Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.542
Verovali ukri i Jenkima i EUnije cudo da verujete,
kad vi verujete i u deda mraza
koji donosi srpske teritorije
ustasama na poklon
I dobili šta su zaslužili i tražili !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verovali ukri i Jenkima i EUnije cudo da verujete,
kad vi verujete i u deda mraza
koji donosi srpske teritorije
ustasama na poklon
to su ruski pilotski padobrani i nije u civilnoj odjećiзашто пилот носи цивилну одећу
да није неки рањени цивил па ови серу
То им је најбоље што је остало од инвалида. Остале су послали под Стаљинград 2.pa znaci ovi cro botovi su ovde na zadatku, nisu dosli sami od sebe?
e bem im sluzbu, pa zar nisu imali neke pametnije da posalju?
Ja vjerujem da svi idemo u dva metra bez geometraAli vjeruješ u raj i pakao i da je Isus ustao iz mrtvih, to da.
to su ruski pilotski padobrani i nije u civilnoj odjeći
puno ih je za pobiti a internet ne mogu isključiti, nije im to rusija, to je ukrajina...нешто им ти репресивни геноцидни руси пуно дозвољавају

Zato Diktator koji nije piććkica nemilice šalje svoje vojnike u smrtРезон пићћкица...
PA da koliko ja kontam Rusi su izbegli bitku za Kijev da bi se prvo rešili glavnine ukrainske vojske njih 150 000 koja je vezana za istok i te dve otcepljene oblasti odakle se nisu pomerali (ne računajući lokalna pomeranja) . Očekujem plasiranje ofanzivnog pravca negde severo-zapadno od Harkova koji će koncentrično obuhvtiti glavninu ukrajinskih snaga, jer najgore što ruska vojska može sebi dopustiti to je uredno povlačenje iste glavnine .Cilj Rus je južno od Harkova je Izijum. Ruske trupe su stigle do lokacije, vode se borbe. Donbas na sebe veže najborbenije ukrajinske snage i prilazak ruskih trupa iza leđa i moguće zatvaranje kotla svakako nije prijatno.

sad damjanov zelenko kmeciVerovali ukri i Jenkima i EU
I dobili šta su zaslužili i tražili !
није него им попуштају лол, могли су их лако побити да су хтелиpuno ih je za pobiti a internet ne mogu isključiti, nije im to rusija, to je ukrajina...
Pa to je dosta predvidljivo ako se to dešava u točno 100% slučajeva od kada postoji ljudski rodJa vjerujem da svi idemo u dva metra bez geometra
Upravo jedino 100% sigurno i tacnoPa to je dosta predvidljivo ako se to dešava u točno 100% slučajeva od kada postoji ljudski rod
a ti bas umislio da je deda mraz neko biblijsko stvorenjeAli vjeruješ u raj i pakao i da je Isus ustao iz mrtvih, to da.

Ma ima ih 100 hiljada. Kao sto ste ubili 10k ruskih vojnika.ako je to 100 ljudi, onda me ni ne čudi što ste tanki u svim prirodnim znanostima

а заправо је валхалаAli vjeruješ u raj i pakao i da je Isus ustao iz mrtvih, to da.
alternativa je uvažavanje i manjine i većine. a to su demilitarizacija i denacifikacija. u ukrajini nacionalizm je došao do ludila. zlupotrebljeni su svrha države i vojske. rešenje su ili protektorat kao bosna ili podela na celine koje mogu funkcionisati.Pa dobro, da se i slozim s tobom, koje je onda rjesenje po tebi, Putin?
zapadna demokracija je ćorsokak isto kao autokratija. zlo većine ili manjine manje bitno. da se ne ponavljam.Mislim ono, koja je alternativa zapadnoj demokraciji? Carska Rusija? Nemoj me nasmijavati
е хвала, јес да је дебела пилотчинаevo vaš izvor
nevezano za ovaj konkretan rat, meni su uvek bili fascinantni likovi koji tako dodju na trg i uzvikuju parole sa tog trga umesto da to isto uzvikuju iz borbenih redova.ovo ti je herson danas ujutro... slušaju što uzvikuju ukrajinci...
u boj za narod svoj... jel ti to poznato...