kiriku1
Veoma poznat
- Poruka
- 14.553
Da, ukrajinski ocevi su inace poznati po tome sto ne vole svoju decu.....Naravno. Sem što se mi nismo krili iza petnaestogodišnjih devojčica.
E marvo pokvarena...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ukrajinski ocevi su inace poznati po tome sto ne vole svoju decu.....Naravno. Sem što se mi nismo krili iza petnaestogodišnjih devojčica.
Model je taj.I baš Poljski tenk...
Ti si neki vidovnjak??
A ti znaš po čemu??Model je taj.
ne znam, imaju jak nukleus jaki i iskusni boraca. Tako da ne bi ja to bas olako uzimao zdravo za gotovo.Nisu wagnerovci više nikakvi specijalci i komandosi. Potrošna roba skupljena od svuda da bez grižnje savjesti komande izgine po Ukrajini.
Ne šalju. Već su demantirali.Uuuu lep ti hebem
Kako moćno zvuči
UK šalje ESKADRON tenkova
Doduše to je i dalje samo 14 komada ali svakako moćnije deluje kada kažeš da šalješ eskadron nego jednu bednu tenkovsku četu.
Da napravimo malo poređenje,
Imajući u vidu da je UK 10 puta veća zemlja od Srbije sa 5 puta većim GDP-om po stanovniku, odnosno 50 puta finansijski moćnija to bi bilo isto kao da Srbij pošalje tačno 0,3 tenka ukrajini, dakle jednu trećinu tenka.
Mene bi bilo sramota, zaista.
Prvo treba zaustaviti Anglosase. Rusi uopće nisu prijetnja.Da, Britanac samo daje primer ostalima, pa i Amerikancima. Previse se vuce rucna sta ce Putin da misli. Ko ga J. Jedino se Poljska istinski ispruzila da pomogne Ukrajinu svi ostali zatezu ko neke kukavice. Ako Putin uspe u namerama, sledeci autokrata iza njega ce imati apetit da otima jos i jos. Zato se tome mora stati na put sada, danas.
Zato se to zove kolektivna odbrana.
On sve zna.A ti znaš po čemu??

Nijedan rast ne traje vječno.Nista im Gerasimov nece pomoci. Samo ce da ubiju jos vise ljudi i to je sve. Evropa ce pobediti u ovom ratu u krajnjem rezultatu
NATO doktrina. Briga ih, ne ginu njihovi civili.Kad nasereš PVO u centar grada, a ne na prilazima gradu, onda svako dejstvo PVO može da završi u stambenim zgradama, šta se i dogodilo.
Tako da je ta zgrada srušena dejstvom ukrajinske PVO.
Ne šalju. Već su demantirali.
Piše na TG kanalu odakle sam skinuo slike.A ti znaš po čemu??
Sinoc naidjem na link twitter objave za njih, kliknem na njega - isto kao ovde. 404.
nijesu oni za podcjeniti. to je zaebana druzina koja ratuje jos iz 90ih od Cecenije i Dagestna.Nisu wagnerovci više nikakvi specijalci i komandosi. Potrošna roba skupljena od svuda da bez grižnje savjesti komande izgine po Ukrajini.
ovaj na videu kaze pizzda a ovi drugi da je skroz bezopasno.Ruska avijacija neprestano bombarduje Ukre u Bahmutu:

Pisalo je na bukvi pi*** pa je Mujo slomio k****Piše na TG kanalu odakle sam skinuo slike.
ukro naccisticka marva potura decu kao zivi stitDa, ukrajinski ocevi su inace poznati po tome sto ne vole svoju decu.....
E marvo pokvarena...
ne zale svoje da pobjuKad nasereš PVO u centar grada, a ne na prilazima gradu, onda svako dejstvo PVO može da završi u stambenim zgradama, šta se i dogodilo.
Tako da je ta zgrada srušena dejstvom ukrajinske PVO.
Danas zvuči ko crni humor.Nisi jedini optimista, evo šta je nekad trubila fon der Lajenovka po Tviteru:
Са само једним јагуаром, резултати би били 75, 41, 20 односно 55.1, 30.1%, 14.7 респективно.Samo 25 jaguara glasalo za Ukre, Jaguarka DŽegi je ovaj out prevazišla samu sebe:
I pokušava u Aziji napraviti cirkus.Ovi sto podrzavaju Ameriku i nato fasiste ne znaju da je ta Amerika i finansirala Nemacku i Hitlerov treci rajh, istorija se ponavlja .