Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Очигледно је да нити знаш нити желиш да знаш шта се дешава?
Ајде овако, у пар речи, јер више тешко да можеш схватити.
Русија решава проблем по америчком рецепту!
Он није споран јер за 80 година никада нико није подигао глас против тога као данас против Русије.
Не знам, можда су САД патентирале то а Русија нема лиценцу?
Da je ovo po Američkom receptu već bi bilo gotovo..

Kina i ceka da se rusija dodatno oslabi pa ce lako da im sve uzmu ... ili barem 90% Rusije.
А како да узму не могу један Тајван да сломе 40 година.Све су то празне приче.
Кина је гаранција Русији да неће економски пропасти, она је заправо један од главних разлога зашто је Путин упркос очекиваним хистеричним санкцијама, одлучио да ипак среди своје двориште.Сарађиваће са Јужном Америком ,већим дијелом Азије поготово Кина, Индија.То су огромне економије.ЕУ је добро *усрала у овој причи а сви ћемо тек осјетити.Имам доста родбине у ЕУ, ситуција са енергетске стране уопште није добра.
Биће ово тешка година за све.Да ли тежа за жилаве Русе који су навикли на све или Њемце који су навикли на добро.Време ће показати.

IMG-e9727de002536ff5958a807128c3c209-V.jpg

3000 Amerikanaca se prijavilo u ukrajinsko veleposlanstvo za odlazak u Ukrajinu, 400 Čeha je zatražilo izuzeće od češkog predsjednika da mogu otići u Ukrajinu, samo u Škotskoj je 300 dobrovoljaca, 400 Šveđana je na putu u Ukrajinu, gotovo 100 Japanaca se odlučilo otići u Ukrajinu...

А како да узму не могу један Тајван да сломе 40 година.Све су то празне приче.
Кина је гаранција Русији да неће економски пропасти, она је заправо један од главних разлога зашто је Путин упркос очекиваним хистеричним санкцијама, одлучио да ипак среди своје двориште.Сарађиваће са Јужном Америком ,већим дијелом Азије поготово Кина, Индија.То су огромне економије.ЕУ је добро *усрала у овој причи а сви ћемо тек осјетити.Имам доста родбине у ЕУ, ситуција са енергетске стране уопште није добра.
Биће ово тешка година за све.Да ли тежа за жилаве Русе који су навикли на све или Њемце који су навикли на добро.Време ће показати.
Isto mislim.

Зеленски побегао из Украјине у Пољску. Људи из његовог кабинета не могу да ступе у контакт са њим.
???
Predsednik Državne dume Ruske Federacije Vjačeslav Volodin pozivajući se na poslanike Rade kazao je da Zelenski napustio Ukrajinu i da se sada nalazi u Poljskoj.

Ukrajinska strana još nije komentarisala ovu informaciju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back