Tempomat
Ističe se
- Poruka
- 2.677
Zašto bi slali vojsku? Ukrajinci moraju sami izboriti svoju slobodu.Šta Amerika radi?Šalje li oružje i vojsku?
Nešto se ućutali?
I znaš sta? Hoće
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto bi slali vojsku? Ukrajinci moraju sami izboriti svoju slobodu.Šta Amerika radi?Šalje li oružje i vojsku?
Nešto se ućutali?
Што ти не одеш? Нећемо те заустављати, само ти разгули.Gledam u Moskvi protesti protiv Ruske invazije u Ukraini. I nešto razmišljam kako bi svetski moćnici vodili ratove kada mi mali ljudi ne bismo učestvovali u ratovima. Jednostavno neću da ratujem i ne idem u rat. Mi izginusmo braneći se u svim ratovima, manje bi nas poginulo da nismo ni počinjali ratove.
Oće Hravatska da se ocepi, neka je nek ide, srbi u Hrvatskoj bi imali manje problema da im nismo pomagali i branili ih.Hoće Bosna da ide, neka ih nek idu, šta smo dobili ratujući u Bosni.
Oće šiptari da idu, neka ih nek idu, branimo Srpske svetinje a nemamo ko da živi tamo. Eto ukrainci su branili odlazak tih republika I šta su dobili? Izginuće ko zečevi, Jedini ko ima korist od ratova su svetski moćnici, bankari i korporacije, oni i organizuju sve ratove a mi glupi umiremo za njihov hir. Dokle ćemo tako da radimo?
Ne kaže li Sveto pismo; ako je žedan neprijatelj tvoj, napoj ga,. Ako je gladan nahrani ga, ako ti ko traži košulju daj mu i haljinu. Pa kakvi smo mi to hrišćani kada ginemo da ne bismo dali svoju košulju ili Haljinu. Nismo Hrišćani zato i stradamo.
Eto korporacije hoće da do 2030-e kupe ceo sveta a za to su im potrebni ratovi i bune na sve strane kako bi narod osiromašio i prodao sve što ima. I oni će uspeti u tome ako mi budemo učestvovali u tim bunama i ratovima.
Pa hoćemo li učestvovati u tim bunama i nemirima koje su oni osmislisli za nas. Hoćemo li ponovo ginuti I da opet ostanemo bez ičega. Isplati li se da branimo ono šta oni hoće da nam uzmu baš tako što ćemo mi ustati da branimo to šta imamo.
Blog svitanje rs
Objasni ti to Nijemcima.Немачка је под окупацијом С.А.Д., не могу да буду бесни и преварени од стране Руса.
Престани да се клањаш и почни да размишљаш.
Plus Poglavica alias Obenauer20 Godina iskustva na indexovom forumu, dobro poznata zakržljala balavurdija s lijevim kažiprstom tipka a desnica mu ispod stola.
Što je veća bomba to je Rusija veća a samim time i mrlja ispod stola veća.
Šta Amerika radi?Šalje li oružje i vojsku?
Nešto se ućutali?
Može li kakav link???Prva velika ruska kompanija zatražila trenutni prekid rata. Radi se o Lukoilu
Dragi Putine, dani su Vam odbrojani.
Tik tak tik tak
Tako je javljeno. Misli sta hoces. Samo Ukrajinci I strani placenici se bore na strani Zelenskog. Ruse brani profi vojska.Ne, to ne piše u Ženevskoj konvenciji o postupanju s ratnim zarobljenicima.
Lažeš ko Putin
Слали сте ноћас летЕлице па сте били попаљениZašto bi slali vojsku? Ukrajinci moraju sami izboriti svoju slobodu.
Wagner? Love narkomana?Tako je javljeno. Misli sta hoces. Samo Ukrajinci I strani placenici se bore na strani Zelenskog. Ruse brani profi vojska.
Нема шта да им објашњавам, видиш да они о томе нонстоп говоре, али када си под окупацијом немаш право избора.Objasni ti to Nijemcima.
Winetou, on je pobjegao na Facebook a bio je dobar kompa.Plus Poglavica alias Obenauer
Nerealno. Ako krenu da beže gde će? Da se predaju? AZOV i Ukrajinci bi ih rasporili i iseckali na sitne komadiće.Što misliš zašto je kepec danas posthumno odlikovao vojnika koji se je raznesao bombom umjesto predaje? Očigledno je deserterstvo velik problem.
Pitaj NjemceНемачка је под окупацијом С.А.Д., не могу да буду бесни и преварени од стране Руса.
Престани да се клањаш и почни да размишљаш.
Zelenski i Putin će dogovoriti primirje zbog Vučića.Putin se oteo kontroli. Sada kreće vaspitna GRU palica
биче денацификације и у хрватској.. само стрпљења молимHanđar divizija i ustaše muslimani iz NDH.
Mnogo se ti brineš za hrvatska jajcahrvatima odsjec jajca fasisticka u Rusiju da odu hejjjjj pa to je kao da su potpisali da ce ostat bez jajca i pre odlaska hahaha
Zika na apencu zapalio sve!
Ма ебо те дуњалук! Ми да смо се обазирали на дуњалук не би смоTrenutno svijet a svijet su oni koji uvode sankcije kaže da su fašistinu moskvi, a vi srbi ste se s tom konstatacijom složili, da ne bi i vas tako prozvali
Probali ste, nije išloбиче денацификације и у хрватској.. само стрпљења молим