Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Neprijatelj je još jednom očajnički pokušao zauzeti grad Soledar iz različitih smjerova i bacio u borbu najprofesionalnije odrede Wagnerove grupe.
Istodobno, zahvaljujući hrabrosti naših branitelja te vještoj i stručnoj uporabi oružja, neprijatelj je pretrpio značajne gubitke i ponovno se povukao, unatoč neprijateljskim propagandnim tvrdnjama o navodnom zauzimanju Soledara.”
Oleksandr Syrskyi, zapovjednik Kopnenih snaga Oružanih snaga Ukrajine, danas poslijepodne........

Ruski osvajači. :fdlan:
Od sveg teksta, dovoljno je procitati - "uporabi", i znati o cemu se radi.....

Nisu usli u rat zbog Srbije nego zbog citave Erope, kolonija i preraspodele moci, Srbija je tu bila manje vazna.
pa da, ali on misli da su se Boljsevici upustili u ovaj rat u Ukrajini zarad slobode

zato ne mozes pricati ozbiljno na tu temu sa njim, niti sam ja, dao sam mu odgovor koji je trazio, tacno ono sto je zeleo da cuje i da ispadne vazan jer misli da je u pravu

znaci Rusija se bori za slobodu Srbistana, Kameruna i ostalih pripizdina oko jezera (Kraljice) Viktorije, a ne zarad preraspodele moci, teritorija, resursa etc

jer to nije radila nijedna sila pre, nikada. zato vole Rusiju. i vole sto je Nikolaj, car Rusije, u svojim dokumentima sve iza Urala nazivao kolonijama, a ne drzavom.

tako je apsolutno si u pravu

ne znam samo kako ces publici prirodno da objasnis prirodnu cinjenicu da je Rusija 100x prirodno ratovala protiv Evrope, i drzala pola Evrope prirodno pod okupacijom cirka 4 decenije proslog veka
Te koje je držala Rusija držali su pre toga i Nemci, Poljaci, Mađari, Turci, Litvanci, Šveđani kao i navedeni jedni druge.. ali trenutno je potreban anti-ruski narativ valjda.

American radar for HIMARS destroyed in Kherson region.

It cost American taxpayers $17 million🔥

Pogledajte prilog 1281652
dugmici-ostali-samo-dugmici.gif

Jeste američki radar samo što nije

Hebote ala si ti poludeo, mnogo loše utiče ovaj rat na tebe

To je prastari sovjetski P-18 radar
https://en.wikipedia.org/wiki/P-18_radar

Ono što je zanimljivo jeste da ga ni Rusi više ne koriste, pojma nemam odakle na ratištu.

Koristili smo ga mi i kažu da je baš on naciljao nevidljivi F117, toliko je mator da ga nisu prevarile nove, šatro nevidljive fore :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back