se svi, sto je i normalno. Ti bi verovatno okupatora docekao sa cvecem, kao pravi Ljoticevac.a ti si stabilan?! u kom očaju?! u očaju su tvoji "DRAGOVOLJCI" u ukrajini! ukrajina je već okupirana od jevreja i banderista odavno! koji drže svoj narod kao štit koji prave maskakre, koji su prekršili svoje ustave i zakone!
Taman do letovanja. A posle...E, pa sad ... moguće je svašta. Međutim, to saznanje mu svakako neće stići baš brzo tako da imamo još vremena.
- Ameri nikad nisu sleteli na MesecNe lupetajte vise gluposti taj naziv Milosrdni andjeo je dat u Srbiji , NATO naziv za tu akciju bio je Operation Allied Force sto tesko u prevodu moze da znaci Mlosrdni andjeo a Ameri su je zvali Operation Noble Anvil sto takodje u prevodu tesko da je Milosrdni andjeo. Dosta bre vise sa prose.ravanjima i glupostima.Od cuvena 3 prsta koja su shatro neki simbol srpstva pa na dalje.Nije ni cudo sto je narod retardiran kad veruje u gomilu izmisljotina.
a šta ako puca nacionalna garda ukrajine!? Ona ista koja drži narod kao živi štit?! sledbenik ante pavelića nekog naziva nacistom!Ruski nacisti gube živce i pucaju po civilima, okrenut će cijeli istok Ukrajine protiv sebe, ljudi gledamo pad Putina:
Ma kakvi brojčano slabiji, od kud ti to?brojčano su trenutno slabiji od ukrajine. pretvaranje snaga u obim dovoljan za punu invaziju (oko milion ljudi) tražiće i povećanje broja i nemrlosrdnije ratovanje. u tom slučaju rat će se pretvoriti u domovinski i za jednu i za drugu stranu. biće nešto kao sever-jug u amaričkom ratu. može dovesti do svakakvog epiloga ali očekujem a se nato neće mešati jer mu odgovara što veće klanje i razaranje.