Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne bih da mračim, ali Seversk i cela severna izbočina su oslobađanjem Crvene Gore i Paraskeve došli u izuzetno neugodnu poziciju.
Možda je vreme Ukrovermahtu da da petama vetra.

FmBgYy8WAAAD5sr

- Defetista, Ok ako ti kažeš
- Da, stalo mi je do života mene i moje porodice i prijatelja i ne nije ništavan vrlo je kreativan, bogat i sadržajan. Radim ono što hoću, živim kako sam izabrao, imam sve što mi treba.
- Kojom bre čizmom šta lupaš, ni oni koji su u NATO državama nisu videli tu tvoju čizmu
- Za ljudsko dostojanstvo se borim svaki dan a očigledno drugačije poimamo nacionalnu čast
- Srbin sam i hrišćanin ali to što vi poistovećujete nacionalnu pripadnost sa nekom mitomanijom i gomilom gluposti je zaista tužno
- Izvini ti nisi potrošač robe široke potrošnje, ne koristiš automobil, računar, internet, TV, belu tehniku, kuvaš na ognjištu ko tvoji stari, voziš se volovskom zapregom i komuniciraš golubom pismonošom

Malo manje kenjajte malo više pokušajte da date smisao vašim, očigledno izgubljenim i promašenim životima

Garantujem da sam Srbiji dao neuporedivo više nego gomila vas busača u grudi ali ne smatram da je to nešto što treba da objavljujem na sva zvona
Имаш тотално погрешно виђење историјског момента............АЛИ ТОТАЛНО !!

Gasovode su unistili Ameri bez sumnje ali uz podrsku Evropljana kojima se nije svidelo enormno jacanje Rusije i njeno siledzijsko ponasanje u "svom dvoristu"
dobro, pismen si covek i valjda kapiras gde su bile NATO-granice 1949 a gde danas . Samo najveci debil ne bi video koji je cilj amerike, odnosno, NATO-a.
A za gasovod SAMO SU KORUMPIRANI EVROPSKI POLITICARI DALI PODRSKU AMERICKOM UNISTENJU OVA DVA GASOVODA JER TI POLITICARI NE GUBE NISTA, NAPROTIV, ZA TU PODRSKU SU DEBELO PLACENI OD VASINGTONA.
Evropski narodi svakako ne bi nikada dali podrsku necemu sto ce mu otezati zivot.
Inace, da evropski narodi podrzavaju tu americku diverziju, zasto amerikanci nisu javno evropskom narodu rekli da su unistili ruski gasovod ? Znaju da nemaju podrsku i da bi ta akcija umanjila ionako veoma slabe simpatije evropskih naroda prema anglo-amerikancima jer sa tom akcijom trpece samo evropski narodi a ne i evropski i americki politicari a ponajmanje ruski narod i politicari. Dakle, diverzija je okrenuta direktno na evropske narode ...........i nema veze sa "kaznavanjem" Rusije vec radi pravljenja prostora 3x skupljem americkom tecnom gasu na evrospkom trzistu..........STO NEMA VEZE SA RUSIJOM, UKRAJINOM................

dobro, pismen si covek i valjda kapiras gde su bile NATO-granice 1949 a gde danas . Samo najveci debil ne bi video koji je cilj amerike, odnosno, NATO-a.
A za gasovod SAMO SU KORUMPIRANI EVROPSKI POLITICARI DALI PODRSKU AMERICKOM UNISTENJU OVA DVA GASOVODA JER TI POLITICARI NE GUBE NISTA, NAPROTIV, ZA TU PODRSKU SU DEBELO PLACENI OD VASINGTONA.
Evropski narodi svakako ne bi nikada dali podrsku necemu sto ce mu otezati zivot.
Inace, da evropski narodi podrzavaju tu americku diverziju, zasto amerikanci nisu javno evropskom narodu rekli da su unistili ruski gasovod ? Znaju da nemaju podrsku i da bi ta akcija umanjila ionako veoma slabe simpatije evropskih naroda prema anglo-amerikancima jer sa tom akcijom trpece samo evropski narodi a ne i evropski i americki politicari a ponajmanje ruski narod i politicari. Dakle, diverzija je okrenuta direktno na evropske narode ...........i nema veze sa "kaznavanjem" Rusije vec radi pravljenja prostora 3x skupljem americkom tecnom gasu na evrospkom trzistu..........STO NEMA VEZE SA RUSIJOM, UKRAJINOM................
Americki gas jeste skuplji ali ne koliko placa krajnji potrosac, nece Evropaostati na americkom gasu dugo, Alzir moze da zadovolji vecinu evroskih potreba ako se smiri Sirija evo katarskog gasa u Turskoj ili negde u susedstvu, dinastija Asad vec jako dugo sprecava dolazak arapskog gasa u Evropu. Postoje vise resenja, nece Evropa klonuti bez ruskog gasa.

Americki gas jeste skuplji ali ne koliko placa krajnji potrosac, nece Evropaostati na americkom gasu dugo, Alzir moze da zadovolji vecinu evroskih potreba ako se smiri Sirija evo katarskog gasa u Turskoj ili negde u susedstvu, dinastija Asad vec jako dugo sprecava dolazak arapskog gasa u Evropu. Postoje vise resenja, nece Evropa klonuti bez ruskog gasa.
kolko vidim, opsta propast zapada..........po svim pokazateljima. Zato su i opasni jer su pred totalnim unistenjem i mogu u ocajanju posegnuti za A-bombom.
Njihova angazovanost u ukrajini najbolje svedoci do kojih granica idu da bi preziveli.

Gasovode su unistili Ameri bez sumnje ali uz podrsku Evropljana kojima se nije svidelo enormno jacanje Rusije i njeno siledzijsko ponasanje u "svom dvoristu"
Jedino što im se nije svidelo je enormno jačanje Rusije.
"Siledžijsko ponašanje" u njenom dvorištu je posledica toga što se Amerima nije svidelo jačanje Rusije pa su zajedno sa evropskim potrčcima tražili i našli način da na neko vreme udalje Evropu od Rusije namerno ne uzimajući u obzir njene bezbednosne potrebe.

Partnerstvo Evrope i Rusije je prirodno, transfer roba i usluga od atlantika do pacifika... naravno dok se ne zaprže čorbu ljubomorne zene preko lamanša i atlantika.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back