Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da se mi ipak vratimo na tvojih 200 zemalja koje osuđuju Ruse i uvode im sankcije. Evo, na priloženoj mapi imamo ove koje su označene crvenom bojom (how ironic) i to su zemlje koje su uvele sankcije Rusiji. Imamo i ove druge koje su označene svetlo ili tamno sivom bojom, a to su zemlje koje nisu uvele sankcije. Ono veliko ostrvo gore zove se Grenland i trebalo je da bude označeno takođe crvenom bojom, jer znaš, Grenland je formalno danska teritorija, a Danska je uvela sankcije. Još jedna ispravka, tamo negde na kraju sveta u južnom Pacifiku (jug ti je dole, Pacifik je okean, a okean je najveća vodena površina na planeti) nalazi se nešto što se zove Novi Zeland i to nešto je takođe uvelo sankcije, stoga treba da bude označeno crvenom bojom. I još jedna greška, Srbija (to je naša zemlja, nalazi se u jugoistočnoj Evropi blizu Grčke) je takođe u sivoj zoni.

Pa bujrum, broji :kafa:

8JCW9xv.jpg
Prvo, nisam pričao o broju zemalja koje su uvele sankcije, već o broju zemalja koje su osudile agresiju.

A da sam pričao o sankcijama, broj zemalja bi bio potpuno irelevantan, kao i površina tih zemalja na mapi. Ono što je bitno je količina i okvir robne razmene sa tim zemljama. A to pokazuje ova tabela:

SmartSelect_20220305-113307_Chrome.jpg

eto
ne moze bit glupljeg odgovora
dogodilo se ono nasta su drugima spocitavali
dogodilo se i nima SLOBODA GOVORA I NE NIJE POSTOJAO NAPAD
gradjani svoje zemlje su i posetili svoju belu upsss crnu kucu i demonstrirali .
dal su bili u pravu ili ne ,
to je sloboda govora zar ne.
a ako je tako , zasto ih zatvaraju i zasto ih likvidiraju , vodje.

Nije postojao napad? Pa ja ne znam je li pricamo o istom dogadaju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back