OstojaStrasni
Domaćin
- Poruka
- 3.037
samo ti gledaj svoja posla.Lupetaš gluposti i sramotiš se.To stalno radiš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo ti gledaj svoja posla.Lupetaš gluposti i sramotiš se.To stalno radiš.
hahaha evo ga jos jedan... hahahahahhahahJedini koji prde u prazno ste ti, Bajden, Stoltenber i Papa...ali dobro mozda volite tako...otpozada...
Zato vam ga Rusi i nabijaju preko Slankamena tj Soledara...
...
Uskoro krece narodni ustanak protiv NATO okupatora i kvislinga u Ukropini!
To se vidi po akcijama nato kvislinga u Kijevu...
Hapse popove, ucitelje, doktore...zabranjuju Pravoslavni Bozic po nalogu NWO Pape...
Dakle samo ubrzavaju narodni ustanak!
Ima da Zelenski ispadne iz NATO aviona...kao oni Afganistanci...
Klicko je malo jaci pa ce koji metar duze leteti na krilu....
...
To inače tako ide.Oće, evo svakog trenutka se očekuje protuudar
Smejao si se i za Liman, pa si ostao uplakan.Oće, evo svakog trenutka se očekuje protuudar
Aha, protuudar vrši kapetan amerika i cijeli marvel tim! Rusi će se raspasti kao kula od karata, kao i u svakom dobrom holivudskom filmu! Ma šalim se ,neće....Koje mrcvarenje ruske vojske, pa Ukropi su u 4-5 dana probijali ruske linije na dužini od 100km i zauzimali po 10 000 km² ko od šale sa minimalnim gubitcima. Ovdje rusofili slave 100m terena kao pobjedu u ratu.
Sad kad nastupi protuudar raspasti će se Rusi ko kula od karata na olujnom propuhu.
I ne samo Liman... Herson recimo... 8000 kvadratnih kilometara Harkovske oblasti.. ali zato SOLEDAR? HhahahahaAha, protuudar vrši kapetan amerika i cijeli marvel tim! Rusi će se raspasti kao kula od karata, kao i u svakom dobrom holivudskom filmu! Ma šalim se ,neće....
Do toga neće doći.Кадиров: Не сме бити преговора – морамо тући и јазбину сатаниста у центру Кијева!
13:05 10.01.2023.
„Ми смо у рату против сатанизма, у томе је наша снага – тај дух се не може сломити!“
https://srbin.info/svet/kadirov-ne-...amo-tuci-i-jazbinu-satanista-u-centru-kijeva/
Kad si natovcima rekao Kosovo je Srbija, šta su ti odgovorili?Mozda tebi nije. ako nije, onda KiM nije Srbija, a to ja nikad necu prihvatiti. Donbas je Ukrajina, Kosovo je Srbija!
Iskreno, ja se nadam da će se dogoditi, taman da ubrzaju svoj kolaps.To inače tako ide.
Nisam u kontaktu sa njima.Kad si natovcima rekao Kosovo je Srbija, šta su ti odgovorili?
Aha, protuudar vrši kapetan amerika i cijeli marvel tim! Rusi će se raspasti kao kula od karata, kao i u svakom dobrom holivudskom filmu! Ma šalim se ,neće....

Promašaj. Probaj ponovo.Kojih interesa drugih? Brane svoju zemlju od agresora!
Kao kontejner za smeće u ciganmali...Ne znam za vas, ali meni ono kafeno britansko oklopno vozilo izgleda kao kanta
ti i ne znas kad je pogodakPromašaj. Probaj ponovo.
Pa i zvučiš kao da nemaš pojma šta se dešavaNisam u kontaktu sa njima.

A ti kao imas pojma? Nisam rekao da nemam pojma vec da nemam kontakt sa NATO. A to je mnogo komplikovano da se skapira. Nisi mi rekao, kad je Ukrajina napravila bazu u Srbiji?Pa i zvučiš kao da nemaš pojma šta se dešava
Kijev, Sumi, Harkiv, Herson, Izjum....nastavlja se.Aha, protuudar vrši kapetan amerika i cijeli marvel tim! Rusi će se raspasti kao kula od karata, kao i u svakom dobrom holivudskom filmu! Ma šalim se ,neće....
Tebe ljudi dolaze da pitaju da im proceniš da li je svinja na mast ili na meso, i koliko ima kg eventualno.Ne znam za vas, ali meni ono kafeno britansko oklopno vozilo izgleda kao kanta
Izgleda ko kanta , vozi ko kanta, onda mora da je kanta! Ma šalim s,dobro oklopljen čuveni čobham slojeviti oklop,dosta tvrd,mislim najtvrđi od svih današnjih tenkova, ali zbog toga užasno spor,manje od 60km po putu i 40km na sat van puteva! Koliko će preživjeti ovih deset komada u ovim uslovima gdje je toliki broj dronova na nebu i tolika količiina precizne teške artiljerije možeš da zamisliš! U principu mu je dovoljno razvaliti gusjenicu i mogu da se popišaju na njega!Ne znam za vas, ali meni ono kafeno britansko oklopno vozilo izgleda kao kanta
Stisnuli Ruse uz istočnu granicu, a ti o nekakvim medijskim pobjedama.Iskreno, ja se nadam da će se dogoditi, taman da ubrzaju svoj kolaps.
S obzirom da im trebaju nove medijske pobede, mislim da će probati.

Protiv udara bar ne uspešnog neće više biti.Koje mrcvarenje ruske vojske, pa Ukropi su u 4-5 dana probijali ruske linije na dužini od 100km i zauzimali po 10 000 km² ko od šale sa minimalnim gubitcima. Ovdje rusofili slave 100m terena kao pobjedu u ratu.
Sad kad nastupi protuudar raspasti će se Rusi ko kula od karata na olujnom propuhu.