Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 92.241
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je, je ništa nije došlo...zato je ovaj SU-25 u Donbasu poljubio tloHoće, poslaće, samo ne znam kako će da dopreme to oružje do onih koji su u obruču![]()

"Nemamo zle namjere protiv naših susjeda", tvrdi Putin.
Postoji li konkretniji dokaz da je rastavljen sa mozgićem?

Preporucam Krim, tamo bi trebalo bit i nekih vinograda, Poglavico....
Je, je ništa nije došlo...zato je ovaj SU-25 u Donbasu poljubio tlo
Uzgred, ovaj je u Siriji bio poznat kao Džihadi Džulijan i takođe je slao veoma proverene informacije 
Хахахахаха.....хахахахаха....који си ти дилбер, хахахахаха.....Ne brini ti za mene, brini za sebe...
Je li Srbi primaju ukrajinske izbjeglice?Koliko bude trebalo, mi smo hranili 500 000 izbjeglica i 140 000 prognanika 4 godine, samo vama nikad nismo ispostavili račun
Ne znam koji je termin, jedino što znam da Ukrajina nije dobronamerno gledala na separatiste, kao što nismo ni mi.

dok bude lidla
cenim da na leto lidl ima da promeni ime
u maxi, a ikea u forma ideale![]()
izgleda da ce rusi morati ponovo poravnati i berlinKako zaustaviti Putina? / Šef njemačkog CDU-a: "Ako Rusija ponovi napad na nuklearke, NATO bi se mogao uključiti u rat"
04/03/2022 u 12:50 h
Nuklearna elektrana Zaporožje zapaljena je nakon granatiranja /EPA
Moglo bi doći do situacije u kojoj će NATO morati donijeti odluke da zaustavi Putina. Ako reaktorski blokovi budu eventualno pogođeni, onda smo izravno ugroženi, rekao je Friedrich Merz
Nakon raketiranja dijela kompleksa nuklearne elektrane Zaporožje u Ukrajini, njemački Bild piše da to predstavlja novu razinu eskalacije sukoba koja bi mogla dovesti i do uključivanja NATO-a u sukob. Odnedavni čelnik njemačkog CDU-a Friedrich Merz ne isključuje mogućnost izravnog uključivanja NATO-a u rat koji Rusija vodi protiv Ukrajine.
"Način na koji se ovaj rat vodi poprima oblik koji tjera na razmišljanje", rekao je danas Merz za NDR Info komentirajući ruski napad na najveću nuklearnu elektranu u Europi.
'AKO SE OVO PONOVI, ONDA SMO IZRAVNO UGROŽENI'
"Moglo bi doći do situacije u kojoj će NATO morati donijeti odluke da zaustavi Putina. Ako se ovako nešto ponovi, ako reaktorski blokovi budu eventualno pogođeni, onda smo izravno ugroženi posljedicama ovog rata. Bila bi to nova razina eskalacije, u kojoj bi NATO morao razmotriti ne predstavlja li to i napad na vlastiti teritorij", rekao je Merz dodavši kako se "hvala Bogu, nije još stiglo tako daleko".
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti...earke-nato-bi-se-mogao-ukljuciti-u-rat-739437
Svabo preti direktnim sukobom sa Rusijom.
Imati na umu da je Nemacka odlucila odblokirati 100 milijardi dolara za naoruzanje.
Belgija je poslala 300 vojnika a Francuska 500 u Rumuniju. NATO pocinje gomilati snage na istocnom boku. Sprema se velika konfrontacija

Pa da, naravno da je rastavljenTo je zato što Ukrajinu ne računa u susede, već u rusku teritoriju![]()
Хахахахаха.....хахахахаха....који си ти дилбер, хахахахаха.....
Колико пута треба да добијете по пиčки, сви комплетно, од Руса?
Мало вам било са Наполеоном и Хитлером, мислите трећа срећа?
Заштом увек узимаш себе за пример?"Nemamo zle namjere protiv naših susjeda", tvrdi Putin.
Slobo 2.0"Nemamo zle namjere protiv naših susjeda", tvrdi Putin.
Još malo pa će Rusi kuhat juhu od kožnih cipela..Da, na TviteruUzgred, ovaj je u Siriji bio poznat kao Džihadi Džulijan i takođe je slao veoma proverene informacije
![]()
.Je li Srbi primaju ukrajinske izbjeglice?
Inače, nadam se da će Hrvatsku dopasti 100.000 (od 5 milijuna koliko će ih pobjeći) Ukrajinki sa malom djecom, koje bi raspršili po Hrvatskoj i uključili u hrvatsko tržište rada, a djecu u školstvo. Očevi nek se kasnije pridruže.

Još malo pa će Rusi kuhat juhu od kožnih cipela...

Ovaj je gotovDanil Medvedev SKINUO RUSKU ZASTAVU! Potez koji se neće svideti Rusima, pogotovo Putinu
ATP je zabranio ruskim teniserima takmičenje pod zastavom njihove države zbog vojnog napada na Ukrajinu, a potom je neočekivani potez napravio Danil Medvedev.

За тебе и твоју усташку државу, долазе црни облаци! Не знам ко ће сад да вас извлачи из фекалије?Mislim da će slijedeći put biti i zadnji, nadajmo se da ovo što gledamo nije taj zadnji put
Pa da, naravno da je rastavljen
A susjedi su oni na Veneri, Marsu.