Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jbt. Koliko mozes da budes retardiran da das tolike pare za avion koji preleti manje od aviona brace Rajt pre nego sto se srusi. Za mnogo manje pare su mogli da kupe cirkuski top i da ispaljuju pilote za samo nekoliko hiljada dolara. Bravo za konfiguraciju mozdanih celija
Tješi se, block 4 svih 88 će moći nosit nuklearno naoružanje, te next generation jammer, sposobnost koju su do sada imali samo EA-18G.

Sad čitam budućnost. Evo ti besplatno čitanje:

sutra i prekosutra ćeš pričati da je Soledar pao, a u četvrtak i petak da uskoro pada.

Tamo onaj ponedeljak takođe da će jednog dana pasti
Pogodio si. Vec sam ti napisao.
Dubok naklon. Ovako precizno buducnost pogadjaju samo makedonci koji proricu sudbinu sa trga Srpsko Kineskog prijateljstva..
Nisam znao i ti da si tako precizan

jes skocio malo do istocnog sarajeva danaske

malo onako nemoras prasetine mozes ti neke kolace...

i ne odgovori mi juce sta ono bese juce sa ambasadorom ukrjaine u britaniji?

on pominje neverovatna stradanja ukrajinaca koja su mu ne svatljiva?
Žica dečko tenkiće od pirgavih pa malo drami.
Čujem da je bio dosta uvjerljiv i da se Challengeri već pakiraju.
Znaš šta to znači?
Da Šolc više neće moći vrdati sa neisporukom Leoparda.
Ali ne brini, rekao Peskov da to neće promijeniti tok rata

Žica dečko tenkiće od pirgavih pa malo drami.
Čujem da je bio dosta uvjerljiv i da se Challengeri već pakiraju.
Znaš šta to znači?
Da Šolc više neće moći vrdati sa neisporukom Leoparda.
Ali ne brini, rekao Peskov da to neće promijeniti tok rata

Hoće da ih pakiraju na komad ili u box, svih deset kao paklice cigareta

De nam se raspitaj to pa javi.

Mene bi bilo sramota da trubim o velikoj pomoći nuklearne sile od 10 tenkova.

Šta je bilo, šta su se stisli, puna im usta demagogije a ovamo šalju nepunu tenkovsku četu, ejjjjj četu
Bruka i sramota

Nisu jedini koji ga nose… djubre od aviona. F22 je daleko nadmocnija masina. Bolje da je toliki novac potrosen na njegovo unapredjivanje, a ne da zatvore proizvodnju.
Po meni F-22 nije mrtav...samo ga drže mrtvim dok ne naštancaju dovoljno F-35ica. Taj F-22 je jednostavno upgrejdat, uzmu kožu od F-35(koja je naprednija), elektroniku također od F-35, eventualno doradit postojeći motor i to je to. Tvornica gdje su se proizvodili i dalje postoji, kao i strojevi za proizvodnju, sve konzervirano. Samo da bi ovo bilo jeftino treba godišnje štancat barem sto komada.

Tebe ljudi treba da pitaju za mišljenje kad traže kvalitetnu prekrupu za živinu.
Međutim, kad su tema borbeni avioni bolje da držiš jezik za zubima.
Malo si se uvredio. Ups. Sudar sa realnoscu. Umri od muke mali. Ne znas nista. Znanje ti je kao mozak zivine kada se naguta kvalitetne prekrupe.
P.s. nisi napojio krave i zaboravio si da natocis jos dizela u fergusona. Sutra teras svinje na vasar.

Smiri(te) se bre malo, nemojte da pokazujete svoju lošu stranu, Rusija oslobađa Donbas, ovo je sad njihova ofanziva, šta ste se uzrujali, ako rat potraje biće tu još svašta i poraza i pobeda i za jedne i druge, ali ja se nadam da će Rusija na kraju pobediti NATO i nacizam u Ukrajini.
Ja se jedino iskreno radujem kad nacisti poginu. Za sve ostale vojnike mi je zao, pogotovo za ove sto su silom mobliisani za besmisleni rat.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back