Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedini koji prde u prazno ste ti, Bajden, Stoltenber i Papa...ali dobro mozda volite tako...otpozada...

Zato vam ga Rusi i nabijaju preko Slankamena tj Soledara...

...

Uskoro krece narodni ustanak protiv NATO okupatora i kvislinga u Ukropini!

To se vidi po akcijama nato kvislinga u Kijevu...
Hapse popove, ucitelje, doktore...zabranjuju Pravoslavni Bozic po nalogu NWO Pape...
Dakle samo ubrzavaju narodni ustanak!

Ima da Zelenski ispadne iz NATO aviona...kao oni Afganistanci...
Klicko je malo jaci pa ce koji metar duze leteti na krilu....

...
hahaha evo ga jos jedan... hahahahahhahah

Koje mrcvarenje ruske vojske, pa Ukropi su u 4-5 dana probijali ruske linije na dužini od 100km i zauzimali po 10 000 km² ko od šale sa minimalnim gubitcima. Ovdje rusofili slave 100m terena kao pobjedu u ratu. :zblesav:
Sad kad nastupi protuudar raspasti će se Rusi ko kula od karata na olujnom propuhu.
Aha, protuudar vrši kapetan amerika i cijeli marvel tim! Rusi će se raspasti kao kula od karata, kao i u svakom dobrom holivudskom filmu! Ma šalim se ,neće....

Кадиров: Не сме бити преговора – морамо тући и јазбину сатаниста у центру Кијева!​

13:05 10.01.2023.

„Ми смо у рату против сатанизма, у томе је наша снага – тај дух се не може сломити!“

https://srbin.info/svet/kadirov-ne-...amo-tuci-i-jazbinu-satanista-u-centru-kijeva/
Do toga neće doći.
Kijev je stari ruski grad i Rusi ne žele da unište svoj grad koji je pripadao njima i koji će ponovo pripadati njima.
Kada se uporedi teroristički napad nato svinja na SR Jugoslaviju i ruska intervencija u Ukrajini jasno se vidi da se Rusija ponaša više nego viteški.

Aha, protuudar vrši kapetan amerika i cijeli marvel tim! Rusi će se raspasti kao kula od karata, kao i u svakom dobrom holivudskom filmu! Ma šalim se ,neće....
FmHCrVaWQAEaOA7

Ne znam za vas, ali meni ono kafeno britansko oklopno vozilo izgleda kao kanta :hahaha:
Izgleda ko kanta , vozi ko kanta, onda mora da je kanta! Ma šalim s,dobro oklopljen čuveni čobham slojeviti oklop,dosta tvrd,mislim najtvrđi od svih današnjih tenkova, ali zbog toga užasno spor,manje od 60km po putu i 40km na sat van puteva! Koliko će preživjeti ovih deset komada u ovim uslovima gdje je toliki broj dronova na nebu i tolika količiina precizne teške artiljerije možeš da zamisliš! U principu mu je dovoljno razvaliti gusjenicu i mogu da se popišaju na njega!

Koje mrcvarenje ruske vojske, pa Ukropi su u 4-5 dana probijali ruske linije na dužini od 100km i zauzimali po 10 000 km² ko od šale sa minimalnim gubitcima. Ovdje rusofili slave 100m terena kao pobjedu u ratu. :zblesav:
Sad kad nastupi protuudar raspasti će se Rusi ko kula od karata na olujnom propuhu.
Protiv udara bar ne uspešnog neće više biti.
Situacija se menja.Rusi menjaju strategije.Postaju sve grublji a rat dobija sve ozbiljnije i tragičnije posledice.
Jesi čitao kako se gine kod Bahmuta.
Rusi ginu i gaze napred preko svojih mrtvih da bi poginuli da sledeći gaze preko njih.
Tako smo mi inače probijali koridor.
Tako nešto ostavlja trag.
Za oko mesec dana otprilike će Rusija ući u fazu rata sa Ukrajinom.Ovo sve do sad i jeste za njih nekakva vojno policijska intervencija,neko poluzezanje.
Ne znam šta će tada biti i kako će se onda ponašati.
Činjenica je da je jako malo izginulo civilnog stanovništva i da se koliko je moguće vodi računa o njemu.
Za razliku od terorisanja Srbije od nato pakta gde su usled nemoći zapretili da će neselektivno gađati civilno stanovništvo ako se ne povučemo sa KiM.
Videćemo.
Ukrajinci su glupi kao tri q.rca to je jedino što je očigledno i sigurno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back