- Poruka
- 66.233
Ako prevedeš ovo na srpski, bio bih ti zahvalan.Ne samo nato..zapad je nazvao imperium zla..zapad sic to mu je poruka.svetski poredak na americkim.principima isto sic napravicu svoj to nije reko ali to znaci to..
Mada i ne moraš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako prevedeš ovo na srpski, bio bih ti zahvalan.Ne samo nato..zapad je nazvao imperium zla..zapad sic to mu je poruka.svetski poredak na americkim.principima isto sic napravicu svoj to nije reko ali to znaci to..
Avala filmJel to snimano u zagrebu ili kijevu?![]()
Otkud rusi u kijevu zar ih nisu uništili?Razmišljam i ne shvatam šta Rusi traže u Kijevu uopšte.

Ne, on baš ne želi da služi okupatoru i Putin bi ga zbog toga najradije video mrtvog.
У међудржавним односима рачуна се став државе. А наша се изјаснила.Nije baš, 50% hrvata se izjasnilo da podržava ruse na Index anketi. A s obzirom da je Index poznat po lažiranju anketa možda i više od toga.
procitala i sve jasno al razumem da me ne razumes kao sto i putina ne kapis hahaAko prevedeš ovo na srpski, bio bih ti zahvalan.
Mada i ne moraš.
Tempomat upozorio Krishnu:Руси упозорили усташе: Размислите добро, нећете имати статус ратних заробљеника!
https://srbin.info/svet/rusi-upozor...obro-necete-imati-status-ratnih-zarobljenika/
Pa ne ubija Amerika Ukrajince nego Rusi.Ah, vi iz Stupidstana
Prisustvuješ ubistvu Ukrajine od strane USA, sa predumišljajem.
Krajnji ishod ove ruske operacije u Ukrajini je poznat.
Poznat je i Zapadu, ali daj Ukrima oružje - da što duže traje i da ih šta više izgine. Licemerno i podlo prema jednom narodu.
Ako treba da se i uništi, samo da se vodi rat protiv Rusije.
Krajni ishod je, da ponovim, poznat, bez obzira koliko oružja i plaćenika upumpaju. Samo je pitanje koliko će Ukropa da izgine (i Rusa)
I znaju to svi. I Fašington i London, ali će da guraju ove jadne Ukrajince da ih šta više izgine.
Руси упозорили усташе: Размислите добро, нећете имати статус ратних заробљеника!
https://srbin.info/svet/rusi-upozor...obro-necete-imati-status-ratnih-zarobljenika/
Koliko god bude tilo Ukrajinaca doć, sve ćemo ih primit...čak se špekulira o brojci od pola milijuna, da nam poprave krvnu sliku, tzv. krajina je pusta treba je naselit...Znači odlučili ste ukrajinske tovare da koristite za predstojeću sezonu!
Ukrajina nikada ne bi prešla rusku granicu, ali normalno da su želeli da čuvaju teritorijalni integritet, isto kao i mi sa Kosovom.@Sizif ukrajina nije napala jer nisu stigli NATO brodovi u bazu kod Odese
sta su tvoji neo nacisti radili po ukrajini i rusima i ukrajincima (koji govore ruski)
civile ubija azov danas su napravili pokolj na konfoj koji je hteo da napusti grad Mariupolj
kad je Kijev bio ruski glavni grad od uKrajine nije bilo ni =U=
Ne, on baš ne želi da služi okupatoru i Putin bi ga zbog toga najradije video mrtvog.
Реч је о цивилима, које спомињеш. Да ли си икад за осам година споменуо цивиле из Луганска и Доњецка? Да ли си осудио бар једном гранатирање народа од стране режима?Lažem da je Moskva napala Kijev?
Jel' ti radiš za Informer možda?
Zamisli koji jad od Rusa. Gube bitke i sad im krivo 200 Hrvata, prozivaju nekog Denis Šelera (čuo danas orvi put bza njega), a čovjek daje izjavu iz Zagreba za HTV. Oni su izgubljeni skroz na skrozРуси упозорили усташе: Размислите добро, нећете имати статус ратних заробљеника!
Ukrajina nikada ne bi prešla rusku granicu, ali normalno da su želeli da čuvaju teritorijalni integritet, isto kao i mi sa Kosovom.
Takođe, niko u Donbasu ne bi stradao da ukrajinski Rusi nisu koristili OVK metod.
Ja sam kriv, razmazile me pismene kolege sa kojima pretežno komuniciram.procitala i sve jasno al razumem da me ne razumes kao sto i putina ne kapis haha
Ma ti si bogata.
lazesLažem da je Moskva napala Kijev?
Jel' ti radiš za Informer možda?
Kako je ono pokojni Laza rekao :"Pitanje života i smrti".Pao si na Klintonovu, pardon - Putinovu propagandu.
Jedini pravi problem tu je Putinova želja da drži NATO dalje od sebe, i za to je očigledno spreman da žrtvuje i Ruse i Ukrajince.
Može. A budući da se dosta nepristojno ponašaju prema domaćinu, moraju dobiti packe i izgon iz države.
Zamisli koji jad od Rusa. Gube bitke i sad im krivo 200 Hrvata, prozivaju nekog Denis Šelera (čuo danas orvi put bza njega), a čovjek daje izjavu iz Zagreba za HTV. Oni su izgubljeni skroz na skroz
ti ovde siris mrznju i sigurno si ruski agentКорисници са профилима украјинске заставе требало би да уживају у овом здравом украјинском фолклору.
Усудите се да погледате цео снимак.