Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledam u Moskvi protesti protiv Ruske invazije u Ukraini. I nešto razmišljam kako bi svetski moćnici vodili ratove kada mi mali ljudi ne bismo učestvovali u ratovima. Jednostavno neću da ratujem i ne idem u rat. Mi izginusmo braneći se u svim ratovima, manje bi nas poginulo da nismo ni počinjali ratove.

Oće Hravatska da se ocepi, neka je nek ide, srbi u Hrvatskoj bi imali manje problema da im nismo pomagali i branili ih.Hoće Bosna da ide, neka ih nek idu, šta smo dobili ratujući u Bosni.

Oće šiptari da idu, neka ih nek idu, branimo Srpske svetinje a nemamo ko da živi tamo. Eto ukrainci su branili odlazak tih republika I šta su dobili? Izginuće ko zečevi, Jedini ko ima korist od ratova su svetski moćnici, bankari i korporacije, oni i organizuju sve ratove a mi glupi umiremo za njihov hir. Dokle ćemo tako da radimo?

Ne kaže li Sveto pismo; ako je žedan neprijatelj tvoj, napoj ga,. Ako je gladan nahrani ga, ako ti ko traži košulju daj mu i haljinu. Pa kakvi smo mi to hrišćani kada ginemo da ne bismo dali svoju košulju ili Haljinu. Nismo Hrišćani zato i stradamo.

Eto korporacije hoće da do 2030-e kupe ceo sveta a za to su im potrebni ratovi i bune na sve strane kako bi narod osiromašio i prodao sve što ima. I oni će uspeti u tome ako mi budemo učestvovali u tim bunama i ratovima.

Pa hoćemo li učestvovati u tim bunama i nemirima koje su oni osmislisli za nas. Hoćemo li ponovo ginuti I da opet ostanemo bez ičega. Isplati li se da branimo ono šta oni hoće da nam uzmu baš tako što ćemo mi ustati da branimo to šta imamo.

Blog svitanje rs
Што ти не одеш? Нећемо те заустављати, само ти разгули.
Релативизљције овог типа су горе од лажи и зову се лицемерјем.

П.С. Сад се сетих да има и лажи.

Mi izginusmo braneći se u svim ratovima, manje bi nas poginulo da nismo ni počinjali ratove.

Zašto bi slali vojsku? Ukrajinci moraju sami izboriti svoju slobodu.
Слали сте ноћас летЕлице па сте били попаљени 🔥
Ућутали се данас к'о ....
biglaughh.gif

Да се то Русима десило вриштали би на 100 страна.
rofl.gif

Što misliš zašto je kepec danas posthumno odlikovao vojnika koji se je raznesao bombom umjesto predaje? Očigledno je deserterstvo velik problem.
Nerealno. Ako krenu da beže gde će? Da se predaju? AZOV i Ukrajinci bi ih rasporili i iseckali na sitne komadiće.
Nemaju hrane, nemaju ništa, nebezbedni su. Da se vrate kući u Rusiju ne bi smeli jer automatski dobijaju otkaz i gube status profesionalnog vojnika i idu u zatvor.
Profesionalni vojnici ne dezertiraju. Dezertira samo narodna vojska, a i ona često ne dezertira ako je motivisana.
Njima je to hlebac. Hleba nemaju bez rata, prosto je tako.

Trenutno svijet a svijet su oni koji uvode sankcije kaže da su fašistinu moskvi, a vi srbi ste se s tom konstatacijom složili, da ne bi i vas tako prozvali
Ма ебо те дуњалук! Ми да смо се обазирали на дуњалук не би смо
никад ништа имали, били бисмо и сад ваша раја.
Хвала МАЈЦИ Русији, без ње то не би било могуће, зато је и мрзите.

Није Кадиров једини муслиман који вас је критиковао и шеих Имран
каже да сте у служби шејтановој.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back