Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.235
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa to sto pise.Šta je laž ovde?
pa i onaj Prigozin je rekao otvoreno da se Ukri nisu razbezali ko kukavice i da se boreStrelkov nije optimistican kao kremljobotovska ekipa.
![]()
Ja znam jednog hrvatskog vojnika koji me uvjeravao da postoje zmajevi.To nije tačno. 80% ljudi podržava Rusiju, izjavio je jedan ukrajinski vojnik.
Ja znam jednog hrvatskog vojnika koji me uvjeravao da postoje zmajevi.
Možemo li vidjeti taj potpisani dokument kojim se NATO obavezuje da se neće širiti na istok?Fajl je u Nacionalnom arhivu Velike Britanije pronašao Džošua Šifrinson, profesor političkih nauka na Bostonskom univerzitetu u SAD
Nemački portal "Der Spiegel" objavio je dokaz da je NATO obećao Rusiji da se neće širiti dalje na istok i da će se zaustaviti kod Nemačke.
Novootkriveni dokument iz marta 1991. pokazuje da su zvaničnici SAD, Velike Britanije, Francuske i Nemačke pismeno saopštili Moskvi da se NATO neće širiti na Poljsku i šire. Njegovo objavljivanje na nemačkom portalu dolazi pošto je širenje bloka predvođenog SAD dovelo do vojnog sukoba u istočnoj Evropi.
Zapisnik sa sastanka u Bonu 6. marta 1991. između političkih direktora ministarstava inostranih poslova SAD, Velike Britanije, Francuske i Nemačke sadrži višestruke reference na razgovore „2+4“ o ujedinjenju Nemačke u kojima su zapadni zvaničnici „jamčili” Sovjetskom Savezu da se NATO neće širiti na teritoriju istočno od Nemačke.
- Jasno smo stavili do znanja Sovjetskom Savezu – u pregovorima 2+4, kao i u drugim pregovorima – da nemamo nameru da imamo koristi od povlačenja sovjetskih trupa iz istočne Evrope - citira se u dokumentu pomoćnik američkog državnog sekretara za Evropu i Kanadu Rejmond Sejc.
gospodjo natasa, manite se gluposti i lazi.
Vidim da ne pratiš. Izgleda da su se stvari ozbiljno promenile i da taj fašizam, nacizam i šovinizam više ne prolaze. Ukrajina polako, ali sigurno, gubi i pored tolikog NATO učešća u sukobu.Ne pratim.Zadnji put sam pratija 90-ih.Bilteni su tad bili odlični.![]()
Znamo šta je moguće u glavama pavelicevih botova i pokolenjaMozda te uveravao da ima vojnika koji podrzavaju Srbe i obratno. Svasta je moguce u ludim glavama pre svega kremljobotovskim.
Već sam postavio prošetaj se....Možemo li vidjeti taj potpisani dokument kojim se NATO obavezuje da se neće širiti na istok?
Hvala
Od pocetka rata samo što nije otišao u donbas, karta u džepu, sljedeći vikend pa samo pa majci ispeče palačinke.....
Nisi postavio. Sad ti je odjednom problem copy paste?Već sam postavio prošetaj se....
Jeste jer NI JEDNOM LAZOVCINO SE NISI UDOSTOJIO NA MOLBU I ODGOVORIO NA ONE REČENICENisi postavio. Sad ti je odjednom problem copy paste?
Nije jedna 6 je na tom delu ,, Plus artiljerci u pozadini koji su trebali pokrivati ceo taj deo...Medutim tanko nesto se klimaSamo jedna brigada je tamo. To je maksimalno 3000 Ukrajinaca.
IQ prosečnog ukrajinca je jako nizak
Prokopao sam tvoje postove ali i internet i nigdje ne postoji taj dokument.Jeste jer NI JEDNOM LAZOVCINO SE NISI UDOSTOJIO NA MOLBU I ODGOVORIO NA ONE REČENICE
postavljeno je Lazovcino razmahni se pronaći ćeš i izvor pa lepo idi prdi njima.
Ne tvrdim ja.Prokopao sam tvoje postove ali i internet i nigdje ne postoji taj dokument.
Dakle, @kapetanmark rusolaže kada tvrdi da postoji dokument u kojem se NATO obavezuje da se neće širiti na istok.
How surprising